e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 03.Červenec 2020 - 15:28

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2020 - 21:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 20:36
Příspěvky: 46
Poděkoval: 2 krát
Chtěl bych se zeptat, zda nemáte někdo s tímto zkušenost.Už cca před 4 měsíci jsem si stáhnul přes plugin settings sat.pozici 19+13+23,5 E. Potom jsem se naučil přes Dremeditor editovat programy a sám si je upravuji , ale bohužel po každém restartu přijímače mi vyskočí tato příloha. Chtěl bych někoho požádat, zda nezná cestu - umístění přes FTP jak toto otravné hlášení odstranit. Děkuji moc za radu. V příloze zasílám náhled na hlášku.


Přílohy:
IMG_20200628_204218 (002).jpg
IMG_20200628_204218 (002).jpg [ 26.71 KiB | Zobrazeno 325 x ]
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 8:17 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 333
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 11 krát
odisntaluj v pluginoch plugin s nazvom DXandy setting alebo tak podobne


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 17:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 20:36
Příspěvky: 46
Poděkoval: 2 krát
Děkuji Ti za odpověď v přijímačí jsem dal odstranit pluginy a v žádné složce jsem tento název nenašel ve složce settings mám nějaký plugin pod názvem "defaultsat (6,0+git86) myslíš, že je to ono?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 20:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2062
Poděkoval: 120 krát
Poděkováno: 316 krát
To není ono. Jestliže ti nějaký plugin jménem DXAndy něco hlásí, tak tam asi musí být. Není součástí standardní instalace. Předpokládám, že si postupoval následujícím způsobem:
1. Otevřít okno s pluginy (zelené tlačítko na DO)
2. Červeným tlačítkem na DO zobrazit seznam instalovaných pluginů
3. Najít příslušný DXAndy (čekal bych ho asi v extensions, když to není jen setting)
4. Potvrdit odinstalaci

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 20:27 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1234
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 106 krát
Ježiš Mária vôbec ste si prečítali čo mu to tam vypisuje??
Že má k dispozícii aktualizáciu setingu keď dá ANO aktualizuje a hlaska sa už nebude zobrazovať po dobu novej aktu.
Ak sa chce tej hlášky zbaviť na trvalo vymazať seting.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 21:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 20:36
Příspěvky: 46
Poděkoval: 2 krát
Tak jsem prošel všechny složky - instalované pluginy to já už jsem udělal předtím, ale nikde nebyl DXAndy a tak jsem vymazal pod složkou settings ten soubor (6,0+git86). Bohužel po restartu přijímače to také nepomohlo zmizela celá složka setiings, ale stále po restartu hláška naskakuje. Nešlo by to někde přes FTP.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 21:44 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1234
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 106 krát
rempo napsal:
Tak jsem prošel všechny složky - instalované pluginy to já už jsem udělal předtím, ale nikde nebyl DXAndy a tak jsem vymazal pod složkou settings ten soubor (6,0+git86). Bohužel po restartu přijímače to také nepomohlo zmizela celá složka setiings, ale stále po restartu hláška naskakuje. Nešlo by to někde přes FTP.
.
Ak máš zálohu daj zálohu spred toho setingu.
Však skús dať ANO čo sa stane možno ťa neminie reinstal image

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 21:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 20:36
Příspěvky: 46
Poděkoval: 2 krát
Já mám přes dremboxeditor udělaný svůj seting, který si upravuji a zasílám do Octagonu já nemám jinou zálohu setingu.
Když dám ano, tak se mi může bloknout Image ATV 6,4 nebo ne? Nemám s tím zkušenost.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 21:53 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1234
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 106 krát
Tak sprav aktuálnu zálohu celého image a môžeš špekulovať.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 21:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 20:36
Příspěvky: 46
Poděkoval: 2 krát
Ano to je taky možnost, ale ještě se Tě zeptám nemohlo by to být v nějaké složce přes FTP , že bych to v počítači vymazal.
Bohužel neznám cestu. Svůj setings přes FTP jsem našel, ale ten nechci vymazat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 22:07 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1234
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 106 krát
Neviem hľadaj etc/Enigma2 /settings a tam niečo podobné tomu tvojmu
https://www.google.sk/search?sxsrf=ALeK ... s-wiz-serp

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2020 - 22:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 20:36
Příspěvky: 46
Poděkoval: 2 krát
etc/Enigma2 /settings - našel jsem tady settings objem 14465 ze dne 29.6, ale nikde tam není DXandy setting.
Zatím to nechám být.Děkuji za ochotu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2020 - 19:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 20:36
Příspěvky: 46
Poděkoval: 2 krát
Takže se podařilo odstranit Plugin settings 19+13+23,5, který se mi neustále chtěl aktualizovat.
Uvádím cestu pro ostatní, jak se dostat na tuto složku pokud si ho někdo stáhne a potom mu to neustále nabízí aktualizaci. Cesta přes FTP je tato:
usr - lib - enigma 2 - python - plugins - Extensions - Programm listen updater(žlutá složka) a tu celou
vymazat.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk