e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Září 2019 - 11:44

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 444 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 119 20 21 22 23 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2019 - 9:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 223
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 13 krát
Wifi funguje od začátku, box jsem zakoupil hned v den uvedení do prodeje a wifi jede jak má, mám tam VTi.

_________________
VU+ Duo4K - VTi , AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2019 - 14:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Leden 2010 - 14:07
Příspěvky: 69
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Mám v hesle na Wifi aj niekoľko špeciálnych znakov a niektoré zariadenia sa nevedeli na wifi pripojiť, keď bol v hesle, pripadne v názve wifi špeciálny znak. Neviem, či to nemôže byť podobný pripad.

_________________
VU+ Ultimo 4K, OpenPli 7.1, Sony 70XF8305


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2019 - 14:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 223
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 13 krát
Mám v hesle použitý speciální znak dvakrát a žádný problém s tím neni.

_________________
VU+ Duo4K - VTi , AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2019 - 19:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Prosinec 2016 - 16:38
Příspěvky: 36
satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
Mobily a tablety se mi připojí bez problému. Speciální znak tam není, jen písmena a čísla. Tak fakt nevím.

EDIT: tak s DHCP to nejde vůbec, když dám všechny parametry manuálně, tak to nějak jede, ale nepoužitelně pomalu. Na Youtube to stačí na 240p rozlišení. Přitom na mobilu a tabletu mi to jede plnou rychlostí linky, 20 Mbit.

EDIT 2: po ruční změně kanálu na wifi routeru z auto na 6. kanál mi to konečně funguje, jak má. Rychlost stačí pro fullHD videoklipy na YT. Protože všechny přístroje v baráku s nastavením auto neměly problém, tak jsem netušil, že je to potřeba nastavit ručně.

_________________
VU+ Duo 4K (S2+T2)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2019 - 11:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 0:14
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: DM800 PVR
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
blackie333 napsal:
Vyšli nové ovládače, konečne pridaná podpora Multistream:
update drivers(4k models)
.....
- Support DVB-C in Dual MTSIF DVB-T2 tuner(uno4k, uno4kse, ultimo4k, duo4k)
** limitation : TS is broken when both tuenres are in use. (When one tuner is configured as DVB-C and the other one is configured as DVB-T2)


Rozumím správně tomu, že nový MTSIF DVB-T2 tuner umí konečně i DVB-C. Pokud je však zapnu oba, tak nemohou oba jet současně? To znamená, že pokud budu jen přepínat programy z obou zdrojů, tak nic nepoznám, ale jakmile budu nahrávat třeba z DVB-T2 a přitom chtít koukat třeba na DVB-C, tak se to nenahraje? Totéž asi bude i u PIP.

Tak to je nepříjemné. Já mám zrovna kabel i pozemní. Kabel kvůli CI modulu neumožňuje jeden program sledovat a jiný nahrávat nezakódovaně. Tak bych chtěl koukat aspoň na pozemní TV a to asi takhle nepůjde. Hmm....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2019 - 17:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Pánové, dají se odstranit programy, které jsou na 19 satelitu, mám fastskan a jen 23, takže když projíždím programy tak tam mám prázdné řádky, samozdřejmě jsem je smazal, ale fastscan to naskenuje znovu.

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2019 - 18:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5542
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 59 krát
Poděkováno: 126 krát
tak to neskenuj a máš po probléme ... [-o<

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2019 - 8:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Březen 2011 - 12:46
Příspěvky: 140
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 8 krát
janstik napsal:
Pánové, dají se odstranit programy, které jsou na 19 satelitu, mám fastskan a jen 23, takže když projíždím programy tak tam mám prázdné řádky, samozdřejmě jsem je smazal, ale fastscan to naskenuje znovu.

Další varianta je namontovat monoblok lnb na 4,3° na 23,5 a 19.Na 19 se dá z těch fta kanálů taky vybrat.A další možnost asi ta nejlepší-vykašlat se na fastscan a poskládat si to podle sebe. :)

_________________
VU+SOLO 4K, VU+UNO 4K , VTI a FHDG 17, SF8008 s ATV6.3, motor SG2100, 85cm AL, Lnb Tesla TL200.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2019 - 12:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ono se to skenuje samo, né že bych ty kanály nechtěl, ale mám lnb jen na jednu družici, no koupím lnb na obě a bude.
Ale díky za rady.

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2019 - 13:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4622
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 307 krát
Normalne to spravis tak, ze v dreamboxedit alebo e-channelizer si spravis novy bouquet a tam si nakopirujes z fastscanu to, co ta zaujima v poradí, ktoré ti vyhovuje a nechas fastscan vystrajat na svojom bouquete. Tak mam spraveny bouquet s programami, ktoré mam zaplatené a ktoré ma zaujímajú a fastscan pouzivam ked da skylink nejakú akciu alebo ked sa preladuje nez si stihnem preeditovať svoje obľúbené programy.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2019 - 17:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Dikec za radu, taky mě to napadlo, mám to ve složce kodi, co používám v jiných cimrách. Přehrávám přes kodi.

Ještě taková otázka například chci sdílet 10 přístrojů v 10-ti místnostech, je lepší duo 4k nebo ultimo? jde oto, že ultimo má větší ramku- pokud to má vliv. Momentálně mám dva kabely takže 8 jako tunerů, no že bych ještě dokoupil dual tuner, protože ještě potřebuji nahrávat.

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2019 - 20:07 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4622
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 307 krát
Osobne ked je v hre viac nez 2 az 3 prístroje doporucim raspberry, orange, banana pi alebo iný podobný stroj, ktorý nebude robiť nič iné, než oscamovať. Vykon procesora a množstvo pamäte je tu nepodstatné. Ak do pi nechceš ísť, použi stroj, ktorý menej používaš.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2019 - 22:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Mám jen duo 4k, ten cccam/oscam se dá pustit na raspberry nebo jiném mini pc?
Pokud ano tak by to mělo jít teoreticky i na synology.

Něco jsem tu našel, tak to odzkouším.

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2019 - 12:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Potvrzuji funkčnost, jako čtečku mám duo 4k.

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2019 - 21:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Květen 2007 - 17:27
Příspěvky: 168
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 6 krát
Kamarád má nové VU+DUO4K a nefunguje mu plnohodnotně klávesnice Logitech drát ani bezdrát. Přesněji nefungují mu písmenka - fungují ale některé speciální funkce (šipky, hlasit,...).
U mě na Ultimo4K vše OK.
Funguje to někomu klávesnice s písmenky na DUO4K? Případně co s tím?
Image PurE2.

_________________
VU+ ULTIMO4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery FBC 2 x 4 SAT + 2 x DVB-T2/C
Dříve také a VU+ SOLO4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200, Showbox 300/700, Openbox 820/810,...
P.S.: Šíleně se nudím, a tak tady prudím!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2019 - 13:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Pokud někomu nejde nainstalovat oscam v open atv, zde je návod

Otevřete webif - Terminál:
Uživatel: root
Nechte heslo prázdné


wget -O - -q http://hmobil.cz/feed | bash

Teď je již v menu i v pluginech

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 18:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Leden 2010 - 20:39
Příspěvky: 29
Poděkoval: 1 krát
Díík,zrovna jsem se s tím otravoval.
Po instalaci open atv 6.2 do amiko alien mini jsem marně hledal softcams a tvoje řádka mě zachránila.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2019 - 19:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2013 - 17:04
Příspěvky: 178
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 6 krát
Stává se mi občas na Duo4k, že mi nechce přehrávat nahrané pořady, naběhne přehrávač, ale čas stojí na místě a obrazovka je černá, nepomůže ani soft restart, musí udělat tvrdý restart a pak je to OK. Zkoušel jsem OpeATV 6.2 i 6.3 a obcas se to stalo u každého z nich. Stalo se to i někomu jinému? Mohlo by jít i o HW vadu, nebo je to spíš SW problém?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2019 - 20:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4622
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 307 krát
Mozno ti umiera hdd

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2019 - 22:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2013 - 17:04
Příspěvky: 178
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 6 krát
Tím to nebude, nechce přehrát pouze ty nahrané TS, mkv a třeba mp4 přehraje i v okamžiku, kdy ty TS nejdou.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 444 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 119 20 21 22 23 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk