e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 31.Květen 2020 - 11:11

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 474 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 120 21 22 23 24
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2019 - 8:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 274
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 13 krát
Takže cca po roce stále stejný problém se zvukem u tohoto ,,highend,, boxu !! A dovozce s výrobcem na TO kálí !!

_________________
Vu+UNO4KSE (S2X FBC) + Vu+ext.USB tuner (T2)...VTi, AZBox HD Premium, OpneRSI 3.0, Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2019 - 19:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červenec 2008 - 15:39
Příspěvky: 4
Poděkoval: 3 krát
Po vymene LNB za UNICABLE (Inverto idlu-qudl42-unr2l-1pp) sa podla ukazovatelov v skin znizila sila signalu o 2-3 dB a niekde je dokonca AGC 0%, SNR pokleslo o 10-12%. Cital som viackrat, ze tieto hodnoty nemaju velku vypovednu hodnotu, ale ked ten tuner ukazoval nieco s predoslym LNB a teraz s inym ukazuje zas uplne ine, tak by ma zaujimalo, ci to treba "riesit". Vsetky kanaly funguju a kedze momentalne je slnecno, neviem ani posudit, ci je aj realne slabsi signal, ktory sa moze prejavit pri zhorsenom pocasi. Nemate prosim niekto podobnu skusenost s tymto prijmacom po vymene standardneho LNB za Unicable LNB? Pripadne je mozne, ze LNB je vadny a treba ho reklamovat? Dik


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ Duo 4K, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.3


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2019 - 19:57 
Online
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2839
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 168 krát
mokra vreckovka cez LNB a mas simulaciu burky

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2019 - 20:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červenec 2008 - 15:39
Příspěvky: 4
Poděkoval: 3 krát
To ma nenapadlo 8) , vyskusam. :thankyou:

_________________
VU+ Duo 4K, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.3


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2019 - 22:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2044
Poděkoval: 119 krát
Poděkováno: 315 krát
a.baloo napsal:
Po vymene LNB za UNICABLE (Inverto idlu-qudl42-unr2l-1pp) sa podla ukazovatelov v skin znizila sila signalu o 2-3 dB a niekde je dokonca AGC 0%, SNR pokleslo o 10-12%. Cital som viackrat, ze tieto hodnoty nemaju velku vypovednu hodnotu, ale ked ten tuner ukazoval nieco s predoslym LNB a teraz s inym ukazuje zas uplne ine, tak by ma zaujimalo, ci to treba "riesit". Vsetky kanaly funguju a kedze momentalne je slnecno, neviem ani posudit, ci je aj realne slabsi signal, ktory sa moze prejavit pri zhorsenom pocasi. Nemate prosim niekto podobnu skusenost s tymto prijmacom po vymene standardneho LNB za Unicable LNB? Pripadne je mozne, ze LNB je vadny a treba ho reklamovat? Dik
A doladil si ten nový LNB na nejlepší hodnoty? Tím bych začal... Až potom má smysl simulovat zhoršené příjmové podmínky. Protože pokud to máš na nejvyšší a za zhoršených podmínek ti to vypadne, tak co s tím potom. Jak píšeš, tak s předchozím LNB byla rezerva vyšší.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2019 - 9:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červenec 2008 - 15:39
Příspěvky: 4
Poděkoval: 3 krát
Ano bolo to odladene na najlepsiu moznu uroven, bol tu technik s merakom. Ale priroda to zariadila a nemusim simulovat, relativne husto u nas snezi, navyse je to taky mokry sneh, skoro dazd so snehom, parabola je v dolnej tretine pokryta snehom a ziadna zmena. Ukazovatele su rovnake, nic nekleslo. Tak asi to len fakt ukazuje inak ako s predoslym LNB. Dakujem za rady.

_________________
VU+ Duo 4K, WD Red 1TB, USB 32GB, OpenATV 6.3


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2019 - 18:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 0:14
Příspěvky: 145
satelitni prijimac: DM800 PVR, VU+ Uno 4K
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 13 krát
No hlavně, jestli všechny programy fungují, jak mají.

_________________
VU+ Uno 4K, VTI image
DM800 HD PVR, Gemini image


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2019 - 20:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2007 - 12:37
Příspěvky: 51
Poděkováno: 4 krát
a.baloo napsal:
Po vymene LNB za UNICABLE (Inverto idlu-qudl42-unr2l-1pp) sa podla ukazovatelov v skin znizila sila signalu o 2-3 dB a niekde je dokonca AGC 0%, SNR pokleslo o 10-12%. Cital som viackrat, ze tieto hodnoty nemaju velku vypovednu hodnotu, ale ked ten tuner ukazoval nieco s predoslym LNB a teraz s inym ukazuje zas uplne ine, tak by ma zaujimalo, ci to treba "riesit". Vsetky kanaly funguju a kedze momentalne je slnecno, neviem ani posudit, ci je aj realne slabsi signal, ktory sa moze prejavit pri zhorsenom pocasi. Nemate prosim niekto podobnu skusenost s tymto prijmacom po vymene standardneho LNB za Unicable LNB? Pripadne je mozne, ze LNB je vadny a treba ho reklamovat? Dik


Najlepšie by bolo, keby ti ten LNB Unicable zmeral niekto z poriadným merákom indikátory na VU sú len orientačné pri každom inom type LNB budu hodnotý odlišné. Ja profi merák mám a vidím parametre v dBuV a je tam viac parametrov ono sa stáva že na VU ukáže signál 40% kvalita 0 Ber 0 a programy idú bez chyby, na to sa nedá spoliehať. Mám Unicable nainštalované zvod 45metrov sú na ňom pripojený deviati účastnici tento LNB podporuje až 32 pripojení chodí ako s praku ale chce to zmerať a nastaviť , ako som písal hore.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2019 - 19:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2011 - 23:47
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: UNI-BOX 9060 CRCI HD a VU+
Místo/Bydliště: Holesov
Pánové , už jsem na dně ](*,)

Mám doma nové Duo4K a jsem z toho špatnej . Potřebuju poradit z konfigurací cccam nebo oscam .
Teď momentálně jsem nahrál BlackHole 3.0.9. h .
V origo VU+ mi nefungoval CZ/SK archiv . Jede to někomu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2019 - 19:51 
Online
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2839
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 168 krát
:book:

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2019 - 20:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2018 - 10:56
Příspěvky: 118
Poděkoval: 34 krát
Poděkováno: 16 krát
2019-10-14
update driver(duo4k)
- Support snd pcm audio driver


2019-11-25
update driver(duo4k)HEADmaster
- Fixed AAC-HE audio problem
- Fixed audio noise problem
- Cleaned up DVB-CI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Problém s bootováním
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2020 - 19:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Srpen 2016 - 10:52
Příspěvky: 2
Ahoj, po instalaci jakéhokoliv pluginu přístroj nenabootuje, objeví se jen logo VTi na displeji a TV a následně už jen black screen. Instalace pluginu se normálně podaří, restart Enigmy proběhne a plugin funguje, ale jakmile přístroj vypnu nebo rebootuju, už nenaběhne. Zkoušel jsem více čistých instalaci a vždy to skončilo stejně. Používám nejnovější VTi 14.0.5. Pokud se žádný plugin neinstauje, tak rebootuje úspěšně... Když použiju image od dodavatele přístroje, tak tam je to vpořádku a po instalaci pluginu tedy bootuje normálně. Nepomůže ani vyjmutí disku. Nejspíš to souvisí s nějakým bootovacím souborem, který se změnil instalací pluginu, ale netuším jakým, všechny soubory v adresáři boot zůstávají stejné... Nemá někdo nějaký tip co s tím? Předem díky!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2020 - 12:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Duben 2019 - 9:19
Příspěvky: 12
Problém s kuňkáním jsem již delší dobu nezaznamenal, zřejmě je vyřešen [ BlackHole 3.0.9.0 (2019-11-24-master) ].

Objevil se ale jiný bug - po stisknutí tlačítka standby na dálkáči zamrzne process /usr/bin/enigma2.
Symptop - display zůstane v posledním stavu (kanál, čas, atd..), dálkáč přestane reagovat.
Jediná možnost je sshčknout se na stroj, a killlnout ten proces. Pokud zrovna běží nahrávání nějakého programu, máte smůlu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ Duo 4K
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2020 - 10:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2011 - 23:47
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: UNI-BOX 9060 CRCI HD a VU+
Místo/Bydliště: Holesov
Tak já mám jiný bug . Na image BlackHole 3.0.9.L ze 2019-11-24-master
když cokoli nainstaluju , tak nevím jak to odebrat .
Když dám menu-doplňky -panel odinstalování doplňků = tak je práznej !

Máte to tak všichni ???


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 474 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 120 21 22 23 24

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk