e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Srpen 2019 - 15:04

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 30 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2019 - 19:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2011 - 20:11
Příspěvky: 13
Poděkováno: 1 krát
....bohužel musím konstatovat, že po posledním update VTI 14.01 se to začlo sekat na ČT HD T2 programech, ale zase naopak po posledním update OPEN_ATV 6.3 to jede jako fík. Tak je to nějak divné, co se v tom tuneru děje.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2019 - 8:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Červen 2011 - 22:57
Příspěvky: 55
Ja mam atv 6.3 + online update. A napr PrimaMax "kunkani" - "sekanie" zvuku pocas pozerania sa mi vcera stalo 3x. Najprv cca 2hod vsetko ok a potom behom 1h 3x. Vzdy staci prepnut na ini kanal a spat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2019 - 11:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2011 - 20:11
Příspěvky: 13
Poděkováno: 1 krát
...potvrzuji, také se mi to již stalo v atv 6.3 na čt1 hd/t2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2019 - 8:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Červenec 2006 - 10:03
Příspěvky: 8
satelitni prijimac: VU+Duo, HDBox9105+
Jak to teď máte prosím s tím zvukem? Ve VTI 14.0.2 mi stále po nějakém čase kuňká /jak již tady někdo trefně poznamenal/.....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2019 - 14:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Duben 2019 - 9:19
Příspěvky: 4
pepes napsal:
Jak to teď máte prosím s tím zvukem? Ve VTI 14.0.2 mi stále po nějakém čase kuňká /jak již tady někdo trefně poznamenal/.....


Blackhole 3.0.9 - zvuk se stále seká. Co je prazvláštní - pokud současně program nahrávám, tak na záznamu se zvuk neseká...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2019 - 9:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 14:05
Příspěvky: 69
Poděkoval: 1 krát
Já jsem schválně koukal hokej na T2, jestli to blbne. Ve VTI to bylo OK, ale sledoval jsem tak max hodinu v kuse, možná po delší době to zlobí. Ale kuňkání se občas objeví i na satelitu! Naštěstí opravdu jen sporadicky!

_________________
VU Duo 4K (PLI 7.1), Formuler S Turbo,motor Opticum (75E - 45W P105) + P 75 (28-19-23E).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2019 - 11:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Červen 2011 - 22:57
Příspěvky: 55
Máte nejaké nové poznatky s týmto problémom? Už ma to pomali prestáva baviť. Je smutné že za skoro rok nie je táto chyba odstránená.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2019 - 10:49 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 477
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 271 krát
Odpovim i kdyz se ti to asi nebude moc libit. Problem je v tom ze nemcum to DVB-T nedela a kunkani pokud jsem zkousel byl problem jen image VTI. Logicky s toho vyplyva ze zdejsi prodejci nato bud kaslou a nebo nemaje vubec vliv na programatory u VU+ a hadej kde sidli programatori! V kazdem pripade to vychazi na stejno. :(

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2019 - 15:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Červenec 2006 - 10:03
Příspěvky: 8
satelitni prijimac: VU+Duo, HDBox9105+
Mne už to přestalo bavit v lednu. Tak jsem komunikoval do června s prodejcem, a když se i přes jeho neustálé sliby o nápravě stále nic nedělo, tak jsem poslal na reklamaci, a po měsíci jsem dostal zpátky peníze, a počkám si na něco jiného.... Zas takový zázrak ten přijímač podle mne zase není... Jsem docela rád, že jsem se ho zbavil. Jinak to kuňkání mně dělalo u všech dostupných edicí softwaru. Více na pozemních kanálech, méně na satelitních kanálech. Měl jsem jednu z prvních edicí přijímačů, ještě dovezenou přímo z Německa. Jinak je pravda, že na německých kanálech to nedělá, proto bude odstranění této chyby asi docela problém. Tak držím palce, aby to velcí dovozci dotáhli do konce a vyjednali nápravu. Jsem rád, že mne to už nemusí tížit ....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2019 - 11:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Leden 2018 - 17:35
Příspěvky: 1
Poděkováno: 1 krát
Nastavit zpoždění Dolby Digital na 150ms a zvuk je OK (pro DVB-T2 na SAT potřebujete to nastavit na 50ms)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 30 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk