e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 30.Květen 2020 - 16:14

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2019 - 11:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Listopad 2008 - 9:38
Příspěvky: 97
Poděkováno: 1 krát
tak uz to ide,ani neviem co urobil.Co ma este trosku stve tak v cccam to seka ale hevc265 ide.No a v mgcam zas nic neseka ale program v hevc265 zas ide iba zvuk a tma.Da sa to dako nastavit,ci....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2019 - 11:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2838
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 168 krát
1, kedze rus uz nejakych 10 rokov mgcamd nesuportuje tak sanca ze by si rozbehal hevc sa blizi NULE
2, vsak si nastav list v ccame aby ti po prichode EMM/ECM via6 neklakol
3, okrem oscamu (a jeho klonov) do ktoreho sa ti nechce ist, mas moznost scam ci gbox

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2020 - 10:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Listopad 2008 - 9:38
Příspěvky: 97
Poděkováno: 1 krát
Vcera urobil tovarenske nastavenie,nechtiac dal rozlisenie 4k 2160p a odvtedy sat prijmac ukazuje iba tmu.Pri celkovom vypnuti a zapnuti ukaze logo open atv a potom hned zas tma.Nemam 4k tv len full hd.Daka rada?Tlacitko vzadu reset tiez nepomaha.Ci uz len dakoho otravovat co ma 4k tv nech to prestavi?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2020 - 10:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5587
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 64 krát
Poděkováno: 132 krát
tak sa skús pripojiť cez web na ten bazmek a nastav si to podla potreby ..... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2020 - 13:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Listopad 2008 - 9:38
Příspěvky: 97
Poděkováno: 1 krát
dakujem,pomohlo to,uz je bezmeg v obraze,este bojal s menu lebo furt to hodilo do cinskeho jazyka.Teraz ma ale ste dreambox edit.IP mam spravne podla stb aj test ok len heslo nic.Skusal root,root,root-zegmma a nespoji to.Je daka rada?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2020 - 14:02 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2044
Poděkoval: 119 krát
Poděkováno: 315 krát
Do image OpenATV je heslo obvykle openatv (login root samozřejmě).

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2020 - 14:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Listopad 2008 - 9:38
Příspěvky: 97
Poděkováno: 1 krát
ja som s toho jelen ](*,) meno uzivatela root a heslo openatv tiez nefunguje,ani ces ftp heslo nespoji.Ip adresu mam ok podla prijmaca.Dal si novu openatv 6,4 zeby ta robila problem?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2020 - 14:20 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 431
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,DM-920,HD BOX 910
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 42 krát
problém je ľahko riešiteľný.Open ATV od verzie 6.4 vyžaduje predmetnú image opatriť heslom cez menu prijímača.To heslo sa potom používa všade trebárs v Dreambox edite,DCC,TC :)

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)
DM-920
HD BOX 9100 original sw


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2020 - 14:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červenec 2011 - 16:35
Příspěvky: 147
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 11 krát
Presne tak, od verzie 6.4 je potrebné heslo si nastaviť v menu:

https://www.opena.tv/openatv-6-4-beta-t ... p-ssh.html

S.

_________________
3x DM525 HD Combo, 1x DM900, 1x DM920, openATV 6.3


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2020 - 16:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Listopad 2008 - 9:38
Příspěvky: 97
Poděkováno: 1 krát
ano dakujem,uz to ide.Este dotaz.V KODI 17.6 V TOMTO BAZMEKU vam funguje?Heslo mam spravne v archiv cz to funguje len v kodi ako nahle idem spustit napr film tak ma uplne vyhodi s kodi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2020 - 13:55 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 7 krát
Mám sice verzi kombo, ale twin se liší jen tunery. Nahraj si img openspa, tam už je KODI 18.5 Leia a ta jede ok

_________________
VU zero+, Zgemma H9S COmbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2020 - 15:46 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 415
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 4 krát
rada napsal:
Mám sice verzi kombo, ale twin se liší jen tunery. Nahraj si img openspa, tam už je KODI 18.5 Leia a ta jede ok


Presne... A mozes stadial: https://openspa.webhop.info/#Descarga%2 ... 0H9%20Twin a je tam aj najnovsie Kodi 18.5 Alebo aj najnovsi imidz OpenPLi tu https://openpli.org/download/zgemma/H9+Twin/ v tom by malo byt tiez aj Kodi. A mozes aj OpenHDF 6.4 ten je tiez stabilny a malo by v nom byt aj Kodi... link je tu http://v64.hdfreaks.cc/

_________________
Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 6.4.2,Pure2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2020 - 18:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Říjen 2008 - 15:10
Příspěvky: 277
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
Ahojte, neviete mi poradiť ako na Disqc? Jeden tuner mám 16E a druhý Disqc 1,2 0,8W a 23,5E a na tú astru mi to neprepína. Tie isté nastavenia mám aj v starom Amiko Alien2 a funguje to, tu to však nechce. Už som skúšal prepnúť aj na tónové prepínanie a ako by ten prijímač neposielal impulz na prepnutie multiswitcha. Skúšal som aj Auto Disqc a nájde len 0,8W.

Tak chyba nie je v Disqc, aj keď Auto Disqc nejak zlyhal, ale nefunguje fastscan pre Skylink. Jedine čo funguje je pseudofastscan.

_________________
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2020 - 8:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Říjen 2008 - 15:10
Příspěvky: 277
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
Ahojte, vie niekto ako urobiť továrenske nastavenie tohto prijímača? Nie image ale celého prijímača, aby som bal všetky boot partície prázdne, bez image.

_________________
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2020 - 11:14 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 415
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 4 krát
fanatix napsal:
Ahojte, vie niekto ako urobiť továrenske nastavenie tohto prijímača? Nie image ale celého prijímača, aby som bal všetky boot partície prázdne, bez image.


vid: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 20#p793763

Ale ja to robim ajtak rucne... Staci ich vymazat ak je ich viac tak len z jedneho imidzu... V nastaveni by malo byt aj Tovarenske nastavenie ja to robim rucne ale cez Boot Manager... Ale pozor !!! Po restarte nebudes mat tam nic uz len jeden imidz a multiboot...

_________________
Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 6.4.2,Pure2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9 twin
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2020 - 14:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5587
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 64 krát
Poděkováno: 132 krát
len pre info.... tuším že máme nové ovládače pre tento bazmeg.... aspon v Openatv mi to tak ukazuje ... :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk