e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2019 - 11:16

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2019 - 19:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 3015
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 401 krát
Poděkováno: 621 krát
:( Nevím pánové kde dělám chybu, ale nedaří se mi nahrát nový image z USB. Někde mám systémovou chybu. Zkoušel jsem jeden návod - při vypnuité, přijímači zasunout USB držet tl., reset a zapnout - nic se neděje , naběhne původní image. Zkoušel jsem přemenovat dle návodu soubor unforce_h9combo.txt na force_h9combo - taky nic.... Nemužeté dát někdo jednoduchý návod pro pitomce, jak nahrát image. Prošel jsem celé vlákno o zgemma, ale nenašel jsem... děkuju

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2019 - 20:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 130
satelitni prijimac: Formuler 3
Poděkoval: 12 krát
:book: tady si se taky dival https://digitalne.ellano.sk/recenzie-a- ... -h9-combo# taky mám ten sat objednaný tak uvidim.

_________________
Formuler 3 -parabola multi-85 23,19,13,0.8


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2019 - 17:24 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 935
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
havana napsal:
:( Nevím pánové kde dělám chybu, ale nedaří se mi nahrát nový image z USB. Někde mám systémovou chybu. Zkoušel jsem jeden návod - při vypnuité, přijímači zasunout USB držet tl., reset a zapnout - nic se neděje , naběhne původní image. Zkoušel jsem přemenovat dle návodu soubor unforce_h9combo.txt na force_h9combo - taky nic.... Nemužeté dát někdo jednoduchý návod pro pitomce, jak nahrát image. Prošel jsem celé vlákno o zgemma, ale nenašel jsem... děkuju


Zkus tenhle postup USB ve stroji potom Menu , nastavení , správa software , změna image online/ disk , modré tlač. místní , vybrat image , fleš.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2019 - 19:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 04.Duben 2011 - 13:36
Příspěvky: 254
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 5 krát
Zdar Havana.Pozri sa na fórum satdigitálne.cz do sekcie Zgemma , tam ten postup inštalácie nového image nájdeš a je tam toho o skúsenostiach so Zgemmou pomerne dosť ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Září 2019 - 12:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 3015
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 401 krát
Poděkováno: 621 krát
Hoši děkuju vám za nakopnutí - nejvíce se mi líbí ten návod z Elana, co nabídl bigsat.
Ten návod ze sat.digitálně od bystrik jsem zkoušel prvně - tam jsou uvedečny ty se změno unforce na force a mačkání tl. reset - to se mi nedařilo.
Z toho elana jsem se dozvědel o té podivnosti - na 4 parcie rozdělená flash, praKticky povinný multiboot, to mne překvapilo - příležitostně vyzkouším.

Co se mi naopak nezadařilo, je spoušténí Cccam. V original FW s image openATV 6.2byl standartně cccam zapnut, a normálně fungoval a karta se rozběhla. Po té , co jsem způsobem co tu popsal slapet změnil image na OpenATV, doplnil CAM-feed, tak mi stažený cccam neběhá - jenom oscam (moje configy z VU+).
V noci budu zkoušet dále... děkuju

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2019 - 19:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 263
Poděkováno: 13 krát
Dá sa zrušiť multiboot opätovným nahratím recovery soft ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2019 - 13:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Září 2015 - 12:16
Příspěvky: 2
nie. tým nahráš práve zavádzač, a bez neho to nejde. ten multiboot je práve pre chystaný android, čo je pre lamy, ale robil som pre androidové boxy podporu. všetci naň nadávajú, ja som nemal problém.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2019 - 22:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Srpen 2019 - 13:26
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Zdravím pánové, potřeboval bych aktualizovat Kodi na verzi 18, ale přiznám se, že nevím jak na to. Mám nainstalováno openatv 6.3.
Děkuji za odpověď.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk