e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Srpen 2019 - 7:28

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 155 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2019 - 21:31 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 934
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Použil jsem k přijímači disk z noťasu, problém mám s tím že jednou mi ho přístroj probudí a načte a jindy zase ne. Mám ho zapojenej do USB 3 vstupu. Potřeboval bych poradit kde hledat. Z Linux přístrojem začínám tak mě moc nebijte :D Dík


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2019 - 21:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1002
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 84 krát
Záleží čo je to za disk o akej kapacite ako je naformatovany. Niektoré potrebujú externé napájanie.

_________________
----------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2019 - 21:49 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 934
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
je to plotnovej disk 300 Gb samsung když je načtenej tak se podle nastavení v open webif po 5 minutach vypne a potom dokud je přístroj zapnutej tak je to v pohodě, ale při dalším spuštění se nenačte. Formátovanej byl z přístroje když se disk inicializoval. Když se na disk podívám přes dom. siť tak vidim jen složku movie která je prázdná ikdyž v ní mám nahranejch pár filmů.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2019 - 21:41 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 934
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Problém vyřešen disk jsem strčil do týto krabice
https://www.tsbohemia.cz/transcend-stor ... 210108.htm
a připojil tímto káblíkem
https://www.alza.cz/premiumcord-usb-3-0 ... gIV4PD_BwE
vše funguje jak má.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2019 - 7:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2433
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 51 krát
a proč jsi ten disk prostě nezabudoval dovnitř?

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2019 - 16:33 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 934
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Už se to tu řešilo je to z důvodu záruky stroje.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2019 - 6:55 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 20:20
Příspěvky: 416
satelitni prijimac: Vu+UNO 4K SE
Místo/Bydliště: Pelhřimov
akorát co nejde tak KODI ? sice se naistaluje ale po spuštění se nic neděje jen černá obrazovka a pak se to vrátí do menu.
OpenATV 6.3 !!

_________________
VU+UNO 4K SE+Vu+ Solo 2+VTI + VU+USB Turbo Tuner DVB-T2 / 500GB HDD+ 2TB USB HDD Motor AMIKO +120 parabola +multibeam MAXIMUM +7 LNB 28.2+23.5+19+13+0.8W+4.8E+4W
USB sat.tuner TS5922SE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2019 - 7:22 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 26.Srpen 2009 - 10:25
Příspěvky: 301
satelitni prijimac: Zgemma H7S
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 6 krát
Nejde 17.0 z pluginov. V Ellane nainštalovali 17.6 a ten ide.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2019 - 10:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Listopad 2017 - 9:24
Příspěvky: 3
Poděkoval: 2 krát
Dobrý den,

mám Zgemma H7S a mám také velké problémy s Wifi adaptérem, nemám možnost kabelu , musím to tedy řešit wifi anténkou WLN-880 od Amika, přijímač cca po několika hodinách adapter odpojí, nefunguje ani restart sítě, dělá to ve všech možnostech zapojení USB tedy 2x 2,0 a 1x 3,0, nevím jestli je to v nastavení, ale když už to chvíli funguje mělo by to jed na pořád.

Děkuji mnohokrát za pomoc.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2019 - 19:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Březen 2011 - 12:46
Příspěvky: 140
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 8 krát
Nemám zgemmu tak s nastavením neporadím, ale pro info dávám odkaz na anténku a přímo se tam píše, že se zgemmou by fungovat měla - není důvod jim nevěřit :) a není to až tak drahý, já bych to prubnul :) https://satelity.ellano.sk/wifi-dongle- ... 30739.html

_________________
VU+SOLO 4K, VU+UNO 4K , VTI a FHDG 17, SF8008 s ATV6.3, motor SG2100, 85cm AL, Lnb Tesla TL200.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2019 - 20:33 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1776
Poděkoval: 115 krát
Poděkováno: 295 krát
Že to vypdává může mít mnoho příčin. Lze je rozdělit na dva základní směry:
1) Ovladače a SW.
2) Příjmové podmínky v místě použití (rušení jinými sítěmi, špatný přenos mezi adaptérem a Wifi routerem atd.)
Je třeba něco z toho vyloučit a tím se dopátrat ke zdroji problémů.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2019 - 15:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2014 - 13:38
Příspěvky: 27
Po online aktualizaci openatv 6.2 z 15.6. se přijímač stále dokola restartuje. Máte někdo také tento problém?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2019 - 15:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5537
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 59 krát
Poděkováno: 127 krát
nie.... :D ked to nebudeš aktualizovať tak predídeš podobným problémom .... :smoke:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2019 - 18:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1776
Poděkoval: 115 krát
Poděkováno: 295 krát
mido222 napsal:
Po online aktualizaci openatv 6.2 z 15.6. se přijímač stále dokola restartuje. Máte někdo také tento problém?
Je třeba se držet základních pravidel pro bezpečnou aktualizaci a případný návrat:
1. Neprovádět aktualizaci bez důvodu, když vše funguje jak má
2. Před aktualizací si vytvořit kompletní zálohu image
3. Aktualizovat, pokud je to potřeba (riziko pádu po aktualizaci stále existuje!!!)
4. Když se aktualizace nezdaří, použít komplet zálohu k návratu zpět

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2019 - 15:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Srpen 2008 - 15:12
Příspěvky: 12
Poděkoval: 1 krát
Vie niekto poradit, ako nahrat iny image (okrem zakladneho) do prijimaca? Ako zaklad je tam aktualna verzia OpenATV. Po zmenach od 06.2019 vsak neviem, ako nahrat image(OpenPLi) do slotu 2. Predtym som druhe image videl v OpenATV v polozke Flasovanie Online. Teraz skusal som dat OpenPLi aj zazipovane do zlozky Images, aj rozbalene atd, avsak v menu "Downloaded image" ho nevidim. Ked tam dam OpenATV v .zip, tak ho prijimac normalne vidi, OpenPLi vsak uz nie.
Diky.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 155 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk