e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Květen 2019 - 5:57

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 151 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2019 - 21:31 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 934
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Použil jsem k přijímači disk z noťasu, problém mám s tím že jednou mi ho přístroj probudí a načte a jindy zase ne. Mám ho zapojenej do USB 3 vstupu. Potřeboval bych poradit kde hledat. Z Linux přístrojem začínám tak mě moc nebijte :D Dík


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2019 - 21:38 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 938
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 77 krát
Záleží čo je to za disk o akej kapacite ako je naformatovany. Niektoré potrebujú externé napájanie.

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD & LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2019 - 21:49 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 934
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
je to plotnovej disk 300 Gb samsung když je načtenej tak se podle nastavení v open webif po 5 minutach vypne a potom dokud je přístroj zapnutej tak je to v pohodě, ale při dalším spuštění se nenačte. Formátovanej byl z přístroje když se disk inicializoval. Když se na disk podívám přes dom. siť tak vidim jen složku movie která je prázdná ikdyž v ní mám nahranejch pár filmů.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2019 - 21:41 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 934
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Problém vyřešen disk jsem strčil do týto krabice
https://www.tsbohemia.cz/transcend-stor ... 210108.htm
a připojil tímto káblíkem
https://www.alza.cz/premiumcord-usb-3-0 ... gIV4PD_BwE
vše funguje jak má.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2019 - 7:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2428
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 52 krát
a proč jsi ten disk prostě nezabudoval dovnitř?

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2019 - 16:33 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 934
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Už se to tu řešilo je to z důvodu záruky stroje.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2019 - 6:55 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 20:20
Příspěvky: 414
satelitni prijimac: Vu+UNO 4K SE
Místo/Bydliště: Pelhřimov
akorát co nejde tak KODI ? sice se naistaluje ale po spuštění se nic neděje jen černá obrazovka a pak se to vrátí do menu.
OpenATV 6.3 !!

_________________
VU+UNO 4K SE+Vu+ Solo 2+VTI + VU+USB Turbo Tuner DVB-T2 / 500GB HDD+ 2TB USB HDD Motor AMIKO +120 parabola +multibeam MAXIMUM +7 LNB 28.2+23.5+19+13+0.8W+4.8E+4W
USB sat.tuner TS5922SE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2019 - 7:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Srpen 2009 - 10:25
Příspěvky: 299
satelitni prijimac: Zgemma H7S
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 6 krát
Nejde 17.0 z pluginov. V Ellane nainštalovali 17.6 a ten ide.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2019 - 10:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Listopad 2017 - 9:24
Příspěvky: 3
Poděkoval: 2 krát
Dobrý den,

mám Zgemma H7S a mám také velké problémy s Wifi adaptérem, nemám možnost kabelu , musím to tedy řešit wifi anténkou WLN-880 od Amika, přijímač cca po několika hodinách adapter odpojí, nefunguje ani restart sítě, dělá to ve všech možnostech zapojení USB tedy 2x 2,0 a 1x 3,0, nevím jestli je to v nastavení, ale když už to chvíli funguje mělo by to jed na pořád.

Děkuji mnohokrát za pomoc.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2019 - 19:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Březen 2011 - 12:46
Příspěvky: 126
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Nemám zgemmu tak s nastavením neporadím, ale pro info dávám odkaz na anténku a přímo se tam píše, že se zgemmou by fungovat měla - není důvod jim nevěřit :) a není to až tak drahý, já bych to prubnul :) https://satelity.ellano.sk/wifi-dongle- ... 30739.html

_________________
VU+SOLO 4K, VU+UNO 4K , VTI a FHDG 17, SF8008 s ATV6.2, motor SG2100, 85cm AL, Lnb Tesla TL200.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2019 - 20:33 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1715
Poděkoval: 114 krát
Poděkováno: 291 krát
Že to vypdává může mít mnoho příčin. Lze je rozdělit na dva základní směry:
1) Ovladače a SW.
2) Příjmové podmínky v místě použití (rušení jinými sítěmi, špatný přenos mezi adaptérem a Wifi routerem atd.)
Je třeba něco z toho vyloučit a tím se dopátrat ke zdroji problémů.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 151 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk