Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Únor 2021 - 21:29

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 119 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2017 - 7:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 3246
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 49 krát
Poděkováno: 205 krát
Iba opravovali co pokazili 8-ho v noci (seriove cisla v databaze a pod...)

_________________
ROVER AtomLight STC+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Edision MIO+ 4K , QVIART Lunix , Ustym 4K S2 OTT , Ineos ZX4 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2017 - 7:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5149
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 140 krát
:)
No, tak potom to "dlho" opravujú, dnes je 12. a ešte im to nefunguje!
:)
Ale dík ti za promptnú odpoveď!
:)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
Gigablue UHD Trio 4K+3TB HDD
AMIKO Mini Combo Extra
Qviart Lunix CO&4K
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+0,8°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2017 - 8:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 3246
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 49 krát
Poděkováno: 205 krát
vsak sme na Slovensku , inde by sa bali straty klientov a unas ich maju tolko ze sa vsetci ani nespracu do databazy a tym padom "karty mlcia"

PS1: navyse je mozne online zaplatit uz len mesiac alebo rok + DUO
PS2: v prehlade dokladov mam 27.10.2016 , v prehlade platieb 03.09.2013 (karta kupena leto 2016)

_________________
ROVER AtomLight STC+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Edision MIO+ 4K , QVIART Lunix , Ustym 4K S2 OTT , Ineos ZX4 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2017 - 10:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 29.Březen 2013 - 13:58
Příspěvky: 3084
Poděkoval: 689 krát
Poděkováno: 77 krát
a sú funkční cez víkend ?
viackrát sa mi stalo,že to fungovalo iba PO-PI a SO-NE bud vôbec alebo iba z obmedzením na stav kariet
a caidy skoršieho dáta vyhodnocovalo-"iný operátor"

_________________
VŠETCI SME SI PRED BOHOM ROVNÍ,IBAŽE NEPLATÍ TO PRED BANKOMATOM

Spoločenská váženosť DEMOKRATA stúpa úmerne jeho kontám v danových rajoch


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2017 - 11:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5149
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 140 krát
EnoSat napsal:
vsak sme na Slovensku , inde by sa bali straty klientov a unas ich maju tolko ze sa vsetci ani nespracu do databazy a tym padom "karty mlcia"

PS1: navyse je mozne online zaplatit uz len mesiac alebo rok + DUO
PS2: v prehlade dokladov mam 27.10.2016 , v prehlade platieb 03.09.2013 (karta kupena leto 2016)

:D
S tým dátumom "03.09.2013" to mám takisto! :)
Inak poslal som im email ohľadne nefungujúcich platieb a som zvedavý, že čo mi odpíšu - ak vôbec odpíšu?! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
Gigablue UHD Trio 4K+3TB HDD
AMIKO Mini Combo Extra
Qviart Lunix CO&4K
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+0,8°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2017 - 11:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3632
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 165 krát
- Ani neliezť do zákazníckej zóny
- rovno dať "Zabudnuté heslo" - tam si vypýta Číslo karty/zariadenia
- príde mail s novým heslom a kódom zákazníka - aj ten je iný ako predtým
Nové prihlásenie:
kód zákazníka / heslo
všetko funguje

Ešte doplním:
"Prehľad služieb" - šípkou vľavo od čísla karty sa otvorí správa karty - Objednávky atď.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2017 - 12:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5149
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 140 krát
Presne takto som to aj urobil - dal som si poslať nové prihlasovacie údaje...
Ale! Po prihlásení som tam nevidel žiadnu možnosť pre ďaľšiu platbu atď...
A nakoniec som zistil, že chyba je pravdepodobne v neštandartnom zobrazovaní ich web stránok na android zariadeniach. A keďže "Steiner", ty si ma trošku "nakopol", tak preto som pre istotu otvoril ich web stránky na klasickom PC pod Windowsom a "HELE VOLE", ono to ide - "no problem"!
A odrazu vidím aj to, čo som nevidel! :D


Přílohy:
plustelka.jpg
plustelka.jpg [ 25.26 KiB | Zobrazeno 673 x ]

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
Gigablue UHD Trio 4K+3TB HDD
AMIKO Mini Combo Extra
Qviart Lunix CO&4K
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+0,8°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 15:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Březen 2010 - 11:06
Příspěvky: 50
Poděkováno: 1 krát
Prosím vás pekne! Mám taký dotaz. Podľa informácií na webe je na príjem kódovaných programov Plustelky potrebný CI modul a karta.
Otázka:
Dá sa použiť miesto originálneho CI modulu Plustelky aj CI modul Irdeto Smit? Pôjde mi v ňom karta Plustelky?
Ide mi o toto:
Po zrušení Skylinku mi zostal dekódovací modul Irdeto Smit. (ten fialovyý). A ja by som ho rád použil na sledovanie kódovaných kanálov Plustelky prostredníctvom DVB-T. (resp.DVB-2) TV mi to podporuje, anténu mám a volné programy chytám v pohode.
Teraz tu je otázka možnosti predplatenia si kódovaných programov s tým že by som využil Irdeto Smit modul zo Skylinku.
Oba sú Irdeto, tak preto sa na to pýtam.
Ide mi o príjem anténou. Nie zo satelitu!
Pôjde mi to? Má to takto niekto odskúšané? (Ďakujem vopred za relevantné odpovede)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 17:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 7453
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 145 krát
Podívej se tady: http://plustelka.sk/dostupnost/ :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 18:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3632
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 165 krát
Malo by to ísť.
Kartu Plustelka som skúšal v TV aj v module Mascom Cryptoworks/Irdeto a šlo to bez problémov.
viewtopic.php?f=76&t=30319

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 2:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3524
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 8 krát
Steiner napsal:
Malo by to ísť.
Kartu Plustelka som skúšal v TV aj v module Mascom Cryptoworks/Irdeto a šlo to bez problémov.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=76&t=30319


jo, mascom isiel ale skylink shit.. teda smit aspon v starom fw cca pred 2 rokmi ked som to skusal mal blok na 0668 aj ked data su rovnake ako na skylink .. mozno cielene ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 8:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3632
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 165 krát
dlhe_pole napsal:
... mal blok na 0668 aj ked data su rovnake ako na skylink .. mozno cielene ...

Fakt? Tak to sú teda ozaj neskutočný k.k.ti, nenachádzam slov na ten ich "skylink ready" debilný zámer. :o
Rieši to samozrejme FW, otázkou je kde zobrať ten správny, a ak nie je OTA tak ďalším problémom je ako ho tam dostať.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 11:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1141
Poděkováno: 7 krát
...konkurence, to mas jako kdysi u mobilnich operatoru...

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 11:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 2043
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 74 krát
vald napsal:
Prosím vás pekne! Mám taký dotaz. Podľa informácií na webe je na príjem kódovaných programov Plustelky potrebný CI modul a karta.
Otázka:
Dá sa použiť miesto originálneho CI modulu Plustelky aj CI modul Irdeto Smit? Pôjde mi v ňom karta Plustelky?
Ide mi o toto:
Po zrušení Skylinku mi zostal dekódovací modul Irdeto Smit. (ten fialovyý). A ja by som ho rád použil na sledovanie kódovaných kanálov Plustelky prostredníctvom DVB-T. (resp.DVB-2) TV mi to podporuje, anténu mám a volné programy chytám v pohode.
Teraz tu je otázka možnosti predplatenia si kódovaných programov s tým že by som využil Irdeto Smit modul zo Skylinku.
Oba sú Irdeto, tak preto sa na to pýtam.
Ide mi o príjem anténou. Nie zo satelitu!
Pôjde mi to? Má to takto niekto odskúšané? (Ďakujem vopred za relevantné odpovede)


Nepíšeš o tom - ale je to dosť podstatné do čoho chceš strčiť ten modul alebo kartu.
Hádam - no zrejme máš doma TV prijímač so zabudovaným tunerom pre pozemné vysielanie (DVB-T)
a tá tvoja telka má asi zabudovaný tuner aj pre satelitné vysielanie.

1.)
Z CAM modulom Plustelka môžeš sledovať vysielanie zo satelitu a aj pozemné vysielanie kódované programy.
CAM modul Plustelka je bez kartový modul. (do CAM modulu Plustelka nie je potrebné vkladať kartu)
Příloha:
Plustelka_CAM_Strong.jpg
Plustelka_CAM_Strong.jpg [ 96.47 KiB | Zobrazeno 2073 x ]

Příloha:
aaaa.jpg
aaaa.jpg [ 38.09 KiB | Zobrazeno 587 x ]


2.)
Ak máš tento typ CAM modulu - tak ako písal poľnohospodár z Považia sú to silno problémové výrobky.
To je aj moja skúsenosť z modulmi z označením Smit ( najviac poruchové :( )
Skôr než kúpiš kartu Plustelka k tomu Tvojmu modulu nájdi niekoho kto Ti to odskúša či to bude fungovať.

Příloha:
CAM_99.jpg
CAM_99.jpg [ 26.1 KiB | Zobrazeno 2073 x ]

_________________
Prvý satelitný prijímač OTF SR95
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 12:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 2043
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 74 krát
davidas napsal:
jen pridam jeste jeden CAM, kde je i tvuj vzpominany poruchovy smit....


Ja som reagoval na konkrétny príspevok a nechcel som tomu venovať viac než je nutné.
Mám tomu rozumieť tak že máš neblahú skúsenosť z týmto typom bez kartového CAM modulu Plustelka :?: :?: :?:

_________________
Prvý satelitný prijímač OTF SR95
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 12:44 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 461
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,DM-920,HD BOX 910
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 41 krát
davidas napsal:
jen pridam jeste jeden CAM, kde je i tvuj vzpominany poruchovy smit....


tieto by mali byť dobré,mám 2ks umiestnené v rodine a idú od jesene bez poruchy. :)

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
VU+solo 4k image Open Black Hole 4.3 a Openmultiboot :)
DM-920 image Newnigma2
Gigablue Trio 4k image NFR
HD BOX 9100 original sw


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 15:07 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1141
Poděkováno: 7 krát
CAM jsem zatim nemusel v tomto pripade pouzit :idea:

MarekMM napsal:
davidas napsal:
jen pridam jeste jeden CAM, kde je i tvuj vzpominany poruchovy smit....


Ja som reagoval na konkrétny príspevok a nechcel som tomu venovať viac než je nutné.
Mám tomu rozumieť tak že máš neblahú skúsenosť z týmto typom bez kartového CAM modulu Plustelka :?: :?: :?:

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 21:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 2043
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 74 krát
davidas napsal:
CAM jsem zatim nemusel v tomto pripade pouzit :idea:

MarekMM napsal:
davidas napsal:
jen pridam jeste jeden CAM, kde je i tvuj vzpominany poruchovy smit....


Ja som reagoval na konkrétny príspevok a nechcel som tomu venovať viac než je nutné.
Mám tomu rozumieť tak že máš neblahú skúsenosť z týmto typom bez kartového CAM modulu Plustelka :?: :?: :?:


A tušíš vôbec aký rozdiel je medzi medzi jedným a druhým popisovaným CAM modulom z označením Smit.

( 1. ) Image [b]( 2. ) Image

Stále je reč o to že chceme pozerať programy z ponuky Plustelka

_________________
Prvý satelitný prijímač OTF SR95
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 7:18 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1141
Poděkováno: 7 krát
nejlip bude, kdyz budes trenovat tazatele, nechapu proc me prudis ohledne camu, jasne jsem ti napsal, ze jsem ho nepotreboval, jinak at si kazdy dohleda...

ale, abych ukojil tvoji zvedavost: Irdeto cloakedCA - zabudovaná přístupová karta k službě Plustelka....

jinak je to zalezitost z roku 2013.....

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 12:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Březen 2010 - 11:06
Příspěvky: 50
Poděkováno: 1 krát
MarekMM napsal:
vald napsal:
Prosím vás pekne! Mám taký dotaz. Podľa informácií na webe je na príjem kódovaných programov Plustelky potrebný CI modul a karta.
Otázka:
Dá sa použiť miesto originálneho CI modulu Plustelky aj CI modul Irdeto Smit? Pôjde mi v ňom karta Plustelky?
Ide mi o toto:
Po zrušení Skylinku mi zostal dekódovací modul Irdeto Smit. (ten fialovyý). A ja by som ho rád použil na sledovanie kódovaných kanálov Plustelky prostredníctvom DVB-T. (resp.DVB-2) TV mi to podporuje, anténu mám a volné programy chytám v pohode.
Teraz tu je otázka možnosti predplatenia si kódovaných programov s tým že by som využil Irdeto Smit modul zo Skylinku.
Oba sú Irdeto, tak preto sa na to pýtam.
Ide mi o príjem anténou. Nie zo satelitu!
Pôjde mi to? Má to takto niekto odskúšané? (Ďakujem vopred za relevantné odpovede)


Nepíšeš o tom - ale je to dosť podstatné do čoho chceš strčiť ten modul alebo kartu.
Hádam - no zrejme máš doma TV prijímač so zabudovaným tunerom pre pozemné vysielanie (DVB-T)
a tá tvoja telka má asi zabudovaný tuner aj pre satelitné vysielanie.

1.)
Z CAM modulom Plustelka môžeš sledovať vysielanie zo satelitu a aj pozemné vysielanie kódované programy.
CAM modul Plustelka je bez kartový modul. (do CAM modulu Plustelka nie je potrebné vkladať kartu)
Příloha:
Plustelka_CAM_Strong.jpg


2.)
Ak máš tento typ CAM modulu - tak ako písal poľnohospodár z Považia sú to silno problémové výrobky.
To je aj moja skúsenosť z modulmi z označením Smit ( najviac poruchové :( )
Skôr než kúpiš kartu Plustelka k tomu Tvojmu modulu nájdi niekoho kto Ti to odskúša či to bude fungovať.

Příloha:
CAM_99.jpg


Písal som predsa, že TV mi to podporuje. Voľné programy Plustelky mi tam idú v pohode.
Ale aby som to spresnil: Ide o TV LG 26L N460R. Je vybavený tunermi: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T a DVB-T2. Mám v ňom presne ten istý CI modul čo je na tom druhom obrázku. Ten fialový. (funguje bez poruchy)
Otázka znie či mi v ňom pôjde aj karta Plustelky. To čo ponúka jej rozšírená verzia by mi aj vyhovovalo.
Jedná sa o TV na príležitostné pozeranie. Neoplatí sa mi teda doň príliš investovať. To by už bolo jednoduchšie nechať si ten Skylink. Lenže to by nesmeli byť taký pažravý ohľadne tých nešťastných servisných poplatkov.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 119 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk