Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Únor 2021 - 21:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 119 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Červenec 2015 - 14:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Srpen 2013 - 13:29
Příspěvky: 149
Místo/Bydliště: Bratislava
Poděkováno: 4 krát
ma niekto odskusane ci aktivovana stara karta plustelky v kombo prijimaci odkoduje naraz SAT aj DVB-t?

a tiez ci mozno naraz nahravat zo sat a pozerat ich dalsi program na dvb-t a opacne za podmienky ze kombo prijimac umoznuje nahravat zo satu a pozerat dvb-t

napr.na sate nahravam stv a na dvb-t pozeram kodovanu ct1

_________________
Xtrend ET 10000 HD,Toroidal T-90 Maximum Wave Frontier
Satlook micro HD,Emitor COMBOLOOK Color S2/T2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Červenec 2015 - 14:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 28.Únor 2008 - 14:26
Příspěvky: 36
satelitni prijimac: VU + UNO
Místo/Bydliště: Martin
Paci sa mi to 5 programov za 30e super zadarmo . To uz je ako zdravotnicvo =D>

_________________
VU+UNO 4K se oscam VU+UNO Twin + DVBT Evolve Venus BH 2.1.17 CCCam 2.3 ; AB IPBOX 9900 HD USB E2 (10.6.13)+ MGCAMD 1.35 ; [/color];
Wave Frontier Toridal 55 - 4/5w ; 0,8w ; 4,8 e ; 9/10e ; 13 e ; FI 90 -- 19,2 e , 23,5e , 28.5 e


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Červenec 2015 - 15:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3632
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 165 krát
Ale to je bez ďaľších poplatkov, doživotne. :D
Ako vravel Buzz, či ako sa volal ten panák z Toy Story: "Do nekonečna a ešte ďalej ..." :lol:

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Červenec 2015 - 16:35 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2755
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 43 krát
Ja a ty- hrabat a hrabat, mit porad vic...

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Červenec 2015 - 20:39 
Vsetky SD verzie idu /niektore neverejne/. Info v prilohe.
SD a HD RTVS samozrejme tiez.


Přílohy:
1_0_1_1452_C98_3_EB0000_0_0_0.jpg
1_0_1_1452_C98_3_EB0000_0_0_0.jpg [ 35.96 KiB | Zobrazeno 3367 x ]
1_0_1_13F4_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg
1_0_1_13F4_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg [ 35.52 KiB | Zobrazeno 3367 x ]
1_0_1_13F0_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg
1_0_1_13F0_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg [ 30.39 KiB | Zobrazeno 3367 x ]
1_0_1_13EF_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg
1_0_1_13EF_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg [ 21.38 KiB | Zobrazeno 3367 x ]
1_0_1_13EE_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg
1_0_1_13EE_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg [ 35.72 KiB | Zobrazeno 3367 x ]
1_0_1_13ED_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg
1_0_1_13ED_C87_3_EB0000_0_0_0.jpg [ 21.44 KiB | Zobrazeno 3367 x ]
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2015 - 8:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 28.Únor 2008 - 14:26
Příspěvky: 36
satelitni prijimac: VU + UNO
Místo/Bydliště: Martin
Steiner napsal:
Ale to je bez ďaľších poplatkov, doživotne. :D
Ako vravel Buzz, či ako sa volal ten panák z Toy Story: "Do nekonečna a ešte ďalej ..." :lol:

Zalezi ako dlho budes zit . Ak dost kratko tak to plati :D Ak nie tak si prekrocil limit , takze zaplat 8) .

_________________
VU+UNO 4K se oscam VU+UNO Twin + DVBT Evolve Venus BH 2.1.17 CCCam 2.3 ; AB IPBOX 9900 HD USB E2 (10.6.13)+ MGCAMD 1.35 ; [/color];
Wave Frontier Toridal 55 - 4/5w ; 0,8w ; 4,8 e ; 9/10e ; 13 e ; FI 90 -- 19,2 e , 23,5e , 28.5 e


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2015 - 11:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červen 2007 - 20:04
Příspěvky: 113
alfsvk napsal:
Vsetky SD verzie idu /niektore neverejne/. Info v prilohe.
SD a HD RTVS samozrejme tiez.


Ty budes mat zase nejaku specialnu karticku, ze? Lebo nam smrtelnikom to este nejde. Aké mas na karte zapisy?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2015 - 0:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Prosinec 2006 - 20:17
Příspěvky: 84
satelitni prijimac: TBS 8922 PCI /formuler/VU+
Místo/Bydliště: EU
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
Niekto niekde písal ,že do konca roka (2015)to pôjde (základ nie plus) aj na RTVS kartách.. no som zvedavý.. bodaj by .. 8) šak toľko škrabiek na ľad mať doma tiež nie je výhra.. :o ...a to ich už mám niektoré čo zakapali ofiko..

_________________
ZABAVTE SA A NEBIZNISUJTE STALE :)
VU+ SOLO 2 TWIN
TBS 8922 PCI...12.2.W--46.E
DVB-T/2/DAB+ ASTROMETA Card..MMDS.. other...
*GBOX* HADU*OSCAM*
2 LOCAL CARDS IS MINIMUM :smoke:
keby niečo tak na PM-"vsjo"
LENIN SA UČIL AJ JA SA STÁLE UČÍM


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2015 - 23:19 
Online
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 846
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
iko napsal:
alfsvk napsal:
Vsetky SD verzie idu /niektore neverejne/. Info v prilohe.
SD a HD RTVS samozrejme tiez.


Ty budes mat zase nejaku specialnu karticku, ze? Lebo nam smrtelnikom to este nejde. Aké mas na karte zapisy?


Ist ide, nie vsetko co zobrazil, ale mozes si pozriet aj toto:

Příloha:
plustelka.jpeg
plustelka.jpeg [ 14.59 KiB | Zobrazeno 2995 x ]

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Červenec 2015 - 3:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3524
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 8 krát
jo, potvrdzujem .
plna verzia karty Plustelka vyzera takto
Příloha:
plustelka.jpg

takto to vyzera na karte:
Příloha:
karta.jpg

cize kto nema na plustelkovej karte tiers 000007 tak tomu nebezia sat programy

a na zaver nech "nezerem" :D tu su data do oscam.tiers

#PlusTelka / RTVS
0668:0001|Plustelka mini
0668:0002|Plustelka štandard
0668:0006|RTVS sat
0668:0007|Volna telka sat
0668:7FFE|SPECIAL_SERVICE
0668:7FFD|SPECIAL_SERVICE
0668:FFD8|SPECIAL_SERVICE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Červenec 2015 - 8:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 102 krát
dik . :good:

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2015 - 12:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červenec 2015 - 10:02
Příspěvky: 2
pocujte. ja mam irdeto modul od plustelky. a chytam nan programy cez terestrial. ked zapojim satelit vidim na nom iba joj a stv a par dalsich programov , pri markiza hlasi ze je to zakodovane pricom mam na tom moduli zaplatene aj premiove programy ako eurosport,sport2 atd. kedze plustelku uz nechcem ale chcem skylink a v tom module je miesto na kartu chcem sa spytat ci uz niekto to ma takto spravene. mam 2 problemy. 1. ide to priamo do CI Genderu v TV cize nemam tuner(ani nechcem) 2. skusal som skylink kartu pichnut do CI modulu plustelky ale aj ked je skylink karta funcna a aktivovana(funguje v inom zariadeni) ten modul plustelky ju nedokaze precitat a odkodovat tak programy skylinku. beriem to tak ze ten modul je nejak blokovany iba na pouzitie pre plustelku-mylim sa? viete mi niekto poradit co spravit? cele riesenie by bolo dat si na balkon tanier s konvertorom--> kabel do TV-->modul plustelky a don karta skylink.

vdaka za radu a aj tanier a konvertor poradte kvalitny za rozumnu cenu

B


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2015 - 22:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červenec 2015 - 10:02
Příspěvky: 2
to si zase ty? radsej sa na to vykasli a na mna uz vobec nereaguj. take nic neriesiace rady tu dokaze rozdavat kazdy flamer...
o rozdiele medze satelitom a terestrialom ma zmysel hovorit od tunera dalej k antenam. potom vramci TV pracuje satelitny tuner a ja potrebujem zistit ci IRDETO CAM modul dokaze precitat skylink kartu a co treba spravit aby ju precital.preto sa pytam ci ma niekto skusenost s uz naprogramovanym modulom plustelky skusenost ze co treba spravit aby ked sa don vlozi skylink karta aby karta odkodovala skylink programy.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2015 - 8:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3658
Poděkoval: 105 krát
Poděkováno: 204 krát
Pytas sa na to iste uz v druhom vlakne pricom ti bolo odpovedane,Skylink ti v module od Plustelky nepojde kedze na to pravdepodobne nie je ani hardverovo prisposobeny a keby si hladal tak aj na toto a vsetko ostatne by si tu nasiel odpoved.

_________________
Jezis kristus z hrobu vstal na vianoce mi Qviarta dal


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2015 - 13:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 102 krát
Voľná telka - je ozaj zadarmo ?

Zkusme cosi o pouzvani karty Volna Telka.

Karta stoji 19,90 € . V súčasnosti mozno kartu aktivovat cez sms . Aktivaciu cez sms je potrebne vykonat v pracovnych dnoch do 16:00 hod. inak sa karta nerozbehne .
Programy :
Nasiel som na nete aj cosi taketo :
Příloha:
volna telka.JPG
volna telka.JPG [ 12.21 KiB | Zobrazeno 2184 x ]

Dnes , 11.09.2015 toto ale neplati !!! Je to zavádzajúce . V súcasnosti niesu programy Markiza dostupné pre beznych uzivatelov.
Programy CT1 SD a CT2 SD su tiez len pri splneni dalsej podmienky. Po aktivacii sa z TP 12363 sice tieto programy spustia , ale ich dalsí chod je podmieneny registraciou na webe PlusTelka ! Vsimnite si rozdiel - sluzba cez satelit sa vola Volna Telka, sluzba cez DVB-T sa vola Plus Telka. V podstate koli dvom ceskym programom (CT1 a CT2) sa zaviazeme pouzivat sluzbu Plus Telka, alebo ked aj nepouzivat aspon sa riadit podmienkami prijmu Plus Telka. A v podmienkach je to jednoduche - striktne dany bezpodmienecny suhlas s podmienkami prijmu Plus Telka.
Pripadne zasielanie faktur je nutne odsuhlasit elektronicky , pokial zvolite zasielanie postou, suhlasite s vyhotovenim opisu elektronickej faktury - za 5.- € mesacne . :)
Aj ine uskalie je skryte v registracii . Registracia koli dvom programom prebehne len po zadani emailu - na ktory bude zasielana faktura. Ak zvolite zasielanie postou -opat sa dostanete na cenník,kde je 5.- € mesacne za opis elektronickej faktury.
Takze pri pripadnom hromadnom nasadzovani Volnej Telky je potrebne zvazit, ci 82 rocna babka má e-mail a vobec chce programy CT1 a CT2.
Tieto 2 programy su totiz gratis , ale ! musi sa registrovat karta a aj faktura so sumou 0,00€ je faktura !
Pytate sa ,kto by posielal faktury s 0,00€ ? Nik normalny , ale moda je dnes na fakturach mat vyznacene vsetko - aj 0,00 € polozka je uctovna polozka. Ak pocas registracie vyznacite zasielanie faktur postou, poziadate vlastne o opis faktury v cene 5,00€ mesacne !
Pri službe Skylink , nepomerne vacsej programovej ponuke a baliku digital je to 2,00€ mesacne cez Sipo .
Co si budeme nahovarat - Towercom uz pozname aj jeho sluzby "navzdy zadarmo" .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2015 - 14:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5856
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 69 krát
Poděkováno: 144 krát
presne tak :good: tiež si platím 2-eura mesačne cez sipo a dalej to už neriešim . všetkých čo poznám čo frčia na tom skylinku ,alebo čo to je za zázrak tak som im tiež odporučil si kartičku takto platiť a čuduj sa svete všetci sú spokojný :Yahoo!: a tie 2-eura mesačne ani nepocítia a pozerajú si veselo dalej . :smoke: poznáme to : ked vtáčka lapala pekne mu spievala ..........................

hehe aj tak to skončí ako pyramidova hra ,ked skončí predaj kartičiek ,šup šup zavedieme nejaký poplatok . ved to poznáme ............ :o :cry: máme to už doma . :ROFL:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 8:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 102 krát
Volna telka uz ma cennik. Slogan "Zadarmo" dominuje na uvodnej web stranke, nic-menej je uz pre extra balik zverejnena cena.
Příloha:
volan telka.PNG
volan telka.PNG [ 116.24 KiB | Zobrazeno 1791 x ]

Zial, zatial nieje ani len naznakom opisany sposob platby - ostatne- tie extra programy zo satelitu zatial na novej karte idu , aj bez platby.
Towerhome musi byt firma jedneho zamestnanca . Dlho trva kym cosi zamluvnia a nasledne zas dlho trva , kym cosi na webe zmenia.
Ludia co uz maju karty Volna telka a nahodou sa im markiza a jej odpad rozbehli, si budu mysliet,ze to je tiez zadarmo . Prekvapeny budu, ked jedneho dna budu mat tmu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2015 - 14:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3632
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 165 krát
dlhe_pole napsal:
... a na zaver nech "nezerem" :D tu su data do oscam.tiers
#PlusTelka / RTVS
0668:0001|Plustelka mini
0668:0002|Plustelka štandard
0668:0006|RTVS sat
0668:0007|Volna telka sat
0668:7FFE|SPECIAL_SERVICE
0668:7FFD|SPECIAL_SERVICE
0668:FFD8|SPECIAL_SERVICE

0668:0008| ?
0668:000B| ?

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Voľná Telka
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2015 - 13:45 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1133
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 5 krát
http://www.parabola.cz/clanky/5701/skyl ... ci-s-pdtv/

mam k tomu takový dotaz, karta přes CA modul Irdeto SMIT (Skylink kompatibilní) mi šlape, ale přes oscam ne (DVB-S funguje), poradíte někdo jak rozchodím kartu přes oscam?

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB-S2X/DVB-T2/DVB-C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black MultiConnect
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink testuje kódování v DVB-T
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2015 - 17:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3524
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 8 krát
1801 napsal:
http://www.parabola.cz/clanky/5701/skylink-testuje-kodovani-v-dvb-t-ve-spolupraci-s-pdtv/

mam k tomu takový dotaz, karta přes CA modul Irdeto SMIT (Skylink kompatibilní) mi šlape, ale přes oscam ne (DVB-S funguje), poradíte někdo jak rozchodím kartu přes oscam?


a o uniblocku si pocul nieco ?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 119 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk