Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Únor 2021 - 21:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 136 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Komponenty pre príjem PLUSTELKA
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2014 - 11:56 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 14.Červen 2010 - 12:13
Příspěvky: 578
Poděkoval: 1 krát
takze konecne sa mi dnes podarilo aby sa mi karta v usb dvojcitacke od zdk v x86_64 aspon nacitala, dnes vyskusam ci aj funguje...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2014 - 21:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Květen 2013 - 13:51
Příspěvky: 31
Zdravým všetkých
Mám problém z CAM modulom smit plustelka ktorý som si včera zakúpil.
Konkrétne z jeho registráciou urobil som všetko ako je popísane na letáku ale nie a nie to rozbehať stále sú programy zakódované poslal som SMS z irdeto SN a aktivačným kódom a nič aj som modul zaregistroval skúšal som aj obnovu kľúčov a vôbec nič nefunguje

Nemá niekto ešte nejaký nápad čo by som mohol skúsiť ???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2014 - 22:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Leden 2009 - 13:23
Příspěvky: 109
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
https://moja.plustelka.sk/cms-eshop/GOB_Introduction.do


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2014 - 23:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 2043
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 74 krát
Lukky napsal:
Zdravým všetkých
Mám problém z CAM modulom smit plustelka ktorý som si včera zakúpil.
Konkrétne z jeho registráciou urobil som všetko ako je popísane na letáku ale nie a nie to rozbehať stále sú programy zakódované poslal som SMS z irdeto SN a aktivačným kódom a nič aj som modul zaregistroval skúšal som aj obnovu kľúčov a vôbec nič nefunguje

Nemá niekto ešte nejaký nápad čo by som mohol skúsiť ???


A v čom ho máš zasunutý :?:

Máš ho tam zasunutý správne :?:

To zariadenie v ktorom ho máš ho vidí :?:

_________________
Prvý satelitný prijímač OTF SR95
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2014 - 0:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Květen 2013 - 13:51
Příspěvky: 31
- V TV Philips
- áno správne
- a áno vidí


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2014 - 0:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9435
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 114 krát
A sem si se díval? viewtopic.php?f=126&t=52334

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2014 - 0:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Květen 2013 - 13:51
Příspěvky: 31
toprun napsal:


No a akože tam niekde je riešenie môjho problému ? Ak áno tak ja som to tam nenašiel SORRY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2014 - 1:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Leden 2009 - 13:23
Příspěvky: 109
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
https://moja.plustelka.sk/cms-eshop/CARD_FindCard.do Kontrola karty / zariadenia.... to si robil? tiez som zaslal na pisulu tu sms technik ma naviedol.a nabehlo to.ale to uz bolo davno najdi si na stranke cislo zavolaj navedu ta.good luck.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2014 - 17:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Květen 2013 - 13:51
Příspěvky: 31
Prosím Vás vie niekto ako Upgradovat CAM modul plustelka lebo ked si nájdem modul v menu TV píše ze nie je možne upgradovať z MENU tak ako to teda spraviť ???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2014 - 17:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3524
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 8 krát
Lukky napsal:
Prosím Vás vie niekto ako Upgradovat CAM modul plustelka lebo ked si nájdem modul v menu TV píše ze nie je možne upgradovať z MENU tak ako to teda spraviť ???


a akoze naco ho chces upgradovat ? nie je to potrebne, skor by som doporucil kupit poriadnu telku a nie to co davaju v tescu k 10 rozkom a polke chleba..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2014 - 17:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Květen 2013 - 13:51
Příspěvky: 31
Telku mám Philips 3000 series LCD TV 32PFL3605H 81 cm (32") Full HD 1080p DVB-T a nebola k rožkom
ta ako že nedá sa to ???

a chcem to spraviť preto lebo zrejme kvôli tomu mi ten modul nechce dekodovať programy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2014 - 18:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3524
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 8 krát
Lukky napsal:
Telku mám Philips 3000 series LCD TV 32PFL3605H 81 cm (32") Full HD 1080p DVB-T a nebola k rožkom
ta ako že nedá sa to ???

a chcem to spraviť preto lebo zrejme kvôli tomu mi ten modul nechce dekodovať programy


este raz a pomaly..

1, ma ta tvoja telka CI + rozhranie, alebo len CI ?
2, ked tam zapichnes ten modul, pozna ho ? mozes sa dostat do menu modulu ?
3, ak na 1 a 2 si odpovedal ano, mas ten modul aktivovany, cize registrovany cez +telka web ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2014 - 18:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 102 krát
stary 3000- kovy panel asi nebude mat CI+ .

update, an tejto stranke riesi support divx a avi , ale ci aj prida podporu CI+ , treba vyskusat.
:arrow: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... FL3605H/12
treba samozrejme skkontrolovat, ci uz publikovana verzia fw nieje v prijimaci !!!

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2014 - 23:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Květen 2013 - 13:51
Příspěvky: 31
dlhe_pole napsal:
Lukky napsal:
Telku mám Philips 3000 series LCD TV 32PFL3605H 81 cm (32") Full HD 1080p DVB-T a nebola k rožkom
ta ako že nedá sa to ???

a chcem to spraviť preto lebo zrejme kvôli tomu mi ten modul nechce dekodovať programy


este raz a pomaly..

1, ma ta tvoja telka CI + rozhranie, alebo len CI ?
2, ked tam zapichnes ten modul, pozna ho ? mozes sa dostat do menu modulu ?
3, ak na 1 a 2 si odpovedal ano, mas ten modul aktivovany, cize registrovany cez +telka web ?



ano a ano
Ja viem ze je aktyvovaný lebo v inej telke ide len v tej mojej Philips nechce ísť jasné že mám CI rozhranie a jasné že modul vidím v menu inak bi som nepísal že v menu píše že nieje možne upgradovať cez MENU

REVIS ten fw v telké už mám a nepomohlo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2014 - 6:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2012 - 9:48
Příspěvky: 710
Místo/Bydliště: okres Martin
Poděkováno: 6 krát
Teda "aktyvovaný" to je dosť tvrdo :D

_________________
TECHNIKA A OBVODY VYSOKÝCH FREKVENCIÍ
- Výroba a zlaďovanie štandardných komponentov anténnych rozvodov
- Výroba špeciálnych komponentov podľa požiadaviek
- Prelaďovanie komponentov
- Meranie rozvodov/komponentov profesionálnou meracou technikou


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2014 - 12:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3524
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 8 krát
Lukky napsal:
dlhe_pole napsal:
Lukky napsal:
Telku mám Philips 3000 series LCD TV 32PFL3605H 81 cm (32") Full HD 1080p DVB-T a nebola k rožkom
ta ako že nedá sa to ???

a chcem to spraviť preto lebo zrejme kvôli tomu mi ten modul nechce dekodovať programy


este raz a pomaly..

1, ma ta tvoja telka CI + rozhranie, alebo len CI ?
2, ked tam zapichnes ten modul, pozna ho ? mozes sa dostat do menu modulu ?
3, ak na 1 a 2 si odpovedal ano, mas ten modul aktivovany, cize registrovany cez +telka web ?



ano a ano
Ja viem ze je aktyvovaný lebo v inej telke ide len v tej mojej Philips nechce ísť jasné že mám CI rozhranie a jasné že modul vidím v menu inak bi som nepísal že v menu píše že nieje možne upgradovať cez MENU

REVIS ten fw v telké už mám a nepomohlo


tak musis skusat nieco non Ci+ a s podporou 0668.. ja trebars v takych suntoch som u 2 ludi pouzil diablo wifi s pripojenim na externy server :D


Naposledy upravil(a) dlhe_pole dne 25.Červen 2014 - 14:02, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plustelka a cam modul
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2014 - 13:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 2043
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 74 krát
Lukky napsal:
Prosím Vás vie niekto ako Upgradovat CAM modul plustelka lebo ked si nájdem modul v menu TV píše ze nie je možne upgradovať z MENU tak ako to teda spraviť ???



Nuž to čo tu popisuješ je nemožné nazvať upgrade ...

To je skôr taký Alf_ovský spôsob skladania puzzle ... čo nepasuje natlčiem päsťou...

Našiel by som skôr CAM modul ktorý si bude rozumieť z Tvojou telkou a zároveň s kartou Plustelka.

Asi najlacnejšie by bolo pre Teba osloviť oficiálneho distribútora Televízie Plustelka ...

...niekoho kto Ti to poskladá čo najmenej bolestne pre Tvoju peňaženku.

_________________
Prvý satelitný prijímač OTF SR95
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Komponenty pre príjem PLUSTELKA
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 22:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červenec 2014 - 12:07
Příspěvky: 3
ivan333ivan napsal:
Technická informácia

Originálný cammodul Irdeto cloakedCA Plustelka dekódovací modul
/IRDETO@SMIT/ je blokovaný pre iných operátorov !!!
Na uvedom module teda možno prevádzkovať LEN prístupovú kartu
PLUSTELKA.

V praxi to znamená,že pokiaľ je v module /IRDETO@SMIT/ vložená
napr.karta IRDETO SKYLINK tak nie je ROZPOZNANA čiže je nefunkčná.
*****************************************************


Dobry den,

rad by som sa spytal, ci to iste plati aj o moduloch STRONG. Resp. ci bude fungovat skylink ked irdeto skylink kartu vlozim do cammodulu Irdeto cloaked CA Plustelka /IRDETO@STRONG/ a cele to vlozim to telky ktora ma DVB-T i DVB-S tuner. (Vyhliadnuty mam LG 39LN575S). Vdaka za info.


Přílohy:
Plustelka_irdetoSTRONG.jpg
Plustelka_irdetoSTRONG.jpg [ 5.39 KiB | Zobrazeno 903 x ]
SkylinkStandardICEVymenaBot.jpg
SkylinkStandardICEVymenaBot.jpg [ 111.39 KiB | Zobrazeno 903 x ]
SkylinkStandardICEVymenaTop.jpg
SkylinkStandardICEVymenaTop.jpg [ 29.06 KiB | Zobrazeno 903 x ]
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Komponenty pre príjem PLUSTELKA
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 8:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2490
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 58 krát
Doporučím Ti jednu věc,
koupě TV s vestavěným satelitním tunerem není zrovna šťastný krok, na netu jsou tuny příspěvků od uživatelů, kteří jsou z této kominace nešťastní. Kompatibilní moduly pro vyhlídnutou TV by Ti měl doporučit prodejce a nebo si to spíše zjisti na supportu LG. Vždy existuje ale cesta zakoupit modul na netu a eventuelně ho do určité doby vrátit, protože třeba s tvou TV nespolupracuje.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Komponenty pre príjem PLUSTELKA
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 10:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červenec 2014 - 12:07
Příspěvky: 3
Vdaka za promptnu odpoved, no mne ide hlavne o to, ci skylink karta bude fungovat v plustelke cloakedCA module firmy STRONG... (ivan333ivan kedysi pisal, ze s cloakedCA modulom SMIT to nefunguje.)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 136 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk