Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Duben 2021 - 8:40

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2019 - 10:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2011 - 13:53
Příspěvky: 82
Ahojte,

viem, že je to trúfalé a možno budem aj pokarhaný, že naberám odvahu niečo také žiadať, ale pokúsim sa to rozumne odôvodniť.

Potreboval by som od niekoho (v prípade, že to niekto má) setting pre Enigmu 2 na Vuplus s providermi Skylink, Digi a Orange.

Prečo to potrebujem a neupravím si to sám? Som nevidiaci používateľ Vuplus a celkovo systému Enigma a neskutočne zložito sa mi tvorí s odčítačom obrazovky v programe Dreambox Edit konkrétny setting. Mám pár veľkých settingov a snažil som sa z nich vytiahnuť to čo potrebujem, ale je to strašne zdĺhavé. Preto sa obraciam na vás, či niekto taký setting nemáte. Veľmi by ste mi tým pomohli.

Ďakujem a pevne verím, že sa tu na mňa neznesie kritika za moju lenivosť :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2019 - 11:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2019 - 10:22
Příspěvky: 57
Poděkováno: 5 krát
Nemienim riesit ci tvoja choroba je prava alebo nas len tahas za nos ale neda mi sa nespytat. Niekam sa ponahlas alebo mas nato malo casu ? Pisem to preto ze toto je u teba nie prvy krat a v inych veciach si problem nemal.
viewtopic.php?f=365&t=66930
viewtopic.php?f=19&t=62502


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2019 - 11:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2011 - 13:53
Příspěvky: 82
K chorobe sa nejdem vyjadrovať ani ja. To už nechám na zváženie každému individuálne. Dreambox Edit urobil update a odčítač obrazovky mi už nečíta zoznam kanálov, ako kedysi. Rozumiem, že to môže byť pre niekoho problém pochopiť. Ak však nikto taký setting nemá, samozrejme, že si to budem musieť pracne nastaviť sám. Bola to len otázka a nečakám, že niekto bude tráviť svoj čas tým, že mi bude vytvárať individuálne setting. Išlo len o to, že ak by niekto niečo podobné mal, možno by to pre nehol nebol problém poskytnúť. V súvislosti s časom je to tak, že ten by aj bol, ale v poslednej dobe hlavne Orange menil frekvencie priliš často na môj vkus a musel som si to neustále po častiach upravovať a lepiť z iných zahraničných settingov. Potom dokážem iba cez Dreamdroid prepínať tv, aby som vedel kde sa ktorý kanál nachádza. Snáď stačí, ako vysvetlenie a ešte raz hovorím. Nemám s tým problém pochopiť, ak niekto ten setting nemá, alebo nechce dať, je to jeho plné právo. Išlo čisto iba o uľahčenie mojej situácie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2020 - 15:19 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Únor 2010 - 15:45
Příspěvky: 372
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
taky rychly setiing, naozaj len narychlo naklikany.... mozno niekomu pomoze...

SKYLINK - posledny fastscan
ORANGE TV
FREESAT
DIGI TV
DIGI TV HU


Přílohy:
setting.rar [194.46 KiB]
Staženo 208 x
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2020 - 20:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Březen 2011 - 17:10
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: Vu+ Zero
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ferino12 napsal:
taky rychly setiing, naozaj len narychlo naklikany.... mozno niekomu pomoze...

SKYLINK - posledny fastscan
ORANGE TV
FREESAT
DIGI TV
DIGI TV HU


Nestahujte je to hrůza setting ! žádné srovnané kanály, Freesat není český nemá ani tv nova ani čt1, a tak dál.
Fastscan Skylink je pouze slovensko !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2020 - 12:31 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Únor 2010 - 15:45
Příspěvky: 372
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
elektroslaby napsal:
Nestahujte je to hrůza setting ! žádné srovnané kanály, Freesat není český nemá ani tv nova ani čt1, a tak dál.
Fastscan Skylink je pouze slovensko !!!


Ved pisem, ze narychlo naklikany... ale lepsi, ako NIC... ked si tak mudry, supni sem lepsi, ja budem len rad...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2020 - 22:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Březen 2011 - 17:10
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: Vu+ Zero
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Muj Settings 23.9.2020

Příloha:
Popis souboru: muj settings
Settings 23.9.2020.rar [65.14 KiB]
Staženo 261 x


ferino12 napsal:
elektroslaby napsal:
Nestahujte je to hrůza setting ! žádné srovnané kanály, Freesat není český nemá ani tv nova ani čt1, a tak dál.
Fastscan Skylink je pouze slovensko !!!


Ved pisem, ze narychlo naklikany... ale lepsi, ako NIC... ked si tak mudry, supni sem lepsi, ja budem len rad...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2020 - 17:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Březen 2011 - 17:10
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: Vu+ Zero
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Příloha:
Skylink ke dni 10.10.2020.rar [103.02 KiB]
Staženo 127 x
Aktuální settings Skylink ke dni 10.10.2020 !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2020 - 11:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Květen 2016 - 18:59
Příspěvky: 168
satelitni prijimac: Formuler F3
Poděkováno: 1 krát
Skusam davat ten najnovsi seting z 10.10 cez webif ale nedarí sa. Na Octagon sf8008. Nema to mat koncovku .tar? Pls. poradte.

Ked dam potom fastcan tak vzdy mam od zaciatku ct1 atd. Pritom robim fastscan skylink sk

Toto mi pise:
Chyba, /tmp/bouquets_backup.tar nebol vytvorený web editorom prehľadov...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2020 - 21:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Březen 2011 - 17:10
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: Vu+ Zero
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Aktuální setting Skylink


Přílohy:
Skylink 22.11.2020.rar [247.66 KiB]
Staženo 221 x
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2021 - 8:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 8:20
Příspěvky: 19
Mohol by prosím nejaký dobrý človek zavesiť aj nový settings? Kde presne sa to ma skopírovať do adresárovej štruktúry? Vďaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2021 - 17:02 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 446
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 13 krát
ty si robis kozy?
vsak tu mas na to program
nainstalovat do pc a nastavit.
pokial to nevies tu mas nastavenie

_________________
Vu+ zero aj 4k
@Maximum E85 Multibeam
@diseq prepinac-23,5°E-19,2°E-13°E-0,8°W
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2021 - 9:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 8:20
Příspěvky: 19
Ked si prenesiem setting subory z VTI 15 na openATV 6.4 bude to kompatibilne alebo budem musiet znova vytvorit favoritnu skupinu od zaciaku?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2021 - 9:42 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 394
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 13 krát
bude kompatibilne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2021 - 22:43 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 446
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 13 krát
biodiverzita napsal:
Ked si prenesiem setting subory z VTI 15 na openATV 6.4 bude to kompatibilne alebo budem musiet znova vytvorit favoritnu skupinu od zaciaku?

vsak mas enigmu 2 a je jedno aky mas image.
chcel som ti prilozit moj, ale .... tak mozno zajtra

_________________
Vu+ zero aj 4k
@Maximum E85 Multibeam
@diseq prepinac-23,5°E-19,2°E-13°E-0,8°W
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2021 - 7:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 8:20
Příspěvky: 19
funuje aj moj...len som tam musel aktualizovat zoznam programov cez jeden z tych pluginov inak mi nezobrazoval meno stanice a co sa vysiela.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2021 - 10:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Říjen 2008 - 20:20
Příspěvky: 89
Poděkováno: 1 krát
biodiverzita napsal:
funuje aj moj...len som tam musel aktualizovat zoznam programov cez jeden z tych pluginov inak mi nezobrazoval meno stanice a co sa vysiela.


ahoj teraz som robil jeden stary dreambox dal som tam openpli 6 nakopiroval tento setting a tiez mi nezobrazuje nazvy stanic co mam spravit? aky plugin si pouzil ?

_________________
vu uno 4Kse /open ATV 6.2/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting Skylink, Digi a Orange
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2021 - 15:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Říjen 2007 - 12:01
Příspěvky: 10
Seting Skylink , 19,2 FTA , Antik , DVBT.


Přílohy:
setting 9.2.21.rar [137.18 KiB]
Staženo 103 x
Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk