AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Diskuse k TPL piconám
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=420&t=72217
Stránka 1 z 1

Autor:  vodka [ 13.Červen 2018 - 8:49 ]
Předmět příspěvku:  Diskuse k TPL piconám

nema niekto picony na oscam 0624 nie na OD96

Autor:  Warder [ 13.Červen 2018 - 11:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Picon 400x240

vodka napsal:
nema niekto picony na oscam 0624 nie na OD96

Skus hodit ockom aj na zbierku chocholouska :wink: https://drive.google.com/drive/folders/ ... 3NrdW5hTEE

Autor:  vodka [ 13.Červen 2018 - 11:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Picon 400x240

vdaka ale tomu tam nerozumim

Autor:  Warder [ 13.Červen 2018 - 11:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Picon 400x240

To mas lahke, klikni na tento link https://drive.google.com/drive/folders/ ... 0pGNjVxSEk a ten ta prenesie priamo do adresara kde si picony 400x240. Pri kazdom subore je v jeho nazve napisane pre ktoru konkretneu druzicu su urcene. Na spodu mas subory ktore obsahuju picony len pre jednotlivych providerov ako je Antiksat, SkyLink, FreeSat ci DVB-T alebo kablovku od UPC. Postavis sa na vybrany subor ktory chces stiahnut, kliknes nan pravym tlacidlom mysi, zobrazi sa ti ponuka a uz si len dole vyber Stiahnut.

Autor:  Steiner [ 14.Červen 2018 - 13:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Picon 400x240

A aký je rozdiel medzi piconou na oscam 0624 a na OD96 okrem názvu súboru ?
Stačí všetky súbory "IC_0D96_xxxx.tpl" premenovať na "IC_0624_xxxx.tpl" a fertig Mariška. :D

Autor:  vodka [ 14.Červen 2018 - 13:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Picon 400x240

heeej keby jeden premenovat ale vsetky nesom az taky odbornik

Autor:  chocholousek [ 14.Červen 2018 - 15:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Picon 400x240

Na každú robotu je nám treba špecialistou.

Autor:  dlhe_pole [ 15.Červen 2018 - 0:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Picon 400x240

vodka napsal:
heeej keby jeden premenovat ale vsetky nesom az taky odbornik


posledne ked som to tu pastoval mi to trvalo ani nie 5 sekund a to v beznom softe ktory pouziva skoro kazdy

Autor:  chocholousek [ 15.Červen 2018 - 10:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diskuse k TPL piconám

vodka napsal:
nema niekto picony na oscam 0624 nie na OD96


viewtopic.php?f=426&t=72216

dlhe_pole napsal:
posledne ked som to tu pastoval mi to trvalo ani nie 5 sekund a to v beznom softe ktory pouziva skoro kazdy


To je pak naproto jasny, to jsi špecialista, popremyslel bych dat si to i do podpisu. :good:

Autor:  vodka [ 15.Červen 2018 - 11:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diskuse k TPL piconám

nemam tam pristup

Autor:  chocholousek [ 15.Červen 2018 - 12:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diskuse k TPL piconám

opraveno! :)

Autor:  dlhe_pole [ 15.Červen 2018 - 15:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diskuse k TPL piconám

chocholousek napsal:

dlhe_pole napsal:
posledne ked som to tu pastoval mi to trvalo ani nie 5 sekund a to v beznom softe ktory pouziva skoro kazdy


To je pak naproto jasny, to jsi špecialista, popremyslel bych dat si to i do podpisu. :good:


rozkaz doktore chocholoušku:

https://youtu.be/9GrfpfmCAg0

Autor:  Wozi [ 05.Květen 2020 - 20:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diskuse k TPL piconám

prosím tpl piconu transparent k ,,+ Film Europe,, co nahradil Československo HD ....děkuju...bych si jí zrobil sám ale mám teď doma jen macbook a softy na vytvoření picony mne v iOS nejedou : :(

Autor:  chocholousek [ 05.Květen 2020 - 23:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diskuse k TPL piconám

Udelame dohodu, ja ted spustim aktualizaci (vsech) picon, a pujdu spat. A ty rano zkontrolujes jestli je tam, jo?

Autor:  Wozi [ 06.Květen 2020 - 10:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diskuse k TPL piconám

Ráno se k tomu nedostanu ale dám vědět;)

Autor:  pravyroxor [ 06.Květen 2020 - 11:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Picon 400x240

vodka napsal:
heeej keby jeden premenovat ale vsetky nesom az taky odbornik


Total Commander a klávesa Ctrl+M by ti v tom pomohli, predtým treba všetky súbory označiť cez napr. *.tpl -Enter-
Stačí vyplniť čo čím nahradiť viď obrázok

Přílohy:
Popis souboru: Multi-premenovaci nastroj
Rename.png
Rename.png [ 58.08 KiB | Zobrazeno 2159 x ]

Autor:  Wozi [ 06.Květen 2020 - 22:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diskuse k TPL piconám

chocholousek napsal:
Udelame dohodu, ja ted spustim aktualizaci (vsech) picon, a pujdu spat. A ty rano zkontrolujes jestli je tam, jo?


chlape :thankyou: tpl picona tam je =D> :thankyou:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/