e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2019 - 11:42

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Protoze stanice HBO uz nemaji v logu HD
Hlasování skončilo v 11.Září 2019 - 8:36
Mam toto opravit a vyrobit a do vsech baliku vlozit vsechny picony bez HD? 50%  50%  [ 8 ]
Vse ponechat v soucasnem stavu? 44%  44%  [ 7 ]
A nebo, logo upravit HD ponechat ale udelat jej mensi neme napadne? 6%  6%  [ 1 ]
Celkový počet hlasů: 16
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HBO + Cinemax bez priznaku HD - picony
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2019 - 8:36 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 496
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 277 krát
Protoze stanice HBO uz nemaji v logu HD a me se mnozi pozadavky, abych toto opravil, chci se zeptat?
Ja si nejsem jist jak to udelat a jestli:
1 - Mam toto opravit a vyrobit a do vsech baliku vlozit vsechny picony od HBO bez HD?
2 - nebo nikoliv, a vse ponechat v soucasnem stavu?
3 - A nebo, to mne napadlo, "jen" logo upravit HD ponechat ale udelat HD mensi neme napadne?

Prosim hlasujte, vitezna varianta bude pri pristi aktualizaci vlozena do baliku.

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2019 - 10:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2468
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 133 krát
stav aj tak napreduje k tomu ze casom vsetky stanice budu bez loga HD
PS: mozno casom zacnu pridavat do loga SD :D

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2019 - 11:06 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 496
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 277 krát
No to je mozne, uz ted najdes bezne sluzby s oznacenim SD.
Pohled je dvoji a jeden rika ze pokud je sluzba v HD a existuje i v SD je treba je nejak odlisit, napriklad ve Freesatu mas HBO jak v SD tak HD a od pristiho tydne zrejme obe budou mit stejnou piconu jak to tam vypada.

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2019 - 13:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1788
Poděkoval: 115 krát
Poděkováno: 294 krát
Jsem pro zjednodušení loga, to znamená bez HD. Jde přeci o stanici a její obsah. Rozlišení je věc jiná a tu si mohu snadno zobrazit i ve skinu, pokud mne to zajímá. Dnes se naopak HD stává standardem, odlišení přidáním HD do loga mělo smysl v počátcích zavádění vysílání ve vysokém rozlišení.
Říkám to i proto, že u některých stanic se stejně vysílají staré "SD mazanice" přes vysoké rozlišení.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2019 - 9:57 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 496
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 277 krát
Jen shrnuti, ac tesne tak vitez je logo bez HD a diky tomu ze je jsem nehlasoval ale rozhodne se prikonim k logu bez HD je vymalovano.
@Vtronik
Ano souhlas, tak to ma nebo melo by byt. A je smustne ze nekteri vysilatele zalozili na HD s postranimi cernymi pruhy bussines, a diky tomu si troufnu tvrdit ze v nasich koncinach bude HD jeste dluho "nadstandardem". Inu proc ne kdyz to naplni kasicku...

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk