e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2018 - 4:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s teletextom
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2018 - 21:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 576
Místo/Bydliště: Pod strechou
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 20 krát
Narazil som na jeden problem na tomto boxe,rovnako sa problem prejavuje aj na starsom bratovi une 4k.
Pri spusteni a nacitani teletextu sa objavi v lavom hornom rohu male okienko,nieco ako pri spusteni PIP,ale nijakym sposobom sa neda dostat potom nazad do standardneho plnoformatoveho obrazu,nech stlacam txt tlacidlo,exit a podobne. Pri prepinani na dalsie programy je stale len obraz v malom okienku,ostatna cast obrazovky je tmava,restart gui nepomoze,pomoze len restartovat,
Image openatv 6.1,rovnake image na starsom bratovi.
Obe tv su 4k samsung.
Ak ma niekto rovnake zeleza a rovnaky image,budem rad ak funkciu teletext vyskusa u seba,dakujem
:poklona:

_________________
BOX1 : VU+Duo 4K...Twin FBC DVBS2X Tuner...VTI 14...2TB HDD...Oscam r114XX
BOX2 : AB600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s teletextom
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2018 - 15:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Únor 2010 - 14:28
Příspěvky: 14
Poděkoval: 9 krát
milius napsal:
Narazil som na jeden problem na tomto boxe,rovnako sa problem prejavuje aj na starsom bratovi une 4k.
Pri spusteni a nacitani teletextu sa objavi v lavom hornom rohu male okienko,nieco ako pri spusteni PIP,ale nijakym sposobom sa neda dostat potom nazad do standardneho plnoformatoveho obrazu,nech stlacam txt tlacidlo,exit a podobne. Pri prepinani na dalsie programy je stale len obraz v malom okienku,ostatna cast obrazovky je tmava,restart gui nepomoze,pomoze len restartovat,
Image openatv 6.1,rovnake image na starsom bratovi.
Obe tv su 4k samsung.
Ak ma niekto rovnake zeleza a rovnaky image,budem rad ak funkciu teletext vyskusa u seba,dakujem
:poklona:

Zdrar...nemam sice rovnaky image,ale na tomto ziadny problem,skusam txt na roznych kanaloch,zapnem txt,vypnem exitom a okno,obraz mi beži v pravom dolnom rohu....mam ale VTi 13.0.4 a plazmu LG 50PK350 a ziadny problem...

_________________
VU+ UNO 4K SE 13.0.4 oscam Powervu 11399
AZ Box Premium HD OPEN RSI 3.0,cccam 2.3.0
AB Cryptobox 500HD,650HD newcamd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s teletextom
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2018 - 21:09 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 576
Místo/Bydliště: Pod strechou
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 20 krát
@peter808
A mas snad UHD 4K TV v rezime 2160p???
Potrebujem feedback na rovnake boxy v spojeni s 4k uhd tv,v nastavenom rozliseni 2160p.
Chcem len vediet ci je to vec image,alebo txt blbne ked je box v rezime 2160p,bohuzial boxy su u zakaznika a nemam to uz ako odskusat.
:poklona:

_________________
BOX1 : VU+Duo 4K...Twin FBC DVBS2X Tuner...VTI 14...2TB HDD...Oscam r114XX
BOX2 : AB600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s teletextom
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2018 - 17:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 92
Poděkováno: 5 krát
mne ani 2160 nejde.Ked ho nastavim na 2160 tak mi vypadava obraz.4k mi ide iba na 4k kanaloch.

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s teletextom
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 8:33 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 744
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 55 krát
Skúšané na ATV 6.2 Octagon SF 4008 + tv JVC 4k


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s teletextom
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 10:09 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 394
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 47 krát
frcko73- vyzkoušej nastavit formát obrazu takto: 2160p, barevný prostor HDMI - RGB, barevnou hloubku HDMI - AUTO
- mělo by ti to pak v 2160p fungovat bez problémů

_________________
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2-VTI 13.0.12,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 13.0.12, VU+ solo2, (VTI 13.0.12),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk