e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2018 - 20:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 208 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2018 - 21:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Únor 2010 - 11:17
Příspěvky: 23
Poděkoval: 7 krát
bosanako napsal:
biga napsal:
Ahoj,

mám nainstalovaný poslední VTI image 13.0.9. Po nějaké době provozu se začne přijímač v krátkých intervalech sekat. Po restartu jde zase v pohodě. Když se podívám do systémových informací VTI menu, tak může být problém v tom, že volná RAM je skoro na nule. Po restartu je volné RAM zase hodně, takže to může být tím.

Mám skylink kartu a oscam.

Nedělá to někomu něco podobného a nevíte co s tím?


S tou ramkou mi to dělalo to samý. Ve VTI jsem na to žádný plugin nenašel,tak jsem nahodil ATV 6.1 a tam je v pluginech ke stažení "CacheFlush" a v tom jde nastavit automatické uvolnění paměti. Od té doby to fachčí bez sekání.


Tak problém se mi nejspíše podařil vyřešit instalací novější verze oscam. Měl jsem 1.20.11039 a teď mám 1.20.11415. Ačkoliv volná ramka po nějaké době opět není téměř žádná, už nedochází k sekání obrazu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2018 - 21:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Únor 2010 - 11:17
Příspěvky: 23
Poděkoval: 7 krát
easy007 napsal:
Čaute chalani,viete mi niekto poradiť prosím?
Napr. v stream cinema mam uložené video,počas pozerania ho zastavim a ked ho znova chcem pozrieť tak tam je časová značka,taká zvislá palička.Neviem prísť na to ako sa dostanem na to miesto kde som naposledy pozeral.
Ďakujem za radu.


Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku


Nevím přesně, co myslíš, ale zkusil jsi šipku doprava, která je napravo vedle nuly?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: RE: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2018 - 21:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Únor 2012 - 17:32
Příspěvky: 47
biga napsal:
easy007 napsal:
Čaute chalani,viete mi niekto poradiť prosím?
Napr. v stream cinema mam uložené video,počas pozerania ho zastavim a ked ho znova chcem pozrieť tak tam je časová značka,taká zvislá palička.Neviem prísť na to ako sa dostanem na to miesto kde som naposledy pozeral.
Ďakujem za radu.


Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku


Nevím přesně, co myslíš, ale zkusil jsi šipku doprava, která je napravo vedle nuly?
Skúsil a hodilo.ma to do zoznamu videí.
Proste chcem pozerať video od miesta kde som naposledy prestal.Mam jeden starý media player kde sa ma to po spusteni videa vždy spýta.Je to dobrá vec,takto sa tam musim pracne dostať.

Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2018 - 7:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Únor 2011 - 16:35
Příspěvky: 40
satelitni prijimac: VU+ UNO 4K SE VTI 13.0.3
mne u tohto sat chyba tlacitko spat, napr youtube ked pozeram video a chcem ist spat na vyhladavane videa, tak exitom ma vyhodi z youtubu a potom sa musim preklikat.....

da sa to inak ?

_________________
VU+ UNO 4K SE 13.0.2 VTI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2018 - 7:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Únor 2012 - 17:32
Příspěvky: 47
Červeným tlačítkom.

Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2018 - 14:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 196
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 11 krát
Máte někdo s tímto boxem ozasený již novým tunerem ?? Spokojenost ?? Přemýšlím o koupi tohoto modelu ;)

http://www.vu-plus.cz/vu-uno-4k-se-dual-dvbs2-fbc.html

_________________
AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, DM500S - Gemini 4.7. Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2018 - 16:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Duben 2009 - 10:16
Příspěvky: 6
Jo já ho mám s tunerem S2X,chodí dobře,ale zatím najdou naladit streamy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2018 - 8:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červen 2010 - 11:21
Příspěvky: 21
A doporucil by jsi ho nebo ne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2018 - 8:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5268
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
VU+ kludne .... :smoke:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2018 - 10:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Duben 2009 - 10:16
Příspěvky: 6
S Vučkem nešlápneš nikdy vedle...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2018 - 15:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Červen 2011 - 11:52
Příspěvky: 7
zdravím,
tento týden jsem si pořídil VU+ uno 4K SE, vše super, akorát mi nejdou filmy ve 4K (jde jen zvuk a titulky ale bez obrazu). Ostatní filmy v 1080p OK, zkoušel jsem exteplayer3 a gsstreamer co je v nabídce, ale bez úspěchu. Máte někdo nějaký nápad co chybí (nějaký dodatečný plugin, změna nastavení)?
Dodatek: autoresolution mám vypnutý, mám VTI 13.0.9


Tak jsem dohledal, že chyba bude zřejmě v tom, že video je v kodeku h264 2160p.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2018 - 17:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 92
Poděkováno: 5 krát
HDMI kabel mas verzie 2.0?

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2018 - 19:24 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 744
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 55 krát
komiktom napsal:
zdravím,
tento týden jsem si pořídil VU+ uno 4K SE, vše super, akorát mi nejdou filmy ve 4K (jde jen zvuk a titulky ale bez obrazu). Ostatní filmy v 1080p OK, zkoušel jsem exteplayer3 a gsstreamer co je v nabídce, ale bez úspěchu. Máte někdo nějaký nápad co chybí (nějaký dodatečný plugin, změna nastavení)?
Dodatek: autoresolution mám vypnutý, mám VTI 13.0.9


Tak jsem dohledal, že chyba bude zřejmě v tom, že video je v kodeku h264 2160p.

A tv máš 4k.

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2018 - 20:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Červen 2011 - 11:52
Příspěvky: 7
Kabel mám ve verzi 1.4, zkoušel jsem i přibalený, ale výsledek je stejný.
Je to blbý, ale tv nemám 4K, nicméně na PC je UHD verze znatelná, tak počítám, že i na TV by to mohlo být lepší než klasika 1080p.

Nicméně, teď si obstarávám film v kodeku x265 4K a věřím, že to půjde. Někde jsem se dočetl, že ta podpora x264 4K je hardwarorý problém (čipy to nějak nezvládaj).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2018 - 20:12 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 744
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 55 krát
Tak to neviem ako chceš do fhd tv napchať 4k rozlíšenie.

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2018 - 14:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Září 2013 - 16:42
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: VU+ Uno 4K SE
Zdravim.

Od patku jsem take vlastnikem tohoto pristroje (VU+ Uno 4K SE) a musim rict, ze prvni pocity jsou super, teda az po nainstalovani VTI 13.0.9. Oproti memu predchozimu strepu (Amiko Alien 2+) je ten vykon opravdu znat.

Narazil jsem ale na jeden problem s nahravanim, pokud zacnu nahravat jeden program, nemuzu jiny sledovat ani nahravat, hlasi to hlasku "neni volny tuner". Logicky nefunguje ani PIP. Do satelitu mam pripojeny 2 kabely koax do obou LNB IN, tak snad bude problem jen v nastaveni tuneru, divne je ale i to, ze to neni schopne ani nahravat CT1 a sledovat CT2, teda programy z jednoho transponderu (Skylink). Tunery jsem nastavoval podle navodu co jsem nasel na netu, zkousel jsem vse mozne a porad nic. Nenajdete nekdo chybu v nastaveni tuneru?

Mam nastaveno takto:
https://www.dropbox.com/s/iedri1e40zkh15r/vu_1.png?dl=0
https://www.dropbox.com/s/za7d7q5yqrzxqmi/vu_2.png?dl=0
https://www.dropbox.com/s/szjb8wlgv64cl59/vu_3.png?dl=0

EDIT:
Pokud jsem udelal zmenu tak, ze jsem dal oba satelity A i B na Astra 3B (23.5E) a tuner B jsem propojil s tunerem A (viz. screen), tak uz mi nahrava az 6 programu najednou, ale nefunguji mi programy ze satelitu Astra 19.2E, coz by mi ani tak nevadilo, ale snad by to melo jit i tak aby to nahravalo i vse fungovalo.

https://www.dropbox.com/s/p3nskahvb6mo6ga/vu_4.png?dl=0

EDIT:
Tak nejak nechapu, pokud jsem na tuneru A vratil puvodni nastaveni (23.5 a 19.2) a u tuneru B dal Propojeny s tunerem A, tak uz nahrava vic programu najednou a funguji i programy ze satelitu 19.2, teda ne pokud nahravam ze satelitu 23.5, ale to by mi nevadilo, na bezny prohlizeni funguji oba satelity. Takhe jsem to ale taky zkousel uz driv a neslo to.

https://www.dropbox.com/s/vnjjyyhrj8xc5ch/vu_5.png?dl=0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2018 - 20:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Březen 2009 - 14:48
Příspěvky: 1
Zdravím,
měl bych prosbu o nastavení LCD VU-Uno 4k SE.
Co mám stáhnout nebo kde to mám hledat. Stále se učím.
Zatím Edmond


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2018 - 21:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 744
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 55 krát
Plugin LCD4linux

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2018 - 18:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Květen 2010 - 6:56
Příspěvky: 24
zdar, zítra by mi měl dorazit VU-Uno 4k SE, doteď jsem jel na Xtrend 8000 OpenPLi 6.2. chci se jen zeptat jestli někdo zkoušel OpenPLi nebo nejlepší pro VU je VTI? Díky za odpověď.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2018 - 18:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5268
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
ale jo .... skúšali sme a mám to aj v multiboote v dvoch VU+ ale nejako mne osobne nesedí toto image ..... #-o skúšaj a hraj sa a určite si nájdeš to pravé čo ti sadne a dokonalé nenájdeš ale dá sa vybrať .... #-o tak že ak si trúfaš tak skús multiboot a môžeš prepínať ako ti srdce ráči ..... :D :smoke: VTI,BH. OPENBH,OPENATV, OPENSPA,OPENDROID, OPENVIX, tad.... atd..... :good:
napr. aj tu ich máš plnú prdel ....https://anonymus-ulc.net/index.php?page ... 7940232360

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 208 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk