e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2018 - 15:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 208 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 811 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2018 - 14:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Listopad 2009 - 0:50
Příspěvky: 522
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 2 krát
Iba pred par hodinami oficialne pridali podporu S2X tunerov:
code.vuplus.com napsal:
last change Mon, 26 Feb 2018 07:27:20 +0000
update drivers(uno4k, uno4kse, ultimo4k) master
- Fix DiSEqC timing
- Support Dual DVB-S2X FBC tuner(needs E2 update)

_________________
UNO Twin, OpenBH, T55


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2018 - 7:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 8:20
Příspěvky: 16
Zdravim, najde sa tu nejaky odbornik co mi pomoze rozbehat na tomto primaci oscam alebo cccam? Nic co som tu nasiel mi moc nepomohlo... Dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2018 - 7:49 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 377
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,ZgemmaH7S,ET-4000
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 34 krát
Nainštaluj si image Open-pli tá ma oscam nastavený pre ICE karty v základe,je okamžite funkčný.

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)
Zgemma H7 S image Opendroid 6.7 a OPD Multiboot


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2018 - 20:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 8:20
Příspěvky: 16
Chcel by som prave pouzivat Vty... ako to spojazdnim na nom?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2018 - 20:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5277
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
nejaký nový team ,, Vty" #-o spojazdníš to úplne jednoducho .... nainštaluj image ,všetko nastav podla svojej potreby a pozeráš ...... :smoke: je to prosté allane proste ..... :Yahoo!: nič v zlom ,ale máš nejaké skúsenosti s linuxom v satelitoch ??? :D pre začiatočníka by som asi odporúčal image Openpli , pretože je to najjednoduchšie a pre začiatočníka ako stvorené .... :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2018 - 22:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 8:20
Příspěvky: 16
Som iba zaciatocnik. Potrebujem nastavit v oscam.server readre. Aby som mohol streamovat. Vdaka za kazdu dobru radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2018 - 22:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 92
Poděkováno: 5 krát
ja uz neviem,skusal som open pli,atv atd,ale nikdy sa mi nepodarilo ani len nainstalovat oscam,nie este rozchodit kartu.Ja uz neviem,kde a ako robim chybu.Dalej som zistil,ak rozlisenie nastavim na 2160,tak mam len ciernu obrazovku a prestane mi ist signal z boxu cez HDMI.A mam 4K TV.

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2018 - 23:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
A toto si študoval skús ísť podľa toho

viewtopic.php?f=76&t=71265

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2018 - 23:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ten odkaz platí aj pre " biodiverzitu "

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 0:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 92
Poděkováno: 5 krát
skusal.....a nic

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 3:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
frcko73 napsal:
skusal.....a nic



A šiel si podľa návodu a dostal si sa cez ip. Do oscamu alebo vôbec ho tam nemáš cez modré tlacitko; softcam panel vyberieš oscam napr.11399 potvrdiš zeleným a počkáš 10sek. A prihlasiš sa cez ip.

3.4 Nastavenie základných konfiguračných súborov využitím Oscam Webinterface
Ďalší spôsob nastavenia konfiguračných súborov je využitie Oscam Webinterface pre spojenie PC
s prijímačom. Do internetového prehliadača zadať IP adresu prijímača a port, na ktorom je pripojený Oscam
Webinterface, napríklad 192.168.1.5:8888. Port 8888 je nadefinovaný v súbore oscam.conf, v sekcii [Webif].
Ak je v tejto sekcii zadané aj meno a heslo, systém ich vyžiada zadať.
Nastaviť sa na položku Files – Oscam.conf a nastaviť obsah tohto súboru. Ako je zo snímku zrejmé, v tomto
prípade stačí nakopírovať obsah vopred pripravených konfiguračných súborov a preniesť tento obsah
vložením do poľa s konfiguračným súborom Oscam.conf. Pôvodný obsah konfiguračných súborov, ktoré
vznikli inštaláciou OScamu možno vymazať a nahradiť potrebným obsahom.

Šiel si podľa toho odseku a obrázkov.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 3:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ak tam nemáš žiadny tak si stiahni oscam ak máš prijímač napojený na internet priamo v boxe : menu- moduly -zelene tlačítko ( počkať kým ti načíta ) a potom - softcam vybrať aký oscam si (vyberieš )stiahnuť inštalovať
prebehne inštalácia exit exit reštart enigmy potom cez modré tlacitko ako som ti písal hore alebo podľa toho návodu cez web a ip tvojho prijímača napr: 192.168.1.1:8888 ( VTI image+ openATV)
192.168.1.1:8081 ( Openpli image)
to v tých zatvorkach nepíšeš to je len pre info.este raz si skús prečítať ten návod.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 10:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 92
Poděkováno: 5 krát
lenze ja tam softcam nemam. Raz sa mi ho tam podarilo dostat,ale neslo cez neho nic stiahnut,stale to vypisovalo nejaku chybu.Mam VTI,ta mi ide bez problemov.Ale chcem skusit aj nejaky iny image.Ale bez uspechu.

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 11:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 8:20
Příspěvky: 16
majkofric napsal:
frcko73 napsal:
skusal.....a nic



A šiel si podľa návodu a dostal si sa cez ip. Do oscamu alebo vôbec ho tam nemáš cez modré tlacitko; softcam panel vyberieš oscam napr.11399 potvrdiš zeleným a počkáš 10sek. A prihlasiš sa cez ip.

3.4 Nastavenie základných konfiguračných súborov využitím Oscam Webinterface
Ďalší spôsob nastavenia konfiguračných súborov je využitie Oscam Webinterface pre spojenie PC
s prijímačom. Do internetového prehliadača zadať IP adresu prijímača a port, na ktorom je pripojený Oscam
Webinterface, napríklad 192.168.1.5:8888. Port 8888 je nadefinovaný v súbore oscam.conf, v sekcii [Webif].
Ak je v tejto sekcii zadané aj meno a heslo, systém ich vyžiada zadať.
Nastaviť sa na položku Files – Oscam.conf a nastaviť obsah tohto súboru. Ako je zo snímku zrejmé, v tomto
prípade stačí nakopírovať obsah vopred pripravených konfiguračných súborov a preniesť tento obsah
vložením do poľa s konfiguračným súborom Oscam.conf. Pôvodný obsah konfiguračných súborov, ktoré
vznikli inštaláciou OScamu možno vymazať a nahradiť potrebným obsahom.

Šiel si podľa toho odseku a obrázkov.



Cau...k tomuto som sa už dopracoval. Mam nainstalovany oscam, viem sa dostat cez webinterfase k oscam dátam ale neviem cim ich mám vyplnit...potom si do oscam.server chcem pridat moje readre a malo by to fungovat. Ci treba este nieco spravit? Momentalne mam problem co maju obsahovat dane oscam subory...malo by to byt nieco s cim spolupracuje skylink cz alebo sk (aj v tom bude zrejme rozdiel aky kod treba do suborov pouzit ci ide o sk alebo cz skylink???)
Vdaka


Naposledy upravil(a) biodiverzita dne 07.Březen 2018 - 11:52, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 11:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 8:20
Příspěvky: 16
frcko73 napsal:
lenze ja tam softcam nemam. Raz sa mi ho tam podarilo dostat,ale neslo cez neho nic stiahnut,stale to vypisovalo nejaku chybu.Mam VTI,ta mi ide bez problemov.Ale chcem skusit aj nejaky iny image.Ale bez uspechu.



Skus inu verziu VTI. Mne aj pomohlo nahrat oscam z usb kluca...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 12:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
To sa upravuje cez oscam services.Hľadaj na fóre oscam services Sk;CZ region.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 13:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 8:20
Příspěvky: 16
efendy55 napsal:
nejaký nový team ,, Vty" #-o spojazdníš to úplne jednoducho .... nainštaluj image ,všetko nastav podla svojej potreby a pozeráš ...... :smoke: je to prosté allane proste ..... :Yahoo!: nič v zlom ,ale máš nejaké skúsenosti s linuxom v satelitoch ??? :D pre začiatočníka by som asi odporúčal image Openpli , pretože je to najjednoduchšie a pre začiatočníka ako stvorené .... :good:


Sorry...preklep VTI. Nejaké skúsenosti mám. Nastavil som si cez OSCAM webinterface v androidovom sat. prímači amiko a3 combo. Pri tomto VU+ ma šoklo že tam nebol ani oscam (musel som ho nahrať zvlášť z USB) a potom vygenerovať oscam súbory. A tie dokonca boli prázdne...tak teraz neviem čím to mám vyplniť.
Dalej neviem ci bude obsah oscam suborov iny ak chcem pouzit sk alebo cz skylink kartu.
A už vôbec neviem či to bude fungovat ked tam doplnim moje readre do oscam.server
Kazda rada mi je vzacna
Dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 14:35 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 394
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 47 krát
příteli, nic ve zlém, ale takovýmto způsobem to stejně nerozjedeš, každý jednou začínal, ale opravdu musíš něco nastudovat je toho zde na ab-foru dost.Jinak být tebou, tak pro poprvé bych si nechal konfigurační soubory od někoho nastavit (pošli někomu tvoje soubory z config), nebo bych vše nastavil dle návodu zde na ab-foru
- u VTI si musíš nainstalovat oscam sám, pro nezkušené nejlépe ten, který je přímo v nabídce - modré tlačítko
- když si instaluješ přes usb, musí to být nutně oscam pro "arm"
- skylink cz,nebo sk je jedno,konfigurace je stejná
- jaké tvoje readre, když je nakonfiguruješ správně, tak ti fungovat budou, pokud ne, máš smůlu a stačí jen malá chybička a oscam se ti nerozjede,
- jak již zde bylo řešeno vše funguje bez problémů, jen musíš vše udělat správně, přeji ať se ti zadaří

_________________
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2-VTI 13.0.12,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 13.0.12, VU+ solo2, (VTI 13.0.12),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 16:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 92
Poděkováno: 5 krát
nastudoval som toho dost.OpenPli som uz rozbehal. Aj oscam v nom. Ide mi ice karfa aj share.Lenze v nej zatial pripojit NSA. Tak este skusam OpenAtv,lenze sa mi sekla instalacia. :shock: Takze neviem,ci to mozem natvrdo vypnu a skusit este raz.

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 16:23 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 394
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 47 krát
tak to je dobře, takže až tak úplný začátečník nejsi. Vypni natvrdo,stejně ti nic jiného nezbývá a zkus to znova, ale před tím nejdříve znovu zformátuj flash a nahrej image na flash znova. Někdy také nahrávání nového image trvá delší dobu, tak buď trpělivý.

_________________
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2-VTI 13.0.12,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 13.0.12, VU+ solo2, (VTI 13.0.12),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 208 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 811 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk