e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Říjen 2018 - 2:42

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 267 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 110 11 12 13 14 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2018 - 12:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2011 - 16:30
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
husarin napsal:
Už poriešili to epg? inak sa to neoplatí nahadzovať,to epg je katastrofálne,už to ani nepozerám, najhoršia moja kúpa satelitu


Myslis, ze to bola najhorsia kupa? A tie Cryptoboxy co mas a co predavas maju lepsie EPG ako iNEOS ZX4? Urcite nie. Za 8 rokov to EPG nedorobili. Namiesto toho aby si napisal nieco konstruktivne a k veci, tak sa budes hrat na geroja a kritizovat. Ak chces pomoct tak napis ako si to predstavujes, kazdy ma iny vkus. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2018 - 19:32 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
mam doma dve ICE karty,ci zasuniem jednu alebo druhu do iNEOSU ZX4 tak pri oboch pise Cryptoworks a ID-0D96 da sa to prepisat v skrinke cez oscam,aby bola citacka nastavena na Irdeto 0624...
Skusane v AB 650 tam to ide prepnut na Irdeto alebo Cryptoworks....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2018 - 19:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1258
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 116 krát
Dá sa to cez web rozhranie ako pri ostatných oscamoch.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2018 - 19:46 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
mne ide o postup co a kde zapisat a nie o ,,da sa,,

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2018 - 19:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1258
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 116 krát
janoslama napsal:
mne ide o postup co a kde zapisat a nie o ,,da sa,,

Tak začni študovať je tu toho dosť!!!

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 7:09 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2411
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 6 krát
Prepnut musis THCam na oscam, inak mozes nastavovat oscam kolko chces. Cez THCam to prepnut nejde ako v Cryptoboxe, co mi osobne tiez dost vadi. Ale ako vidno toto je pristroj, ktoremu podpora prakticky nefunguje uz rok od zaciatku predaja. Ako keby vyrobili pristroj a vykaslali sa hned nan. Ano nejaka nova verzia vysla, ale v praxi som nezbadal ziadnu zmenu z veci ktore su pre dolezite. Jedina vec ktoru som zbadal je ze to uz dokaze cez Stalker prehravat Cardsharu, predtym to neslo.
Tento pristroj ma len dve velke vyhody: ze v nom dokaze fungovat Skylink M7 karta a ze je tam StremaCinema a Sosac. Bohuzial v StreamCineme nenatahuje obaly, pricom pri Sosaci to natahaje. Neviem preco je taka malickost tak tazka pre tvorcov firmwaru, ale OK, toto proste nie je prijimac za velke peniaze a pouzivam to na chate. Doma by som to ale nechcel ani zadarmo!

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 8:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2011 - 16:30
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
janoslama napsal:
mne ide o postup co a kde zapisat a nie o ,,da sa,,


Stlac menu na DO, Instalacia/Zalohovat a obnovit/Importovat databazu zo siete/OScam_Irdeto/
stlac OK na DO, subor sa ti stiahne, po stiahnuti, stlac cervene tlacitko a potom zelene.
THcam prepni na OScam a uz ti to pojde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 8:22 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
Billy-sk .-hej to viem ze treba prepnut,aj v oscame som len v tejto oblasti nemam skusenosti..

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 8:24 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
Zohan napsal:
janoslama napsal:
mne ide o postup co a kde zapisat a nie o ,,da sa,,


Stlac menu na DO, Instalacia/Zalohovat a obnovit/Importovat databazu zo siete/OScam_Irdeto/
stlac OK na DO, subor sa ti stiahne, po stiahnuti, stlac cervene tlacitko a potom zelene.
THcam prepni na OScam a uz ti to pojde.


spravil som ako pises..a uz v oscame pise Irdeto pri karte..len preco ked prepnem na THCAM,tak tam stale je to co som posielal na obrazku a nieje tam uz Irdeto a CAID 0624...

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 11:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3176
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
janoslama napsal:

spravil som ako pises..a uz v oscame pise Irdeto pri karte..len preco ked prepnem na THCAM,tak tam stale je to co som posielal na obrazku a nieje tam uz Irdeto a CAID 0624...


pretoze TínanHoneyCAM nevie icecku prepnut do irdeta


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 16:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2011 - 16:30
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
spravil som ako pises..a uz v oscame pise Irdeto pri karte..len preco ked prepnem na THCAM,tak tam stale je to co som posielal na obrazku a nieje tam uz Irdeto a CAID 0624...[/quote]


THcam a OScam su dve rozdielne veci, nemaju medzi sebou nic spolocne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: DTT ABERTIS
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2018 - 11:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2089
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 96 krát
Trochu s problemamy ale uz je spanielsky distribucny terestrial funkcny.
PS: naladi len ten stream na ktory je spravny BISS key

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 04.Říjen 2018 - 14:54, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DTT ABERTIS
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2018 - 14:35 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
EnoSat napsal:
Trochu s problemamy ale uz je spanielsky distribucny terestrial funkcny.

skusam doma ladit,tiez na ,,iNEOS ZX4,, signal 84% na 12631 a na 12671,ale skrinka nic nenaladi...
soft tam ma posledny ,,60tku,,

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2018 - 9:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Listopad 2012 - 21:25
Příspěvky: 5
Poděkoval: 2 krát
Zdravím,jedna otázka umí Ineos ZX4 protokol CcCAM client nebo je tam ta možnost ve skrytém menu nikde sem se to 100% nedočetl? Chci mít jistotu než ho koupím. díky za odpověď


Naposledy upravil(a) pery1 dne 08.Říjen 2018 - 10:25, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2018 - 10:08 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1921
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 90 krát
Ano vie, co si donho nahras a nastavis (Oscam) to budes mat. :wink:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2018 - 11:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Listopad 2012 - 21:25
Příspěvky: 5
Poděkoval: 2 krát
Může mi prosím někdo kdo ho má doma potvrdit že umí protokol cccam klient,buď přes skryté menu nebo přes webové rozhraní, že tam ta možnost je. díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2018 - 11:12 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
pery1 napsal:
Může mi prosím někdo kdo ho má doma potvrdit že umí protokol cccam klient,buď přes skryté menu nebo přes webové rozhraní, že tam ta možnost je. díky

ved uz si dostal odpoved..ano vie protokol cccam...
v iNEOSE je to rozdelene na THCAM,kde mas aj svoj cccam a newcamd...klient..
a potom si to vies prepnut na oscam kde sa da nastavit tiez...
mozes byt aj klient a server.....staci??

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2018 - 15:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Listopad 2012 - 21:25
Příspěvky: 5
Poděkoval: 2 krát
janoslama napsal:
pery1 napsal:
Může mi prosím někdo kdo ho má doma potvrdit že umí protokol cccam klient,buď přes skryté menu nebo přes webové rozhraní, že tam ta možnost je. díky

ved uz si dostal odpoved..ano vie protokol cccam...
v iNEOSE je to rozdelene na THCAM,kde mas aj svoj cccam a newcamd...klient..
a potom si to vies prepnut na oscam kde sa da nastavit tiez...
mozes byt aj klient a server.....staci??



Díky za potvrzení :D Jdu ho objednat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2018 - 23:18 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 740
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
ineos zx 4 má 2 softcamy, oscam ktorý funguje bežne ako ostané oscamy a potom má THCAM ten samozrejme vie aj cccam, taktiež automaticky číta takmer všetky u nás dostupné dekódovacie karty, THCAM sa dá konfigurovať cez DO alebo web-rozhranie


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2018 - 17:00 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 318
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
Neviem v com je problem ale moj iNEOS ZX4 nechce nahravat na USB 3.0....zo zaciatku usbecko fungovalo bez problemov,cim sa to zmenilo ze nechce nahravat netusim...ked zasuniem,alebo vyberiem USB 3.0 tak napise hlasku ze pripojene alebo odpojene USB ale ked dam nahravat tak napise ,,ziadne HDD,, skusal som to v oboch USB na prijimaci a problem rovnaky..USB je Kingston 64Gb 3.0....NTFS..

skusal som USB aj formatovat v pc,ale nepomohlo...soft mam najnovsi 1.4.60

ked tam dam obycajne usbecko 2.0 tak bez problemov ho nacita aj nahrava na neho...

mal niekto podobny problem??

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 267 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 110 11 12 13 14 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk