AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Ineos ZX4
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=410&t=70572
Stránka 12 z 12

Autor:  Billy-sk [ 25.Červen 2018 - 18:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Nedali by sa tam pridat aj Archivy STV, Markizy?

Autor:  Zohan [ 25.Červen 2018 - 19:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Billy-sk napsal:
Nedali by sa tam pridat aj Archivy STV, Markizy?


Skusim sa spytat na to. Ale asi nie lebo to funguje trosku inak.

Autor:  Billy-sk [ 25.Červen 2018 - 19:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Archiv Stv - mne osobne ide len o spravy a online stv O (napr. ked su dva zapasy, tak tu bezi ten druhy).

Autor:  Billy-sk [ 01.Červenec 2018 - 9:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

V nastaveniach je Internet EPG. Ako sa da z internetu to epg tahat v tomto prijimaci?

Autor:  EnoSat [ 01.Červenec 2018 - 20:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Billy-sk napsal:
V nastaveniach je Internet EPG. Ako sa da z internetu to epg tahat v tomto prijimaci?


automaticky stahuje podla nazvu stanice
Kód:
file = tuner/tuner_interface.c, line = 320
fun = TUNER_SAT_NewTune , line = 397
[WEPG]: try to download http://define-epg.dyndns.tv:8083/webepg?cmd=get_one_day&name=TV%20Record&start_time=20180701&time_offset=60&daylight=1&lang=12468 to /tmp/xml_epg.en

Autor:  Billy-sk [ 01.Červenec 2018 - 20:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

No mne sa nezda. Dam STV 1 a natiahne mi len Stv1 a Stv2, ostatne nie. To natihne iba z daneho TP. Ja by som chcel aby dotiahol cely Skylink z netu aby som nemusel prepinat stanice aby som videl kde co davaju, ale aby som to videl priamo v tom tabulkovom EPG

Autor:  Zohan [ 04.Červenec 2018 - 8:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Internet EPG sluzi pre Stalker TV

Autor:  jackdaws [ 04.Červenec 2018 - 17:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

prosim vas neviete niekto ako zmenit heslo na root uzivatela, alebo aspon zakazat pristup po sieti pre root-a ?

dakujem

Autor:  dlhe_pole [ 04.Červenec 2018 - 18:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

jackdaws napsal:
prosim vas neviete niekto ako zmenit heslo na root uzivatela, alebo aspon zakazat pristup po sieti pre root-a ?

dakujem


heslo na roota nezmenis nijako.. ťiňako si to nepraje a doteraz neboli vyslisane ani moje prosby aby tomu tak bolo.. riesia sa proste uplne odveci pičoviny ako dvb-sx a mis veci co pouziva mozno 5 ludi z 1000 ale asik je to priorita

Autor:  jackdaws [ 04.Červenec 2018 - 21:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

no neviem tak ako doteraz si myslim ze mal INEOS zo svojimi satelitmi nasliapnutre celkom dobre ako znacka....

ak nevyriesia tento BIG problem s bezpecnostou ako root pwd zmena, uz urcite ziadny dalsi nekupim ...

Autor:  Billy-sk [ 13.Červenec 2018 - 14:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Neviem co riesia, ale podla vsetkeho posledny image je z marca a to este s chybami (rozchadza sa zvuk s obrazom a potom po niekolkych minutach obraz ostane cierny na 1s aby ho zvuk dobehol), takze na stiahnutie je posledny pouzitelny image az z februara. To je dost slaba podpora podla mna.

Super ze zase funguje Stream Cinema, len by to chcelo este doriesit zobrazovanie obalov, ktore napr. v Sosaci funguje. Prip. doplnit nejako aj archivy TV (alebo tam mohli nechat aspon tu moznost KODI, ked uz sa prezentovalo KODI v popise prijimaca). A ked vypnem film v strede a pustim ho znova, tak nepokracuje, ale ide odznova.

Mozno by nebolo zle do youtubu doplnit aj prihlasenie do svojho uctu.

Dorobit aby sa ICE karta v THcam-e vedela prepnut do Irdeta.
A stroj mam 2 tyzdne a dosli mi zapisy na ICE karte, musel som davat Reset karty v Skylinku, takze asi zapisy tiez nechodia v THcam-e az tak dobre ako by mali. A ked pouzivam oscam, tak velmi dlho trva kym nabehne ICE karta v Irdeto mode.


Prip. ked uz to vie stahovat EPG do Stalkera (neviem ci to funguje, mne Stalker nefunguje, vypisuje mi ze mam zle prihlasovacie udaje, pritom MAC adr. mam u providera zapisanu dobre a meno a heslo mam tiez dobre), mohlo by to vediet natiahnut EPG z internetu aj pre sat. vysielanie, pre kanaly, ktore sa este nenatiahli z TP.

Pocasie na dnesny den ukazuje len ako je v danej chvili (to vidim aj z okna), a nie predpoved na dnesny den, prip. vecer.

Keby si to este vedelo stiahnut setting z ineho E2 stroja ktory by sa nastavil v nastaveniach (napr. z VU+)

Napr. aj spomenute hesla vediet menit.

Az potom by to zacal byt naozaj zaujimavy stroj.

Autor:  dlhe_pole [ 13.Červenec 2018 - 14:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Billy-sk napsal:
Neviem co riesia, ale podla vsetkeho posledny image je z marca a to este s chybami (rozchadza sa zvuk s obrazom a potom po niekolkych minutach obraz ostane cierny na 1s aby ho zvuk dobehol), takze na stiahnutie je posledny pouzitelny image az z februara. To je dost slaba podpora podla mna.


pouzi zen co ti ponuka na online update, myslim ze to je 1.26 a nie tu omylom prepustenu beta verziu.

Citovat:
Super ze zase funguje Stream Cinema, len by to chcelo este doriesit zobrazovanie obalov, ktore napr. v Sosaci funguje.


na obaloch sa udajne pracuje

Citovat:
Mozno by nebolo zle do youtubu doplnit aj prihlasenie do svojho uctu.


skus spisat vsetko co ti chyba a skusim to posunut dalej

Citovat:
Dorobit aby sa ICE karta v THcam-e vedela prepnut do Irdeta.
A stroj mam 2 tyzdne a dosli mi zapisy na ICE karte, musel som davat Reset karty v Skylinku, takze asi zapisy tiez nechodia v THcam-e az tak dobre ako by mali. A ked pouzivam oscam, tak velmi dlho trva kym nabehne ICE karta v Irdeto mode.


nevidim dovod nato.. mas tam predsa oscam a tam ti idu zapisy jak v ice tak v irdeto mode

Citovat:
Keby si to este vedelo stiahnut setting z ineho E2 stroja ktory by sa nastavil v nastaveniach (napr. z VU+)


settingy z emigmi idu super, zrovna vcera som to testoval. treba mat na pamati ze v settingu nesmie byt ani jeden radio bouquet a tak isto iptv.. cize len tv a pak ti to naimportuje aj s favoritnymi

Citovat:
Napr. aj spomenute hesla vediet menit.


heslo som tak isto zasielal v bug reporte aj s printscreenmi co kde threba aky atribut zmenit

Citovat:
Az potom by to zacal byt naozaj zaujimavy stroj.


zaujimavy stroj je to uz teraz, v porovnani z abshitoboxom ma 1 000 000x lepsi obraz ako podelany low-end ali chipset. tak isto to vie posielat emm a aj prijimat od klientov, stream-cinema, sosat a ine multimedialne pi***viny ja moc nemusim, ale slapu tak isto ok.. a za tu cenu mi ukaz lepsi stroj

Autor:  Billy-sk [ 13.Červenec 2018 - 17:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Ten setting som myslel keby vedel cez net stiahnut z ineho stroja. Tento stroj mam na chalupe a nechce sa mi to yo robiť cez notebook, kedze od niekial uz to setting tahat vie, možno by stacilo niekde mu urobit nastavenie z akej adresy a zadat prihlasovacie udaje.

Ten youtube som myslel hlavne aby som sa vedel dostat do svojho uctu k oblubenym alebo k odberom

Autor:  dlhe_pole [ 13.Červenec 2018 - 18:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Billy-sk napsal:
Ten setting som myslel keby vedel cez net stiahnut z ineho stroja. Tento stroj mam na chalupe a nechce sa mi to yo robiť cez notebook, kedze od niekial uz to setting tahat vie, možno by stacilo niekde mu urobit nastavenie z akej adresy a zadat prihlasovacie udaje.



a jako casto robis ten setting ? fastscan ti nestaci ?
dreambox alebo hocijake vu-cko ktore je podstatne drahsie to dokaze ? maj boha pri sebe .. to jako keby si kupil trabanta a vyrobcovi pisal ze preco nema adaptivny tempomat ..

cize nechame picovinky bokom, export setingu a nastaveni si mozes urobit doma na usb klucik a ten si zobrat na chatu.. snad ta to prilis nezatazi :D

a co sa tyka youtube tak je to preboha satelitny prijimac a nie youtube player !! na take kokociny si kup cinsky android player..

Autor:  Billy-sk [ 13.Červenec 2018 - 18:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Ten setting by nehneval, keby fastscan skylinku natahocal do favoritnej skupiny fastscan a ostatne co ladim daval do vsetkych. Teraz totiz fastscan nemozem pouzit, lebo mi vymaze vsetky moje favoritne skupiny, pouzivam skylink aj freesat. Mysel som dat fastscan a doladit freesat. Potom si to popresuvat do favoritnych skupin skylink a freesat. Teraz uz fastscan v buducnosti pouzit nemozem, lebo mi ove favoritne vymaze. Ked som si to natiahol z VU, tak som tam mal vsetko zdvoje a z trojene. Neviem pteco.

Autor:  dlhe_pole [ 13.Červenec 2018 - 19:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

ja mam setting z vu solo4k ktory pouzivam aj v dm800se, as v dm800 a ocesal som ho na skylink, antik, freesat, telecom a bezproblemov nahral do ineosu a je to zoradene tak ako v solo4k

Stránka 12 z 12 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/