AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Ineos ZX4
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=410&t=70572
Stránka 12 z 13

Autor:  Billy-sk [ 25.Červen 2018 - 18:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Nedali by sa tam pridat aj Archivy STV, Markizy?

Autor:  Zohan [ 25.Červen 2018 - 19:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Billy-sk napsal:
Nedali by sa tam pridat aj Archivy STV, Markizy?


Skusim sa spytat na to. Ale asi nie lebo to funguje trosku inak.

Autor:  Billy-sk [ 25.Červen 2018 - 19:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Archiv Stv - mne osobne ide len o spravy a online stv O (napr. ked su dva zapasy, tak tu bezi ten druhy).

Autor:  Billy-sk [ 01.Červenec 2018 - 9:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

V nastaveniach je Internet EPG. Ako sa da z internetu to epg tahat v tomto prijimaci?

Autor:  EnoSat [ 01.Červenec 2018 - 20:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Billy-sk napsal:
V nastaveniach je Internet EPG. Ako sa da z internetu to epg tahat v tomto prijimaci?


automaticky stahuje podla nazvu stanice
Kód:
file = tuner/tuner_interface.c, line = 320
fun = TUNER_SAT_NewTune , line = 397
[WEPG]: try to download http://define-epg.dyndns.tv:8083/webepg?cmd=get_one_day&name=TV%20Record&start_time=20180701&time_offset=60&daylight=1&lang=12468 to /tmp/xml_epg.en

Autor:  Billy-sk [ 01.Červenec 2018 - 20:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

No mne sa nezda. Dam STV 1 a natiahne mi len Stv1 a Stv2, ostatne nie. To natihne iba z daneho TP. Ja by som chcel aby dotiahol cely Skylink z netu aby som nemusel prepinat stanice aby som videl kde co davaju, ale aby som to videl priamo v tom tabulkovom EPG

Autor:  Zohan [ 04.Červenec 2018 - 8:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Internet EPG sluzi pre Stalker TV

Autor:  jackdaws [ 04.Červenec 2018 - 17:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

prosim vas neviete niekto ako zmenit heslo na root uzivatela, alebo aspon zakazat pristup po sieti pre root-a ?

dakujem

Autor:  dlhe_pole [ 04.Červenec 2018 - 18:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

jackdaws napsal:
prosim vas neviete niekto ako zmenit heslo na root uzivatela, alebo aspon zakazat pristup po sieti pre root-a ?

dakujem


heslo na roota nezmenis nijako.. ťiňako si to nepraje a doteraz neboli vyslisane ani moje prosby aby tomu tak bolo.. riesia sa proste uplne odveci pičoviny ako dvb-sx a mis veci co pouziva mozno 5 ludi z 1000 ale asik je to priorita

Autor:  jackdaws [ 04.Červenec 2018 - 21:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

no neviem tak ako doteraz si myslim ze mal INEOS zo svojimi satelitmi nasliapnutre celkom dobre ako znacka....

ak nevyriesia tento BIG problem s bezpecnostou ako root pwd zmena, uz urcite ziadny dalsi nekupim ...

Autor:  Billy-sk [ 13.Červenec 2018 - 14:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Neviem co riesia, ale podla vsetkeho posledny image je z marca a to este s chybami (rozchadza sa zvuk s obrazom a potom po niekolkych minutach obraz ostane cierny na 1s aby ho zvuk dobehol), takze na stiahnutie je posledny pouzitelny image az z februara. To je dost slaba podpora podla mna.

Super ze zase funguje Stream Cinema, len by to chcelo este doriesit zobrazovanie obalov, ktore napr. v Sosaci funguje. Prip. doplnit nejako aj archivy TV (alebo tam mohli nechat aspon tu moznost KODI, ked uz sa prezentovalo KODI v popise prijimaca). A ked vypnem film v strede a pustim ho znova, tak nepokracuje, ale ide odznova.

Mozno by nebolo zle do youtubu doplnit aj prihlasenie do svojho uctu.

Dorobit aby sa ICE karta v THcam-e vedela prepnut do Irdeta.
A stroj mam 2 tyzdne a dosli mi zapisy na ICE karte, musel som davat Reset karty v Skylinku, takze asi zapisy tiez nechodia v THcam-e az tak dobre ako by mali. A ked pouzivam oscam, tak velmi dlho trva kym nabehne ICE karta v Irdeto mode.


Prip. ked uz to vie stahovat EPG do Stalkera (neviem ci to funguje, mne Stalker nefunguje, vypisuje mi ze mam zle prihlasovacie udaje, pritom MAC adr. mam u providera zapisanu dobre a meno a heslo mam tiez dobre), mohlo by to vediet natiahnut EPG z internetu aj pre sat. vysielanie, pre kanaly, ktore sa este nenatiahli z TP.

Pocasie na dnesny den ukazuje len ako je v danej chvili (to vidim aj z okna), a nie predpoved na dnesny den, prip. vecer.

Keby si to este vedelo stiahnut setting z ineho E2 stroja ktory by sa nastavil v nastaveniach (napr. z VU+)

Napr. aj spomenute hesla vediet menit.

Az potom by to zacal byt naozaj zaujimavy stroj.

Autor:  dlhe_pole [ 13.Červenec 2018 - 14:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Billy-sk napsal:
Neviem co riesia, ale podla vsetkeho posledny image je z marca a to este s chybami (rozchadza sa zvuk s obrazom a potom po niekolkych minutach obraz ostane cierny na 1s aby ho zvuk dobehol), takze na stiahnutie je posledny pouzitelny image az z februara. To je dost slaba podpora podla mna.


pouzi zen co ti ponuka na online update, myslim ze to je 1.26 a nie tu omylom prepustenu beta verziu.

Citovat:
Super ze zase funguje Stream Cinema, len by to chcelo este doriesit zobrazovanie obalov, ktore napr. v Sosaci funguje.


na obaloch sa udajne pracuje

Citovat:
Mozno by nebolo zle do youtubu doplnit aj prihlasenie do svojho uctu.


skus spisat vsetko co ti chyba a skusim to posunut dalej

Citovat:
Dorobit aby sa ICE karta v THcam-e vedela prepnut do Irdeta.
A stroj mam 2 tyzdne a dosli mi zapisy na ICE karte, musel som davat Reset karty v Skylinku, takze asi zapisy tiez nechodia v THcam-e az tak dobre ako by mali. A ked pouzivam oscam, tak velmi dlho trva kym nabehne ICE karta v Irdeto mode.


nevidim dovod nato.. mas tam predsa oscam a tam ti idu zapisy jak v ice tak v irdeto mode

Citovat:
Keby si to este vedelo stiahnut setting z ineho E2 stroja ktory by sa nastavil v nastaveniach (napr. z VU+)


settingy z emigmi idu super, zrovna vcera som to testoval. treba mat na pamati ze v settingu nesmie byt ani jeden radio bouquet a tak isto iptv.. cize len tv a pak ti to naimportuje aj s favoritnymi

Citovat:
Napr. aj spomenute hesla vediet menit.


heslo som tak isto zasielal v bug reporte aj s printscreenmi co kde threba aky atribut zmenit

Citovat:
Az potom by to zacal byt naozaj zaujimavy stroj.


zaujimavy stroj je to uz teraz, v porovnani z abshitoboxom ma 1 000 000x lepsi obraz ako podelany low-end ali chipset. tak isto to vie posielat emm a aj prijimat od klientov, stream-cinema, sosat a ine multimedialne pi***viny ja moc nemusim, ale slapu tak isto ok.. a za tu cenu mi ukaz lepsi stroj

Autor:  Billy-sk [ 13.Červenec 2018 - 17:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Ten setting som myslel keby vedel cez net stiahnut z ineho stroja. Tento stroj mam na chalupe a nechce sa mi to yo robiť cez notebook, kedze od niekial uz to setting tahat vie, možno by stacilo niekde mu urobit nastavenie z akej adresy a zadat prihlasovacie udaje.

Ten youtube som myslel hlavne aby som sa vedel dostat do svojho uctu k oblubenym alebo k odberom

Autor:  dlhe_pole [ 13.Červenec 2018 - 18:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Billy-sk napsal:
Ten setting som myslel keby vedel cez net stiahnut z ineho stroja. Tento stroj mam na chalupe a nechce sa mi to yo robiť cez notebook, kedze od niekial uz to setting tahat vie, možno by stacilo niekde mu urobit nastavenie z akej adresy a zadat prihlasovacie udaje.



a jako casto robis ten setting ? fastscan ti nestaci ?
dreambox alebo hocijake vu-cko ktore je podstatne drahsie to dokaze ? maj boha pri sebe .. to jako keby si kupil trabanta a vyrobcovi pisal ze preco nema adaptivny tempomat ..

cize nechame picovinky bokom, export setingu a nastaveni si mozes urobit doma na usb klucik a ten si zobrat na chatu.. snad ta to prilis nezatazi :D

a co sa tyka youtube tak je to preboha satelitny prijimac a nie youtube player !! na take kokociny si kup cinsky android player..

Autor:  Billy-sk [ 13.Červenec 2018 - 18:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Ten setting by nehneval, keby fastscan skylinku natahocal do favoritnej skupiny fastscan a ostatne co ladim daval do vsetkych. Teraz totiz fastscan nemozem pouzit, lebo mi vymaze vsetky moje favoritne skupiny, pouzivam skylink aj freesat. Mysel som dat fastscan a doladit freesat. Potom si to popresuvat do favoritnych skupin skylink a freesat. Teraz uz fastscan v buducnosti pouzit nemozem, lebo mi ove favoritne vymaze. Ked som si to natiahol z VU, tak som tam mal vsetko zdvoje a z trojene. Neviem pteco.

Autor:  dlhe_pole [ 13.Červenec 2018 - 19:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

ja mam setting z vu solo4k ktory pouzivam aj v dm800se, as v dm800 a ocesal som ho na skylink, antik, freesat, telecom a bezproblemov nahral do ineosu a je to zoradene tak ako v solo4k

Autor:  Zohan [ 20.Srpen 2018 - 13:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Nový SW 1.04.60 je v sekcii Download

Autor:  husarin [ 21.Srpen 2018 - 6:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

Už poriešili to epg? inak sa to neoplatí nahadzovať,to epg je katastrofálne,už to ani nepozerám, najhoršia moja kúpa satelitu

Autor:  alben [ 21.Srpen 2018 - 7:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

su aj horsie prijimace-prismcube,ariva4k atd,takze dockaj casom to mozno opravia snad to stihnu do konca zaruky. :D

Autor:  EnoSat [ 21.Srpen 2018 - 9:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX4

husarin napsal:
Už poriešili to epg? inak sa to neoplatí nahadzovať,to epg je katastrofálne,už to ani nepozerám, najhoršia moja kúpa satelitu


tak ho predaj, mozno sa niekomu hodi ako druhy prijmac pre M7 kartu a nemieni investovat do CAM modulu

Stránka 12 z 13 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/