AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Ineos ZX2
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=410&t=66218
Stránka 2 z 2

Autor:  mmiriboy [ 01.Září 2016 - 8:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

vili1 napsal:
no ano lenze v amiku nastavis fake a primac nebotuje openbox tiez bez botovania lenze v tomto primaci tato funkcia chyba

:) :) :)
Tak to povedz tak, že stb sa nedá vypnúť do pohotovostného stavu (fake), iba do hlbokého spánku - t.j. úplného vypnutia! :)
Ale poznám ľudí, ktorí svoj stb vôbec nevypínajú - vypnú iba TV. :) A to pritom niektorí domáce zdieľanie vôbec nevyužívajú! :)
Samozrejme to je ich problém, ja im na elektriku nedoplácam! :D

Autor:  vili1 [ 01.Září 2016 - 8:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

aby som bol presny je tam funkcia rezim napajania pri vypnuti svieti na prednom paneli iba cervena ledka pri rezime zapnuty su na paneli hodiny cas botovania je rovnaky to pokladam za chybu ak sa chce primac presadit na trhu to botovanie tam nemoze byt

Autor:  mmiriboy [ 01.Září 2016 - 11:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

vili1 napsal:
aby som bol presny je tam funkcia rezim napajania pri vypnuti svieti na prednom paneli iba cervena ledka pri rezime zapnuty su na paneli hodiny cas botovania je rovnaky to pokladam za chybu ak sa chce primac presadit na trhu to botovanie tam nemoze byt

:) :) :)
A ako chceš aby sa ti stb spustil napr. po výpadku prúdu?! Každý stb - aj ten sa 700€ musí pri prvom zapnutí nabootovať!!!
To že nemá ten tvoj stb funkciu rýchleho spustenia zo standby režimu je iná kapitola, ktorú tu nikto nevyrieši - to musia poriešiť vývojári FW! :)
Čo sa týka zapnutého displaya (zobrazenie času), alebo svietiacej ledky pri hlbokom spánku, tak to je normálna funkcia - odlišná funkcia!!!, ktorú majú aj iné typy stb!
:)

Autor:  vili1 [ 01.Září 2016 - 11:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

ved o nic ine ako rychle spustenie mi nejde

Autor:  padavan3 [ 01.Září 2016 - 22:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

vili1 napsal:
aby som bol presny je tam funkcia rezim napajania pri vypnuti svieti na prednom paneli iba cervena ledka pri rezime zapnuty su na paneli hodiny cas botovania je rovnaky to pokladam za chybu ak sa chce primac presadit na trhu to botovanie tam nemoze byt



Je zbytočne tu rozoberať sračku Ineos. Pokiaľ rakostnici neurobia FW na poriadok tak su to zbytočne vyhodene prachy. Ja osobne som mal omnoho viac problemov s ním ako je tu doteraz popisane.(možno som mal taky zazračny kus) :twisted:

Autor:  dlhe_pole [ 01.Září 2016 - 23:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

padavan3 napsal:

Je zbytočne tu rozoberať sračku Ineos. Pokiaľ rakostnici neurobia FW na poriadok tak su to zbytočne vyhodene prachy. Ja osobne som mal omnoho viac problemov s ním ako je tu doteraz popisane.(možno som mal taky zazračny kus) :twisted:


pocitam ze ty mas problem aj sam si utret rit.
za seba poviem len tolko ze po hw stranke je to o level vyssie ako abšhitoboxy a co sa tyka sw, ano je tam cosi nedotiahnute, ale zober si ze je to novinka s 3 fw vonku, shitoboxy su na trhu viac jak 5 rokov a furt je tam nejaky problem

Autor:  mmiriboy [ 02.Září 2016 - 6:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

dlhe_pole napsal:
pocitam ze ty mas problem aj sam si utret rit.
za seba poviem len tolko ze po hw stranke je to o level vyssie ako abšhitoboxy a co sa tyka sw, ano je tam cosi nedotiahnute, ale zober si ze je to novinka s 3 fw vonku, shitoboxy su na trhu viac jak 5 rokov a furt je tam nejaky problem

:) :) :)
Po hw stránke je lepší o level než AB Crybtobox? A keď si už začal od A, tak to doplň aj o to pomyselné B!!!
Inak zaujímalo by ma, či o päť rokov po týchto "špičkových Ineos stb" aspoň ten "pes zaštekne"?! :)
:poklona:

Autor:  dlhe_pole [ 02.Září 2016 - 14:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

mmiriboy napsal:
dlhe_pole napsal:
pocitam ze ty mas problem aj sam si utret rit.
za seba poviem len tolko ze po hw stranke je to o level vyssie ako abšhitoboxy a co sa tyka sw, ano je tam cosi nedotiahnute, ale zober si ze je to novinka s 3 fw vonku, shitoboxy su na trhu viac jak 5 rokov a furt je tam nejaky problem

:) :) :)
Po hw stránke je lepší o level než AB Crybtobox? A keď si už začal od A, tak to doplň aj o to pomyselné B!!!
Inak zaujímalo by ma, či o päť rokov po týchto "špičkových Ineos stb" aspoň ten "pes zaštekne"?! :)
:poklona:


to pomyselne B je to ze je to zase len ali chipset a teda nevie posielat EMM na server

a neboj, za 5 rokov uz nikto nestekne po ziadnom ali chipsete

Autor:  padavan3 [ 02.Září 2016 - 17:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

dlhe_pole napsal:
padavan3 napsal:

Je zbytočne tu rozoberať sračku Ineos. Pokiaľ rakostnici neurobia FW na poriadok tak su to zbytočne vyhodene prachy. Ja osobne som mal omnoho viac problemov s ním ako je tu doteraz popisane.(možno som mal taky zazračny kus) :twisted:


pocitam ze ty mas problem aj sam si utret rit.
za seba poviem len tolko ze po hw stranke je to o level vyssie ako abšhitoboxy a co sa tyka sw, ano je tam cosi nedotiahnute, ale zober si ze je to novinka s 3 fw vonku, shitoboxy su na trhu viac jak 5 rokov a furt je tam nejaky problem


Predpokladal som že budeš na ten môj prispevok reagovať. Podstatne je, že Ty mi tu riť chodiš vytierať, len mi pripomeň kto si keď ju budeš vytierať, aby som sa ti potom mohol poďakovať.
A čo sa tyka Ineosu tak ako som sa už vyjadril asi som mal zazračny kus, no stačil nato, aby som si vytvoril svoj nazor: nikdy viac žiadny Ineos

Autor:  dlhe_pole [ 02.Září 2016 - 17:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

zrejme si tam mal uvodny cinsky soft a nie nasledne softy z offic stranky. ja a myslim ze aj vacsina ludi tu mna skusenost taku ze je to ariva 10x v novom šate, teda z novym procakom. vies na ali-čku toho ani moc nejde vymysliet

Autor:  padavan3 [ 03.Září 2016 - 13:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

dlhe_pole napsal:
zrejme si tam mal uvodny cinsky soft a nie nasledne softy z offic stranky. ja a myslim ze aj vacsina ludi tu mna skusenost taku ze je to ariva 10x v novom šate, teda z novym procakom. vies na ali-čku toho ani moc nejde vymysliet


Vieš už na začiatku, ako som ho kupil tak som mal problem DO-tlačitka reagovali rozhadane. Po reklamacii DO(vymene)) išli OK, ale pri softov, ktore som tam daval odtialto aj tak sa spraval divne-viac tam toho nešlo ako išlo. Možno som mal nejaky vadny kus, ale som rad že som sa ho zbavil.

Autor:  dlhe_pole [ 03.Září 2016 - 14:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

mne tiez padol pri downgrade softu cez usb.. isiel som z posledneho na predposledny a klaklo to.
dialkove mohlo byt vadne ale celkovo posobi ergonomicky a sadne aj do ruky a de facto sa da skoro vsetko ovladat palcom jednej tuky co sa o abšrote cryptoboxoch neda povedat, u ariv snad len len RCU 540 -tke

Autor:  antoni_sk [ 16.Říjen 2018 - 7:57 ]
Předmět příspěvku:  Ineos ZX2 - pomalé dekódovanie ICE karty

Ahojte.
Kúpil som rodičom ZX2 z Ellana miesto ich pokazeného STB. Kartu majú Skylink Ice s predplateným serv.poplatkom a teda základnú ponuku.
Fast scanom som pekne naladil Skylink programy.
Problém ale je že pri prepínaní programov zákl. ponuky Skylinku im hned na niektorích programoch nenabehne obraz, ale píše im "zakódované" a musia počkať niekoľko sekúnd (aj 10 sek) dokým sa objaví obraz. FW je tam pôvodný od predajcu.
Neviete v čom môže byť problém ???

Autor:  9000peter [ 16.Říjen 2018 - 10:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ineos ZX2

No v prvom rade by si mal túto otázku položiť predajcovi teda ellanu nie?

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/