e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2018 - 19:44

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 251 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 13
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2018 - 12:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2011 - 16:30
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
husarin napsal:
Už poriešili to epg? inak sa to neoplatí nahadzovať,to epg je katastrofálne,už to ani nepozerám, najhoršia moja kúpa satelitu


Myslis, ze to bola najhorsia kupa? A tie Cryptoboxy co mas a co predavas maju lepsie EPG ako iNEOS ZX4? Urcite nie. Za 8 rokov to EPG nedorobili. Namiesto toho aby si napisal nieco konstruktivne a k veci, tak sa budes hrat na geroja a kritizovat. Ak chces pomoct tak napis ako si to predstavujes, kazdy ma iny vkus. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2018 - 19:32 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 312
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 10 krát
mam doma dve ICE karty,ci zasuniem jednu alebo druhu do iNEOSU ZX4 tak pri oboch pise Cryptoworks a ID-0D96 da sa to prepisat v skrinke cez oscam,aby bola citacka nastavena na Irdeto 0624...
Skusane v AB 650 tam to ide prepnut na Irdeto alebo Cryptoworks....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2018 - 19:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1246
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 114 krát
Dá sa to cez web rozhranie ako pri ostatných oscamoch.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2018 - 19:46 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 312
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 10 krát
mne ide o postup co a kde zapisat a nie o ,,da sa,,

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2018 - 19:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1246
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 114 krát
janoslama napsal:
mne ide o postup co a kde zapisat a nie o ,,da sa,,

Tak začni študovať je tu toho dosť!!!

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 7:09 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2409
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 6 krát
Prepnut musis THCam na oscam, inak mozes nastavovat oscam kolko chces. Cez THCam to prepnut nejde ako v Cryptoboxe, co mi osobne tiez dost vadi. Ale ako vidno toto je pristroj, ktoremu podpora prakticky nefunguje uz rok od zaciatku predaja. Ako keby vyrobili pristroj a vykaslali sa hned nan. Ano nejaka nova verzia vysla, ale v praxi som nezbadal ziadnu zmenu z veci ktore su pre dolezite. Jedina vec ktoru som zbadal je ze to uz dokaze cez Stalker prehravat Cardsharu, predtym to neslo.
Tento pristroj ma len dve velke vyhody: ze v nom dokaze fungovat Skylink M7 karta a ze je tam StremaCinema a Sosac. Bohuzial v StreamCineme nenatahuje obaly, pricom pri Sosaci to natahaje. Neviem preco je taka malickost tak tazka pre tvorcov firmwaru, ale OK, toto proste nie je prijimac za velke peniaze a pouzivam to na chate. Doma by som to ale nechcel ani zadarmo!

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 8:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2011 - 16:30
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
janoslama napsal:
mne ide o postup co a kde zapisat a nie o ,,da sa,,


Stlac menu na DO, Instalacia/Zalohovat a obnovit/Importovat databazu zo siete/OScam_Irdeto/
stlac OK na DO, subor sa ti stiahne, po stiahnuti, stlac cervene tlacitko a potom zelene.
THcam prepni na OScam a uz ti to pojde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 8:22 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 312
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 10 krát
Billy-sk .-hej to viem ze treba prepnut,aj v oscame som len v tejto oblasti nemam skusenosti..

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 8:24 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 312
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 10 krát
Zohan napsal:
janoslama napsal:
mne ide o postup co a kde zapisat a nie o ,,da sa,,


Stlac menu na DO, Instalacia/Zalohovat a obnovit/Importovat databazu zo siete/OScam_Irdeto/
stlac OK na DO, subor sa ti stiahne, po stiahnuti, stlac cervene tlacitko a potom zelene.
THcam prepni na OScam a uz ti to pojde.


spravil som ako pises..a uz v oscame pise Irdeto pri karte..len preco ked prepnem na THCAM,tak tam stale je to co som posielal na obrazku a nieje tam uz Irdeto a CAID 0624...

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 11:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3130
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
janoslama napsal:

spravil som ako pises..a uz v oscame pise Irdeto pri karte..len preco ked prepnem na THCAM,tak tam stale je to co som posielal na obrazku a nieje tam uz Irdeto a CAID 0624...


pretoze TínanHoneyCAM nevie icecku prepnut do irdeta


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ineos ZX4
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2018 - 16:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2011 - 16:30
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
spravil som ako pises..a uz v oscame pise Irdeto pri karte..len preco ked prepnem na THCAM,tak tam stale je to co som posielal na obrazku a nieje tam uz Irdeto a CAID 0624...[/quote]


THcam a OScam su dve rozdielne veci, nemaju medzi sebou nic spolocne.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 251 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 13

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk