e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Červenec 2018 - 16:36

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: magio tv cez Asus DSL-AC52U
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2017 - 10:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Únor 2009 - 11:26
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Dobrý deň.

Chcel by som sa opýtať ako rozbehať magio tv cez VDSL na routri Asus DSL-AC52U. Router po zadaní prihlasovacích údajov nastavil všetko automaticky, ale tv nefunguje aj keď je fajočka aj na IPTV.

Obrázek

V nastavení IPTV sú len 3 položky.

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2017 - 12:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3070
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
a co tak skusit nejake telecom forum, pripadne ich hotline ? jaaj, hotline by ta stal telefonat nejake to euricko, tak jednoduhsie je prist po radu zadarmo na satelitne forum ..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2017 - 15:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3151
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 96 krát
Kód:
V zasade by sa mal dat pouzit kazdy router ktory splna moznost port bindingu fyzickeho portu pre STB s moznostou 
bridgovania PVC/VLAN pre IPTV a zrusenia interneho DHCP. Pre Magio IPTV bridge su hodnoty:

VPI(0-255):8
VCI(32-65535):35 
Encapsulation Mode:LLC
ATM QoS Type:UBR
Connection Type:Bridge

Dalej je treba nastavit Interface Grouping pre STB na lubovolne zvoleny port (osobne mam LAN4). To znamena ze bridgovane
 spojenie je zviazane s fyzickym portom routra LAN4, kam pripajam STB. Posledna dolezita vec je zrusit automaticke
 pridelovanie IP z interneho DHCP servera (router) pre nasu bridgovanu VLANu

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2017 - 17:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Únor 2009 - 11:26
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
dlhe_pole napsal:
a co tak skusit nejake telecom forum, pripadne ich hotline ? jaaj, hotline by ta stal telefonat nejake to euricko, tak jednoduhsie je prist po radu zadarmo na satelitne forum ..


Ďakujem za tvoju vyčerpávajúcu odpoveď, veľmi si mi poradil.

Skade vieš, že som nevolal na ich hotline, alebo že som najprv nepísal na ich fórum.
Pozri sem https://forum.telekom.sk/topic/13700-ma ... dsl-ac52u/
Ide tu o to, že oni nemajú záujem o to aby sa ich služby používali na iných zariadeniach ako na tých, ktoré oni poskytujú za poplatok. A radšej povedia, že nemôžu garantovať správnu funkčnosť boxov s inými zariadeniami.

A nakoniec.
Na satelitné fórum chodím po rady už od roku 2009, je na tom niečo zlé.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2017 - 20:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Květen 2016 - 18:59
Příspěvky: 149
satelitni prijimac: Formuler F3
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
1. infolinka Telekom je free.
2. Oni ti hádam dajú zadarmo router. Mne aj keď s ním dačo bolo tak prišli a router vymenili.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2017 - 20:52 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 464
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
milan209 napsal:
1. ....
2. Oni ti hádam dajú zadarmo router. Mne aj keď s ním dačo bolo tak prišli a router vymenili.


Nie každý túži používať ich router.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U
PříspěvekOdeslal: 12.Březen 2017 - 17:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Březen 2017 - 17:36
Příspěvky: 1
Příloha:
VDSL nastavenie 3.png
VDSL nastavenie 3.png [ 52.46 KiB | Zobrazeno 531 x ]
Příloha:
VDSL nastavenie 2.png
VDSL nastavenie 2.png [ 94.52 KiB | Zobrazeno 531 x ]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2018 - 15:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2018 - 14:56
Příspěvky: 1
Ahojte,

som tu nový a chcem sa len opýtať či už niekto rozbehol Magio Tv na DSL linke s vlastným koncovým zariadením teda modemom/routerom Asus a ako to nastavil. Mám doma internet od Slovak Telekom na metalickej sieti zapojený tak že prívod ide na splitter vstup Line za splittrom sa to delí na DSL a Phone kde DSL ide na zariadenie ADB VV3212 čo je modem/router a Phone ide na pevnú linku. Rád by som vedel len nastavenie Asus Routra pre metalickú sieť na Magio TV. Ďakujem veľmi pekne ak to niekto má a napíše mi to. Vyššie spomenuté nastavenie je zrejme pre optickú sieť telekomu. Mojím cieľom je ten ADB VV3212 vymeniť lebo to čo chcem sa nedá nastaviť.

Ďakujem veľmi pekne.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk