e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Leden 2018 - 9:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2017 - 20:03 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 978
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 40 krát
Pekný večer. Nemá náhodou niekto ipk Youtube TV plugin /nie klasický youtube/ na ARM? Nikde na nete som nenašiel.
Ďakujem.

_________________
Formuler F1, Xpeed LX1, Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2017 - 20:11 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Listopad 2009 - 23:38
Příspěvky: 413
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 21 krát
nemáš ho ako sučasť image ?
ak ti nejde obraz iba zvuk potrebuješ update hbbtv plugin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2017 - 9:21 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 978
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 40 krát
tatino napsal:
nemáš ho ako sučasť image ?
ak ti nejde obraz iba zvuk potrebuješ update hbbtv plugin

Ja to tam mám ale kamarát mi volal, že má len obyčajný youtube a chcel by tam dať ten youtube tv. Díky za info, skúsime to tak.

_________________
Formuler F1, Xpeed LX1, Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2017 - 17:02 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Listopad 2009 - 23:38
Příspěvky: 413
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 21 krát
youtube -- externy plugin stiahneš tu
http://taapat.ho.ua/enigma2-plugin-youtube/
youtube tv interný plugin sučasť image -- oprava pre Vti aj Bhole 18.10.2017 hbbtvplug/youtubetv fix
zaleži ale od image ,nepíšeš ake? tak neviem :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2017 - 17:29 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 978
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 40 krát
Díky za odpoveď. Youtube TV plugin je súčasť hbbtv pluginu na OpenATV.

_________________
Formuler F1, Xpeed LX1, Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2017 - 17:33 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Listopad 2009 - 23:38
Příspěvky: 413
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 21 krát
tak ti musí šlapať -- ak nie chyba openatv :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2017 - 17:45 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 978
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 40 krát
Už šlape. Díky ešte raz.

_________________
Formuler F1, Xpeed LX1, Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2017 - 8:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Listopad 2010 - 0:06
Příspěvky: 96
Ja mam na VU+ VTI 11.0.2 a youtube tv nemam ani v pluginoch ho neviem stiahnut :( uplne zmizol helfne niekto?v moduloch mi zostala len ponuka youtube tv setting

Odoslané pomocou Tapatalku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 14:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 126
Poděkoval: 2 krát
Ahoj, pánové mám nastaveno youtube plugin na přehrávání 1080i a vše jede jen pod 720p. Jede to někomu 1080p

Odesláno z mého MI MAX pomocí Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2017 - 0:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Prosinec 2007 - 21:34
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: VU+ Zero
Poděkoval: 2 krát
Ahoj Tatino, mohol by si sem prosim ta postnut 2 subory funkcneho Youtube ?

/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/HbbTV/youtube.pyo
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/HbbTV/youtube.py

Mam image OpenVix, ktory zatial neupdatoval chybny Youtube a priznaky mam identicke ako ste mali vy na VTi atd...

Vopred dik.

tatino napsal:
youtube -- externy plugin stiahneš tu
http://taapat.ho.ua/enigma2-plugin-youtube/
youtube tv interný plugin sučasť image -- oprava pre Vti aj Bhole 18.10.2017 hbbtvplug/youtubetv fix
zaleži ale od image ,nepíšeš ake? tak neviem :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 9:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 126
Poděkoval: 2 krát
Zdravím, jak prosím udělám, aby mě šlo pouštět videa ve full HD. Jedou jen 720p a to i novinky

Odesláno z mého MI MAX pomocí Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 11:44 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Listopad 2009 - 23:38
Příspěvky: 413
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 21 krát
gugi25 maš to v prilohe ale asi ti to nerozbehne
skus, pyo sa prepisuje automaticky vo VTI podla py ale dal som ti oba

Pája602 udeláš to tak že si ten posraný tapatalk vypneš a potom sa možno najde blb ktorý ti pomože :D


Přílohy:
youtube.rar [4.88 KiB]
Staženo 17 x
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 11:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 126
Poděkoval: 2 krát
Jo, sry. Dík kam to ještě vložím? Dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 14:57 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Listopad 2009 - 23:38
Příspěvky: 413
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 21 krát
počuvaj ma pája bud si taky sprostý alebo nadrogovaný
priloha je pre gugiho a nie pre teba a prestan mi vypisovať sz lebo ich začnem publikovať :twisted:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 15:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 126
Poděkoval: 2 krát
Ty seš teda fakt člověk. A neprší ti třeba do nosu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 15:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2940
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 14 krát
Paja602 napsal:
Ty seš teda fakt člověk. A neprší ti třeba do nosu?


ty debil .. v kazdom threade nieco somrujes.. kua sak ked si z enigmy je*ly tak si kup abcryptobocxa a neoitravuj tu kazdeho !!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 15:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 126
Poděkoval: 2 krát
Tak to máte společnej deštník ne? Šaškovia


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 15:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2940
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 14 krát
Paja602 napsal:
Tak to máte společnej deštník ne? Šaškovia


kokoos maximalny pokrok u teba bol ze si si odstranil stupidny podpis s picapatalku, alebo uz ti ten cinsky mobílek klakol ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 15:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 126
Poděkoval: 2 krát
Vidím, že telefonům velmi rozumíš. Tak si kup třeba předražený a zamčený jabko :)) ty máš co? Ještě mě řekni, že leninovo a rovnou se aji poseru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Youtube TV plugin
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2017 - 16:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Prosinec 2007 - 21:34
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: VU+ Zero
Poděkoval: 2 krát
Diky moc,

skusil som to, vlozil som len youtube.py, moj box si vygeneroval automaticky youtube.pyo,
ktory bol takmer identicky s .pyo z tvojho boxu.
Ale stale mam len cierny obraz a zvuk na pozadi ide...

Sranda, ze ked pretacam video, tak thumbnaily vidim ;)

Mohol by si mi poslat prosim cely adresar HbbTv ?
Bude to asi v inom subore toho baliku, musim to vydetekovat.

Dik!

tatino napsal:
gugi25 maš to v prilohe ale asi ti to nerozbehne
skus, pyo sa prepisuje automaticky vo VTI podla py ale dal som ti oba

Pája602 udeláš to tak že si ten posraný tapatalk vypneš a potom sa možno najde blb ktorý ti pomože :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk