e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Červenec 2018 - 12:50

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 251 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 13
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2018 - 18:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5089
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
jj... u mna presne to isté na všetkých 4K bazmekoch ... :cry: ](*,) ale napr. F4-Turbo a Edision nino+ a to stoja len 100-euro s tým problém veru nemajú .... :Yahoo!: nepomáha ani preskenovanie TP na novo ....... :x

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2018 - 6:54 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 325
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,et-4000,HDBOX9100
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 22 krát
U mňa všetko v poriadku ako som už písal,môžem prepínať do zblbnutia- image Open black hole 0.6,v multiboote to taktiež funguje vyskúšané na image VTI 13.9,ATV 6.2,Openspa 7.2,Open blachole 4.1.Používam setting Vhannibal :)

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2018 - 8:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 285
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
tak Vučka maj ocividne problem osefovany... me se jen prozatim nepodarilo docilit problemu na openspa, ale nejak neverim ze to vydrzi, navic diky nejake chybe zlobi na te image cz sk archiv, do stremcinema nemuzu zadat svuj login, pokazde "modra" smrt...

edit : no kurva, dopsal sem prispevek a za 3 minuty sem prepnul ze SkyL - MPEG4 na Flix - H.265 a hned obraz koussss a dalsi prepnuti a obraz nikde, zvuk jde. Pikacu, to je tezka chyba uz v nejakem jadru OpenATV, ktere vsecky alternativni FW pouzivaji, to je humus nejvetsi toto ](*,)

_________________
Skylink v celem dome, Flix u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, SkyL ICE, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba na Eutelsat 16°E + Inverto quad 0,2db


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2018 - 17:53 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 673
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 48 krát
Len k tomu loginu dúfam že meno heslo ukladáš zelenim a nie OK lebo potom nastane smrť....

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2018 - 18:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5089
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
pcwifi napsal:
tak Vučka maj ocividne problem osefovany... me se jen prozatim nepodarilo docilit problemu na openspa, ale nejak neverim ze to vydrzi, navic diky nejake chybe zlobi na te image cz sk archiv, do stremcinema nemuzu zadat svuj login, pokazde "modra" smrt...

edit : no kurva, dopsal sem prispevek a za 3 minuty sem prepnul ze SkyL - MPEG4 na Flix - H.265 a hned obraz koussss a dalsi prepnuti a obraz nikde, zvuk jde. Pikacu, to je tezka chyba uz v nejakem jadru OpenATV, ktere vsecky alternativni FW pouzivaji, to je humus nejvetsi toto ](*,)


práve že mne na Zero4K to presne takto isto blbne aj vo VTI a B.H. .. #-o
blbne to hlavne na týchto asi HEVC-265 TP ](*,)
11094/V 27500 4/5 DVB-S2 QPSK
11055/V 27500 4/5 DVB-S2 QPSK
že by problém v setingu ??? #-o len mi nejde do gebule prečo s tým nemajú problém F4-Turbo, Edision a posraté Amika ... :D
ale všimol som si že sa píše všade niečo iné 8PSK a QPSK na rôznych stránkach konkrétne tieto TP 11094/V 27500 4/5 DVB-S2 QPSK na parabola.cz https://www.parabola.cz/cz-sk/antik-sat/frekvence/ QPSK a na flixtv 8PSK . :D http://informace.flixtv.cz/TP%20list%20 ... 0(3.4.2018).jpg

momentálne čumím na F4 a Edision v oboch image openatv-61- najnovšie prepínam jako debko.... :D a žiadny problém nemajú .... :Yahoo!: :good: seting ten istý ako vo všetkých boxoch 4K .....

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2018 - 19:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 285
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
ano ukladam zelenym, pokud potvrdim najetim na OK a ok, neulozi se nic...

_________________
Skylink v celem dome, Flix u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, SkyL ICE, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba na Eutelsat 16°E + Inverto quad 0,2db


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2018 - 14:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 266
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
pcwifi napsal:
tak Vučka maj ocividne problem osefovany... me se jen prozatim nepodarilo docilit problemu na openspa, ale nejak neverim ze to vydrzi, navic diky nejake chybe zlobi na te image cz sk archiv, do stremcinema nemuzu zadat svuj login, pokazde "modra" smrt...

edit : no kurva, dopsal sem prispevek a za 3 minuty sem prepnul ze SkyL - MPEG4 na Flix - H.265 a hned obraz koussss a dalsi prepnuti a obraz nikde, zvuk jde. Pikacu, to je tezka chyba uz v nejakem jadru OpenATV, ktere vsecky alternativni FW pouzivaji, to je humus nejvetsi toto ](*,)

necital som celé ale ak sa ti stáva že aj napr. ta3 ti nejde, iba zvuk , mne na antik-u, tak ked dam fw z decemra2017 alebo najneskor januar 2018 tak je vsetko OK. tiež som nevedel preco, vtedy stacilo restart celeho prijimaca. nakoniec som dal tieto FW či uz openatv, alebo teamblue (ja mam gigablue)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2018 - 15:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 285
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
kolega to uz resim s vyrobcem, popsany vsecky problemy a poznatky, bude to asi poradna bota, no uvidime... zatim jakykoliv FW od jakekoliv grupy to dela.

_________________
Skylink v celem dome, Flix u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, SkyL ICE, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba na Eutelsat 16°E + Inverto quad 0,2db


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2018 - 23:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 285
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
https://www.parabola.cz/zpravicky/29628/vu-plus-opravil-pro-4k-prijimace-prijem-hevc-kanalu-na-16e/

tak snad brzo i Octagon v nejake forme, OpenATV treba...

_________________
Skylink v celem dome, Flix u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, SkyL ICE, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba na Eutelsat 16°E + Inverto quad 0,2db


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2018 - 6:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5089
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
jo ... na Zero4K to už funguje bezvadne ....... :Yahoo!: \:D/ aktualizujem ešte solo4K ..... #-o tiež dúfam že to opravia aj na iných boxoch ..... [-o<

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF 4008 E2 4K UHD
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2018 - 9:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 266
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
len ako sa clovek dozvie ci na tom robia a v ktorom FW (ked to opravia) to spomenu resp. ako to ohlasia. ja kazdu chvilu skusam nove fw ale musim sa vratit na decembrovi fw-tam je vsetko OK


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 251 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 13

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk