e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2017 - 18:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2017 - 23:17 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 460
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 22 krát
dvbtshop napsal:
Ahá, že ono to má být takhle? :-)
Kód:
oscam_iceir_emu -> /etc 755
iceir -> /usr/keys 755
oscam_11381 -> /usr/bin  755

Ještě že mám doma autistu, takže jsem docela zvyklej na podobné "šifry" ve vyjadřování. Jinak bych to asi nedal :-D

Keby poznáš ako tak Linux tak to máš za 2 minúty hotové...

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2017 - 11:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2009 - 8:48
Příspěvky: 91
Poděkoval: 4 krát
9000peter napsal:
Keby poznáš ako tak Linux tak to máš za 2 minúty hotové...


Jj, to je v pohodě, šlo jen o to v tom "návodu" správně dešifrovat ty mezery (na podtržítka) a pomlčky (na lomítka) :-). Až se k receiveru dostanu, hned to vyzkouším.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 8:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2009 - 8:48
Příspěvky: 91
Poděkoval: 4 krát
Nakopíroval jsem, nastavil atributy, restartl box, nahodil v Softcam panelu oscam_link_ice-irdeto, vrazím tam ICE kartu, přepnu na ČT1 HD a nic :-(. V jiném typu boxu (taky softcam) ta samá karta chodí. V online pluginech (OpenATV 6.1) jsem našel žádný softcam nenašel. Co včíl?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 8:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 7208
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 106 krát
no asi nemas cam feed, pac je to tu psano asi 1000x nebudu to kopirovat, mas oscam pro arm? :D

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 8:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2009 - 8:48
Příspěvky: 91
Poděkoval: 4 krát
Tak pardon, chodí to. Neměl jsem zrovna pro ČT 1 aktuální zápis. Ostatní programy fungovaly a ČT 1 už se (asi po 10 minutách po vložení karty) dekóduje taky. Takže sukces, díky všem za rady. :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 12:22 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 866
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 5 krát
Že máš armv7 box jsem Ti psal výše. Já jsem v rámci multibootu ATV6.1 pro Mut HD51 instaloval včera a softcam tam byl. Když už Ti to jde - jakou verzi jsi nakonec použil? jaký oscam.server? asi 0624 pro čtečku. Tam to trvá, než se po restartu rozběhne :D
Do inet. prohlížeče napiš: ip.octagonu:port oscamu (Peter má asi 8888, ATV:83) - restart uvidíš co píše livelog :D

_________________
Mutant HD51 ATV 6.1, ET4000 OpenPLi 4.0, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 12:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2009 - 8:48
Příspěvky: 91
Poděkoval: 4 krát
minestra napsal:
Že máš armv7 box jsem Ti psal výše. Já jsem v rámci multibootu ATV6.1 pro Mut HD51 instaloval včera a softcam tam byl. Když už Ti to jde - jakou verzi jsi nakonec použil? jaký oscam.server? asi 0624 pro čtečku. Tam to trvá, než se po restartu rozběhne :D
Do inet. prohlížeče napiš: ip.octagonu:port oscamu (Peter má asi 8888, ATV:83) - restart uvidíš co píše livelog :D

Použil jsem ten balíček viz http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=395&t=69889, tak jak je.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 12:44 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 866
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 5 krát
Ok - ip.octagonu:8888

_________________
Mutant HD51 ATV 6.1, ET4000 OpenPLi 4.0, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 14:30 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 866
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 5 krát
Kamaráde,
mě to nedalo a jak vidíš: na feedu ATV softcam JE a docela čerstvý a s emu :D


Přílohy:
oscam-Atv6.1_0.jpg
oscam-Atv6.1_0.jpg [ 19.02 KiB | Zobrazeno 234 x ]

_________________
Mutant HD51 ATV 6.1, ET4000 OpenPLi 4.0, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 14:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2009 - 8:48
Příspěvky: 91
Poděkoval: 4 krát
minestra napsal:
Kamaráde,
mě to nedalo a jak vidíš: na feedu ATV softcam JE a docela čerstvý a s emu :D

Já tam vůbec žádnou sekci Softcams nemám :-(. Co to je za image? Nebo se to dá někde zapnout? Kde? Jak?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 15:05 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 866
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 5 krát
OpenAtv6.1 dnešní den :D box viz popis...
Nevím, že by byl jiný feed pro podobný box, stejný procík :?: divné ...

_________________
Mutant HD51 ATV 6.1, ET4000 OpenPLi 4.0, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Naposledy upravil(a) minestra dne 06.Prosinec 2017 - 15:07, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 15:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 231
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 6 krát
Co tak tam nahrať softcam feed 2.0 ipk a bude aj to


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 15:31 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 866
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 5 krát
Noo.v all feedu je:
src/gz openatv-all http://feeds2.mynonpublic.com/6.1/hd51/all
tak asi co stroj... to feed

_________________
Mutant HD51 ATV 6.1, ET4000 OpenPLi 4.0, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 15:42 
Online
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 936
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 37 krát
Nainštaluj si toto: /viem, že to nie je download ale toľko sa s tým serete/ a v pluginoch sa Ti objaví položka softcam.


Přílohy:
softcam-feed-universal_2.0_all.ipk [1.25 KiB]
Staženo 8 x

_________________
Formuler F1, Xpeed LX1, Xminisolo3,EVO Nova IP
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 15:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4741
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 62 krát
že Vás to ešte baví borci sa jebať s nejakým feedom v openatv .... [-o< ](*,)

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 15:56 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 460
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 22 krát
efendy55 napsal:
že Vás to ešte baví borci sa jebať s nejakým feedom v openatv .... [-o< ](*,)

Presne tak ak ti ide len o novsiu revíziu oscamu tak špekuluj tá odo mna je stabilná to mám odskúšané. Karta ti nabehla tak načo do niečoho rýpať čo je funkčné.

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 16:07 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4741
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 62 krát
nechcem Vám do toho kecať ,ale ja do každého bazmeku čo mi pristane doma a ide mimo bytu tak nahrávam openatv a mám v pc pre toto image komplet oscam config/bin/štarovací script a jednoducho cez ftp to pošlem do bazmeku zmením atributy na 755 zapnem oscam v menu ,upravím podla poterby cez web ,reštart a ide po nastavení do prdele . :smoke: ved ked len meníte image openatv tak všetko potrebné nájdete v adresároch ? : usr/keys/oscam_atv . binárku máte v usr/bin/oscam_atv a štartovací script nájdete v etc/oscam emu ..a jebať sa ešte s ipk a nejakým feedom ..... ](*,) [-X ved aj tu na fore som to niekde čítal #-o konkrétne pre openatv image ARM procesor ... :good:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 17:06 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 866
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 5 krát
Máš pravdu :)
etc/oscam_atv_emu.emu
usr/bin/oscam_atv_emu
usr/keys/oscam_atv_emu

_________________
Mutant HD51 ATV 6.1, ET4000 OpenPLi 4.0, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon sf 4008 a ice karta
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 17:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4741
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 62 krát
ab y ste nepovedali že som kurva ..... tu máte oscam pre image napr. openatv a opendroid . je to pre ARM procesor . všetko skopírujte cez ftp do príslušných adresárov zmente atribúty na 755 a cez d.o zapnete oscam . port je 8888 a všetko bez mena a hesla . :Yahoo!: pozor :gidea: je to upravené.... žiadne open_atv sa tam už nezadáva [-X všetko je pod adresármi ,,oscam" . takže ked si chcete zmeniť binárku tak ju nemusíte prepisovať s oscam na oscam_atv .... :good: takže na to bacha ... :o samozrejme kludne si ho upravte podla seba .... :poklona: majte sa krásne idem na pivo .... :smoke: :smich: :occasion5:


Přílohy:
oscam.rar [586.5 KiB]
Staženo 24 x

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus
Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk