Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Duben 2021 - 8:34

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2021 - 21:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2012 - 18:11
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
prosím jaký je nový SW na ab Cryptobox 752HD Combo ? Já ho mám 1.15.21821 je to poslední ? .Měl jsem to v servisu nebot je to v záruce a tohle mi tam nahráli před dvouma měsíci , protože na ČT programech se mi sekal obraz mám kartu Skylink a fialový modul. . Je to lepší , ale stále se mi seká na všech ,.ale JEN ČT programech ostatní ne . Pak mám ještě jeden problém v čtečce jde taky karta Skylink , ale poslední programy co přidával Skylink mi tam nejdou asi tak 5 posledních programů , přitom přes modul fungují. Na JOU TUBE se ptát ani nemá cenu to asi nepůjde vůbec že , TO ŠLO TÝDEN ! Prosím kde je asi chyba a je to znovu na reklamaci ? .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2021 - 19:04 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 305
Poděkováno: 30 krát
Dostaviť parabolu a naladiť cez fastscan.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2021 - 20:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2012 - 18:11
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
parabola seřízená , Kromě 752HD běží parabola stejná na dalších 3 TV některý se satelitem v TV , jiný se SATELITEM samostatným NE 752HD ani na jedné TV to nedělá kousání ČT frekvence vše funguje OK , přitom kabel jsem dal nový a i do jínýho výstupu LNB - nic . Proto jsem to dal do servisu , kde přehráli SW a zlepšilo se to ale stejně se na ČT frekvenci to někdy sekne za večer . Na 752HD jsem několikrát vymazal fekvenci ČT a znovu naladil - nepomohlo , když se to přivezlo z opravny musel jsem všechny programy nahrát znovu - NEBYLO TAM NIC , bylo to jako nový , ale nahrával jsem nový programy , jako // všechny programy na družici jak 19-23// a pak já si to třídím do oblíbených . Jinak děkuji za radu .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2021 - 0:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Únor 2008 - 13:24
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
wrc546 napsal:
parabola seřízená , Kromě 752HD běží parabola stejná na dalších 3 TV některý se satelitem v TV , jiný se SATELITEM samostatným NE 752HD ani na jedné TV to nedělá kousání ČT frekvence vše funguje OK , přitom kabel jsem dal nový a i do jínýho výstupu LNB - nic . Proto jsem to dal do servisu , kde přehráli SW a zlepšilo se to ale stejně se na ČT frekvenci to někdy sekne za večer . Na 752HD jsem několikrát vymazal fekvenci ČT a znovu naladil - nepomohlo , když se to přivezlo z opravny musel jsem všechny programy nahrát znovu - NEBYLO TAM NIC , bylo to jako nový , ale nahrával jsem nový programy , jako // všechny programy na družici jak 19-23// a pak já si to třídím do oblíbených . Jinak děkuji za radu .


Podľa toho čo si napísal, máš na parabole LNB so 4 výstupmi. "Kusanie CT frekvencii" môže spôsobovať ovplyvňovanie ostatných 3 TV/sat. Bolo tu o tom už písané - rozdiel v mínus.potenciáloch na jednotlivých TV/sat. Skús vymeniť LNB, najlepšie inú značku. Neznamená to, že Tvoj LNB je zlý, ale povedané slengovo-nemusí si rozumieť z Tvojou sat zostavou. Už som sa s tým viac krát stretol. AB 752 by mal byť OK, prípadne pre istotu ho odskúšaj u niekoho kamaráta, rodiny.
Na Cryptoboxoch idú aj programy so zvýšenou ochranou, viac info nájdeš na fóre. Ak do AB 752 nahráš niektorý z posledných patch SW (nájdeš tu: viewtopic.php?f=436&t=71923), musia fungovať aj programy so zvýšenou ochranou.
Otestuj a nech sa Ti to podarí!

_________________
Dreambox 900 HD+HDD 1 TB 2,5", ....., parabola Emme Esse AL 100, LNB GI 201, motor DG 380


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2021 - 12:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2009 - 16:46
Příspěvky: 88
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Na funkci nových programů ve čtečce, mají již zabezpečení L2B, se musí nahrát FW od verze 22xxx. A provést tovární nastavení a nové naladění - nejlépe přes FS.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk