e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Prosinec 2018 - 12:37

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2018 - 16:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červen 2007 - 10:55
Příspěvky: 1
Poděkoval: 8 krát
Stale svieti na prednom paneli cervene podsvietene Standby tlacidlo a nech som robil co som robil ale box nechcel nastartovat ani do rescue rezimu.
Má niekdo nejaký nápad ako z toho? Podotýkam je to fungel nový oráve vybalenýprijímač.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2018 - 20:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3271
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
Čiže to je box čo ešte nikdy nebol zapnutý? Skúsil by som to ešte s odpojeným koaxom a iným adaptérom, však vybrať adaptér z inej krabice by nemal byť problém. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2018 - 20:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2137
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 98 krát
Myslim ze jasny servis.

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2018 - 21:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 04.Duben 2011 - 13:36
Příspěvky: 239
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 5 krát
Nazdar Aerial. Nemám síce konkrétny prijímač, zatiaľ ,lebo presne tento typ mám záujem kúpiť, budúci týždeň ho naskladňujú už mi písali. Ale skúsil by som prijímač odpojiť na určitý čas od siete a aj od paraboly. Tým by sa mal celý prijímač reštartnúť ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2018 - 14:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Květen 2012 - 9:37
Příspěvky: 134
satelitni prijimac: dream920triple
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 10 krát
No, odpojím receiver od všeho a on se reštartne, nebo vyresetuje? Hm, to máš prosím Tě odkud?

_________________
Dreambox 920triple, Fuba 85 s multifocusem, 105 Gibertini na rotoru


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2018 - 18:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 04.Duben 2011 - 13:36
Příspěvky: 239
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 5 krát
bystrik napsal:
palov63 napsal:
No, odpojím receiver od všeho a on se reštartne, nebo vyresetuje? Hm, to máš prosím Tě odkud?

Nevypisuj tu svoje bláboly, vyskúšaj a uvidíš výsledok ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2018 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:38
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple
Poděkováno: 3 krát
Vadny adapter. Mne takto nenabehol novy DM900 Triple (blikajuca cervena ledka). Vyskusaj, ak mas iny zdroj 12V 5A. V mojom pripade som pouzil zdroj 12V - 3,5A z Vu Se V2 a vsetko ok

_________________
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2018 - 20:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Květen 2012 - 9:37
Příspěvky: 134
satelitni prijimac: dream920triple
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 10 krát
bystrik napsal:
bystrik napsal:
palov63 napsal:
No, odpojím receiver od všeho a on se reštartne, nebo vyresetuje? Hm, to máš prosím Tě odkud?

Nevypisuj tu svoje bláboly, vyskúšaj a uvidíš výsledok ...

To nejsou moje bláboly, jak by jsi jinak chtěl přenášet receiver? Ještě se mi nestalo, že by se mi odpojený receiver resetoval.

_________________
Dreambox 920triple, Fuba 85 s multifocusem, 105 Gibertini na rotoru


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2018 - 21:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Červen 2008 - 18:39
Příspěvky: 129
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 24 krát
Box sa neresetuje v slova zmysle,ale sa môže vrátiť na pôvodné nastavenia, teda čo tam bolo pred tým. Takto som už "zachránil"
viackrát image pred znovu flashovaním. Konkrétne v DM900 preblikával na mieste kde je umiestnenie "CARD", ("NET") nápis
DBU a niekedy aj SYS červeným nápisom. Nikdo z fóra ani z iných for si to nevedeli vysvetliť. Spomínané odpojenie od boxu ovšem pomohlo. (a stalo sa to aj pri DM520 - image boli unstable a 1x aj stable image od DMM.
Tento prípad asi bude iný -zrejme zdroj ako píše aj gorick.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: milan84 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk