e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Prosinec 2018 - 11:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem se zvukem AC3/DTS v Kodi
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2017 - 20:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Listopad 2016 - 16:52
Příspěvky: 4
Prosím o radu,mám Kodi v DM900 ,zvuk je vždy jen ve stereu.V nastavení zvuku nelze měnit výstup je tam BCM/PCM/BCM/PCM na pevno.Kanáli mám nastaveny na 5.1 .Průchod zvuku chybí možnost něco měnit.Rozdělení sterea aktivní.Zkoušel jsem vše možné ,ale výsledek stále stereo.Když používám sat tuner tak jede v AC3 jak má.
Zřejmě chybí v kodi nějaký plugin či kodek.Předem díky za rady.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem se zvukem AC3/DTS v Kodi
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2017 - 22:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3190
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
Demag386 napsal:
Prosím o radu,mám Kodi v DM900 ,zvuk je vždy jen ve stereu.V nastavení zvuku nelze měnit výstup je tam BCM/PCM/BCM/PCM na pevno.Kanáli mám nastaveny na 5.1 .Průchod zvuku chybí možnost něco měnit.Rozdělení sterea aktivní.Zkoušel jsem vše možné ,ale výsledek stále stereo.Když používám sat tuner tak jede v AC3 jak má.
Zřejmě chybí v kodi nějaký plugin či kodek.Předem díky za rady.

tak napis na podporu kodi..

dreambox je sat prijimac ne multimedial centrum nebo iptv player .. taky tak nechodis j jednych botach do kostela a do hospody..
pouzivej veci na to na co jsou prioritne urcene...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem se zvukem AC3/DTS v Kodi
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2017 - 16:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Listopad 2016 - 16:52
Příspěvky: 4
Na forum o kodi jsem nepochodil,nikdo nevěděl...DM900 má obrovský potenciál i v oblasti Mediacentrum, kde již plně využívám ,jen mám problém s AC3 a dts.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem se zvukem AC3/DTS v Kodi
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2017 - 7:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Duben 2012 - 18:02
Příspěvky: 196
satelitni prijimac: Vu+ Solo 4K
Zrejme to ani nikdy fungovat nebude kedze na satelitoch nie je plnohodnotne kodi ale len zbuchane kvoli kniznici.Plnu podporu by muselo zabezpecit priamo kodi co robit podla mna nebudu.Na prehravanie sa nepouziva kodi player ale len mediaplayer enigmy co nie je ziadny zazrak.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem se zvukem AC3/DTS v Kodi
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2017 - 8:40 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1050
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
@Demag386: Tak v Kodi na linuxe to nezmeníš, ale po spustení videa treba vyvolať nastavenie zvuku image napr na OpenATV žltým tlačidlom a tam pozri či na konkrétnom videu takú zvukovú stopu vôbec máš.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk