AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

První postřehy
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=384&t=72615
Stránka 1 z 1

Autor:  jps [ 13.Září 2018 - 6:06 ]
Předmět příspěvku:  První postřehy

Ahoj jsem 2dny majitelem 752hd combo. A zjistil jsem 2 zásadní problemy.
1. Po nahrání nejnovějšího patche již nelze vyvolat menu kombinaci kláves f1+111
2. Několikrát se stalo že stb se nepripojil k internetu v nastavení LAN nebyla pridelena IP adresa DHCP je na zap. Nyní testuji zda když je zapnuta funkce úsporný stand-by tudíž stb pokazdem zapnuti bootuje jako by po restartu zda se bude problém opakovat. Zatím vždy při tomto nastavení IP adresu ziskal. Bohužel start je tímto delší.
Pozoroval někdo podobné problémy??
Díky

Autor:  Gembll [ 14.Září 2018 - 9:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: První postřehy

Ahoj, já tedy menu vždy vyvolávám zmačknutím 0000 tedy jestli myslíš extras menu. Pokud tohle nezabere udělal si reset do továrního nastavení po aplikaci patche? To je totiž nutnost. S druhým problémem ti neporadím protože satelit v podstatě nevypínám takže je stále připopojen na síť.

Autor:  MarekMM [ 14.Září 2018 - 11:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: První postřehy

jps napsal:
Ahoj jsem 2dny majitelem 752hd combo. A zjistil jsem 2 zásadní problemy.
1. Po nahrání nejnovějšího patche již nelze vyvolat menu kombinaci kláves f1+111
2. Několikrát se stalo že stb se nepripojil k internetu v nastavení LAN nebyla pridelena IP adresa DHCP je na zap. Nyní testuji zda když je zapnuta funkce úsporný stand-by tudíž stb pokazdem zapnuti bootuje jako by po restartu zda se bude problém opakovat. Zatím vždy při tomto nastavení IP adresu ziskal. Bohužel start je tímto delší.
Pozoroval někdo podobné problémy??
Díky


Nie tento soft. tento problém nemá ...

Občas má ten kto toto menu skúša vyvolať, problém so správnym tempom stláčania jednotky na diaľkovom ovládači.

Stlač F1 a až potom tri krát jednotku ... (F1+111) je nesprávne ... :)

Autor:  jps [ 14.Září 2018 - 14:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: První postřehy

Gembll napsal:
Ahoj, já tedy menu vždy vyvolávám zmačknutím 0000 tedy jestli myslíš extras menu. Pokud tohle nezabere udělal si reset do továrního nastavení po aplikaci patche? To je totiž nutnost. S druhým problémem ti neporadím protože satelit v podstatě nevypínám takže je stále připopojen na síť.

Reset samo udělal. A 0000 funguje a ani ho netřeba poněvadž polozky klient, server atd. vidím. Pouze pokud chci znovu vyvolat položku povolit internet f1+111 tak to mi nejde.

Autor:  jps [ 14.Září 2018 - 14:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: První postřehy

MarekMM napsal:
jps napsal:
Ahoj jsem 2dny majitelem 752hd combo. A zjistil jsem 2 zásadní problemy.
1. Po nahrání nejnovějšího patche již nelze vyvolat menu kombinaci kláves f1+111
2. Několikrát se stalo že stb se nepripojil k internetu v nastavení LAN nebyla pridelena IP adresa DHCP je na zap. Nyní testuji zda když je zapnuta funkce úsporný stand-by tudíž stb pokazdem zapnuti bootuje jako by po restartu zda se bude problém opakovat. Zatím vždy při tomto nastavení IP adresu ziskal. Bohužel start je tímto delší.
Pozoroval někdo podobné problémy??
Díky


Nie tento soft. tento problém nemá ...

Občas má ten kto toto menu skúša vyvolať, problém so správnym tempom stláčania jednotky na diaľkovom ovládači.

Stlač F1 a až potom tri krát jednotku ... (F1+111) je nesprávne ... :)

Aha díky tak to bude asi tím. Já zkoušel F1+111 společně.
Ještě jeden dotaz co znamená položka PLSN super scan??

Autor:  fiesta [ 14.Září 2018 - 19:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: První postřehy

Multistream 5w,39e preskenuj a uvidíš! :book:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/