e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 21:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2018 - 7:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2009 - 15:29
Příspěvky: 1
zobral som si jednu 750ku na test a mam pocit že asi vadný kus :(
prepinanie medzi stanicami je rychle ale nabehne spodne menu o stanici, hra uz zvuk ale obraz je cierny a o par sekund nabehne aj obraz ...
ked cez "ok" vyberiem cely zoznam stanic stlacim 2x vpravo a cakam a o par sekund sa vykona co som postlacal.
skusal som menit FW tovareny reset a nanovo stiahnut stanice ... nic nepomaha
myslite ze je to vadny kus ?

ked klikam v ponuke menu - nastavenia alebo instalacia vsetko reaguje rychlo "az moc rychlo"

este otazka chyba mi ponuka na pripojenie sa domaci fileserver na starej 652ke ho mam
vzdy ked dam nový FW resetujem tovarenske nastavenie ....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2018 - 14:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 278
satelitni prijimac: AB crypto 650HD +500Hd
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 6 krát
po továrenskom nastavení ho vypni vzadu vypínačom na pár sekúnd. Nielen vypnúť na DO.
Niečo takéto som mal už aj ja - receiver začal reagovať na niektoré povely cez DO opozdene. Prečo to začalo to netuším , ale po továrenskom to potom bolo OK. Ak ti to robí len pri prepínaní staníc - tak či sa náhodou "nebije" vložená karta + príjem z vonkajšieho šaringu (ako klient) + domáce zdieľanie karty (ako server) ...

P.S. toto mi vysvetli inak , nejako tomu nechápem :
este otazka chyba mi ponuka na pripojenie sa domaci fileserver na starej 652ke ho mam
vzdy ked dam nový FW resetujem tovarenske nastavenie ....

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2018 - 14:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Červenec 2011 - 14:30
Příspěvky: 9
Aj ja "som si zobral jednu 750-ku na skúšku", flešol som fw a všetko je OK.
1. prestali chodiť bludné hlášky kodovaný kanál a pod
2. nahrané TS video už nehlási chybu a dá sa konvertovať napr. pomocou FormatFactory.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2018 - 22:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červen 2018 - 21:23
Příspěvky: 1
takze s kludom zobrat 750hd ? je to uz odladene moc tu ludia nepisu feedback


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2018 - 9:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 206
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
miko671995 napsal:
takze s kludom zobrat 750hd ? je to uz odladene moc tu ludia nepisu feedback


... no neviem ako ostatní, ale mne to aj po aktualizácii fw stále odpája LAN ...
viewtopic.php?p=736522#p736522

Ak nechám box v pohotovostnom stave viac ako 24hod. tak už nenačíta IP .
Musím vypnúť a potom zapnúť DHCP aby sa to rozbehlo.
Skúšal som aj iný router a nepomohlo.

Myslel som že to je HW závada , tak som to poslal na reklamáciu, vymenili aj dosku , ale stále to isté... , mám už aj na test druhú 750tku a tá robí prsne to isté aj po aktualizácii fw z 05_2018.

Vyskúšajte niekto.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2018 - 19:25 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 337
Poděkováno: 12 krát
Mne robí to isté, po jednom alebo dvoch dňoch v pohotovostnom režime nefunguje DHCP, takže jediná možnosť je nastaviť sieť manuálne vtedy ide, alebo sa rozlúčiť s pohotovostným režimom a nastaviť nech sa vypne a potom nech vždy bootuje.. Hádam to v nasledujúcom firmware opravia..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2018 - 21:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 206
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
skratek napsal:
Mne robí to isté, po jednom alebo dvoch dňoch v pohotovostnom režime nefunguje DHCP, takže jediná možnosť je nastaviť sieť manuálne vtedy ide, alebo sa rozlúčiť s pohotovostným režimom a nastaviť nech sa vypne a potom nech vždy bootuje.. Hádam to v nasledujúcom firmware opravia..


... to fakt nikto nezpozoroval rovnaký problém?
Nemôže niekto nakontaktovať výrobcu alebo tvorcu fw aby to opravili ?

pretože podla mňa to je chyba fw, lebo rovnakú verziu fw z 5/2018 som nainštaloval aj do 600mini v inej domácnosti a robí to to isté.

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2018 - 9:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 260
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 30 krát
Skús dat tovatko a nahraj soft znovu a zase tovatko.
Ja nemam žiadny problém

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2018 - 12:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 206
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
rudich napsal:
Skús dat tovatko a nahraj soft znovu a zase tovatko.
Ja nemam žiadny problém


... to som robil už x krát.

nazaj máš zapnuté DHCP a ked necháš box v standby viac ako 24hod, tak je IP vporiadku?

ja už som mal 3ks týchto boxov a každý to robil a každý bol v inej domácnosti.

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2018 - 12:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 260
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 30 krát
Áno DHCP zapnuté a ip v pohode drží.
Úsporný režim vyp.

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2018 - 14:18 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 337
Poděkováno: 12 krát
Mne to robí tak isto na každej 750-ke, mal som ich uz viac, po dvoch dňoch nečinnosti dhcp nejde.. počkáme na novy firmware..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2018 - 17:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Říjen 2016 - 12:17
Příspěvky: 1
ahojte, môžte poradiť, dneska mi prišla 750HD domov, nahral som nový FW , a box sa mi začal stále otáčať (bootovať). . . ide maximálne tak dve minúty v pohode, pak sa sám od seba vypne a bootuje . . . továrenske nastavenia som skúsil viac krát, hodiť starší, resp prepáliť aktuálny FW sa bojím, bo to vypne počas aktualizácie a ostane to mŕtve . . . resp ako bezpečne vrátiť na pôvodný FW ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2018 - 9:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2008 - 10:26
Příspěvky: 111
Zdravím,

Tiež som kúpil jednu 750 na skúšku. Flashol som do nej V1.11.19423_patch, urobil továrko, naladil kanály. Všetko funguje ako má, dokonca aj cccam klient funguje výborne, ale postrehol som jeden detail. Mám pocit, že mám pár stotín sekundy posunutý zvuk oproti obrazu. Pekne to vidno na Markíze HD, alebo JOJ HD. Postrehli ste niekto niečo podobné?

_________________
Stb AB Cryptobox 650HD, Motec SG2100, AL 85 cm, Golden Interstar 0,2 dB, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2018 - 23:37 
Online
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Duben 2014 - 23:58
Příspěvky: 108
satelitni prijimac: VU+ DUO 2, TBS 6925
Místo/Bydliště: B.B.
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 4 krát
Máte otestovaný AU BISS s FW V1.11.19423? Funguje to spoľahlivo, alebo je to len reklamný trik? :)

_________________
Gibertini OP150S /72E-30W/ QARL 3624+ / GBox V2000 / Invacom SNF-031 / Feedhorn Gibertini
TBS-6903, TT Budget S2-4100 / ALTdvb, DreamDVB, SmartDVB, CrazyScan

Gibertini OP100XP /23E-30W/ DG 380S Speedy / IBU Twin
VU+ UNO 4k SE / VU+ Uno 4k/ Vti 13 / oscam 11431 / HDG 17 / ICE 0D96


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2018 - 15:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 259
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Na 752 combo to funguje na jedničku! :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2018 - 8:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Srpen 2007 - 23:30
Příspěvky: 38
Nazdar, skusam cca 3mes 750hd.

DHCP som vypol hned na zaciatku a dal fixnu ip, od vtedy ok
ale pozorujem problem s cccam/oscam

aspon raz za 24h musi bud natvrdo restartovat box alebo cez menu vypnut/zapnut server,

lebo box hlasi ze je pripojeny
ale na oscma servery je off...

po tychto ukonoch to funguje korektne....

takze nateraz pre man 750hd bieda, radsej by som siel do 650hd


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: PetoBB a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk