e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 1:01

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2017 - 9:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Květen 2009 - 18:47
Příspěvky: 51
Poděkoval: 5 krát
Zdravim.Pred hodinou mi kurier doniesol novu ab 700.Nahral som patch s tejto stranky a vsetko funguje ako ma.Zdroj nepiska.Za 51,5 aj s HDMI kablom myslim skvela kupa.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2017 - 20:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Srpen 2012 - 8:43
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
original soft s kartou ICE skylink vypadava signal, potrebujem nahrat novsi soft abz to islo ok, niekto s podobnzm problemom?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 5:59 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 462
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 21 krát
ak ti vypadava signal tak ries nastavenie paraboly a nie soft


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 14:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1532
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 47 krát
fevlad napsal:
original soft s kartou ICE skylink vypadava signal, potrebujem nahrat novsi soft abz to islo ok, niekto s podobnzm problemom?


Vo verzii softu problém nebude ... :)

Aké máš LNB máš v menu satelitného prijímača správne nastavené DiSEqC :?: :?: :?: ak máš singel LNB, tak správne je všetko vypnuté :)

Máš správne nastavenú parabolu ... kontroloval si koaxiálny kábel a káblové pripojenia :?: :?: :?:

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 20:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Srpen 2012 - 8:43
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
vymenil som koaxial aj lnb tak uvidim,parabola vsade cez 80 tak snad tam problem nie je


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2017 - 22:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2006 - 14:41
Příspěvky: 19
Ahoj Fevlad. Nastavenie antény, kaaxial, konvertor,.... neries cez kodovane kanaly. Vsetko vyskusaj a idealne nalad na TA3, Ocko, a podobne, teda na volne sirenie programy. Ak tu nebude problém, potom som sa stretol este so studeným spojom na poniektori na tuneri. Chybna moze byť aj karta. Vyskusaj ju v inom prijímacie. So 700-kou mam len tie najlepsie skúsenosti. Pozor, nie je to Šat pre odborníka, ale laikov. Ak nejde, reklamu! Veľa zdaru. Milanmp


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2017 - 21:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2008 - 19:44
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: AB CryptoBox 650, Ariva 4K Com
Místo/Bydliště: Sobrance
Ako sa snazim, tak sa snazim - nie a nie sa dostat k uspesnemu koncu; -pokial by bol niekto, kto mi vysvetli co znamenaju chybove hlášky E103, E105, a E107 pri napalovani softu cez RS232 bol by som rad. Kedze som uz skusil skoro vsetky softy z tohto fora, tak uspesne bolo akurat napalenie softu 700HD_V1.09.18034_18-04-2017. Ale môj problem to neodstranilo; zacalo sa to softom 700HD_V1.09.17210_patch, pri ktorom mi blbol satak hned od zaciatku, odkedy som ho obdrzal. Stracal sa signal pri prepinani kanalov a to hlavne pri prechode z frekvencii s H-polarizaciou na V-polarizaciu, pripadne pri prechode (prepnuti kanalov) z Astra3 na Astra1 cez DiSEQc, hoci som skusil aj DiSEQc 1.0 a aj novsi 1.1 - efekt rovnaky... Teraz, ked sa chcem vratit k (starsiemu) pôvodnemu softu, nie je to mozne, stale to vypise chybovu hlasku... Pri softe 700HD_V1.09.17769_07-01-2017 to vyhodilo hlasku E103 az pri konci prepalovania, ked sa uz mal STB restartovat, namiesto toho to vyhodilo E103.
Co s tym??
Momentalne tam mam 700HD_V1.09.18034_18-04-2017 ale signal pri vsetkych kanaloch je = 0.

_________________
Byť hlupákom v dnešnej dobe je veľmi ťažké - konkurencia je obrovská!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2017 - 21:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 730
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 53 krát
Zbav sa toho....
Skús http://cryptobox.sk/

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2017 - 10:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 261
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 31 krát
Menu/nastavenie antény/diseqc1.0 = Lnb 2

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2017 - 18:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2008 - 19:44
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: AB CryptoBox 650, Ariva 4K Com
Místo/Bydliště: Sobrance
rudich napsal:
Menu/nastavenie antény/diseqc1.0 = Lnb 2


Akoze z troch rovnakych STB to robi len jeden.
Co sa tyka LNB, tak tych mam 8, od 36E po 0,8W, Astra 3 je v strede na LNB 1, Astra 1 je LNB2... a o zapojeni DiSEqC prepinacov tiez viem svoje, nie je to monoblok, ze kez nie je poradie LNB1-LNB2 tak naopak, pripadne Burst A a Burst B... Ide mi o to, kto ma s tym skusenost, ako to prepalit, ci akym softom, pri chybovych hlaskach - alebo co tie chybove hlasky znamenaju, kedze sa jedna o tri hlasky; E103, E105 a E107, nema to nic spolocne s LNB..
Poprosim nazor odbornika... Dakujem

_________________
Byť hlupákom v dnešnej dobe je veľmi ťažké - konkurencia je obrovská!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 14:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Únor 2008 - 19:15
Příspěvky: 8
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Ahojte ak zhanate WIFI dongle, funguje bez problemov TIKITAK Ralink RT5370 150M USB 2.0 WiFi z expresneho aliho za $3.5.
Ten isty funguje aj na Amiko HD8150. 8)

_________________
openATV 6.1 (2018-05-17) @ Formuler F4 Turbo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2017 - 9:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 114
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 5 krát
Ahoj.
Máte někdo zkušenost jak velký USB disk vezme 700HD? Díky.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2017 - 21:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2009 - 13:35
Příspěvky: 2
Ahoj,
bude taky patch verze k firmware 700HD_MCAS_V1.09.18423_03082017_ANTIK TV?
Díky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2017 - 18:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Leden 2010 - 14:07
Příspěvky: 55
Poděkováno: 1 krát
Skúšam aktualizovať soft z verzie 1.09.17210_patch na aktuálnu verziu 18815. Či inštalujem zo siete, alebo z USB, vždy skončí pokus o aktualizáciou chybou. Skúšam som aktualizovať aj na verziu 17769, tiež bez úspechu. nejaká rada?

_________________
VU+ Ultimo 4K, OpenPli 6.2, Sony 55X8509C


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2017 - 20:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 266
Poděkováno: 24 krát
Najprv musíš prejsť z verzie 17210 na verziu 17769. Robí sa to v dvoch krokoch (všetko nájdeš tu na fóre v sekcii Dowload, ABCryptobox 700HD patch. Až potom môžeš natiahnuť 18815.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2017 - 11:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2010 - 20:16
Příspěvky: 20
ahojte, namontoval som 2ks cryptoboxu 700hd a čuduj sa svete na patch firmware mi nejde skylink irdeto karta. Stretol ste sa niekto s tým? Firmware bol novembrový tohtoročný. nešlo mi to ani na aprílovej verzí.
Taktiež sa novom FW to že po vypnutí na ovládači satelit sa zapína, a zhasne a ostane svietiť len červená led. Po opätovnom zapnutí sa toto opakuje niekoľko krát dookola a až potom nabehne.
Na staršiom fw sa toto nedeje iba pri vypnutí vypinačom zobrazí logo, a zhasne a svieti červená led. Po spustení na paneli alebo ovládači satelit funguje ako má.

Skúšal som meniť aj konvekor a nepomáha (dôvod výmeny konvektora - poškodený, a väčší odber tj satelit mohol zistiť preťaženie na tunery tak ho vypol. Ale teoria sa nepotvrdila pretože problém s spustením bol aj bez pripojeného káblu k tuneru.)

Ďakujem za vaše skúsenosti sa rady.
PS: Prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov. :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2017 - 19:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 212
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 7 krát
Nepodarilo sa mi spojazdniť nahrávanie z AB700,posledný patch na rekordér SONY RDR-HX650.Pripojený cez scart do line1,obraz ide ale pri stlačení nahrávania vypíše hlášku nemožné nahrávanie ochrana proti kopírovaniu.Zo starého prijímača vraj nahrával.Robí to aj na nekódovaných programoch-TA3,RTL.

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-43W(strom zrezali),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Octagon SF 4008 4K UHD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,SCAN KING HF discone,RTL-SDR+Airspy R2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 18:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Březen 2012 - 17:11
Příspěvky: 16
mozno blbost ale..
ako spravim log z prijimaca?
co na to potrebujem?
dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 9:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2018 - 21:13
Příspěvky: 4
Ahojte,
kupil som si tento Cryptobox (700HD), pretoze je uz relativne dlhy cas na trhu a to dalo dostatok priestoru na odladenie pripadnych chyb. Box prisiel s najnovsim MCAS softom (17994), nasledne som donho nahral najnovsi PATCH (19126). Zatial funguje bez problemov az na jednu vec. Vzhladom na to, ze sme v podnajme, tak nie je mozne tahat LAN kabel od routru k boxu. Zakupil som si teda origo WiFi dongle 2,4 GHz. Po vlozeni do prijimaca vsetko ok, siete mi naslo. A tu nastal jeden problem. Box sa mi nechce pripojit na zaheslovanu wifi siet - skusal som WPA, WPA2 a ani v jednom pripade sa uspesne nenapojil a pokus o pripojenie vzdy skoncil chybou. V pripade nezaheslovanej wifi siete je to bez problemov, box sa napoji a hned vsetko funguje. Router mam Comtrend VR-3031eu (dodal ISP). Nema niekto z Vas nejaku radu pre tuto situaciu? Presiel som cele forum, googlil som, ale nic k tomuto som nenasiel.

Docasne som situaciu vyriesil tak, ze som si na routri vytvoril virtualny ap nezaheslovany, na ktory som nastavil obmedzenie poctu klientov na 1 a filter MAC adresy pre Cryptobox. Radsej by som vsak vyuzival moju, zasifrovanu wifi siet.

Ak by mi s tym niekto vedel pomoct, tak vam uz vopred dakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 17:33 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 319
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
Noris napsal:
Ahojte,
kupil som si tento Cryptobox (700HD), pretoze je uz relativne dlhy cas na trhu a to dalo dostatok priestoru na odladenie pripadnych chyb. Box prisiel s najnovsim MCAS softom (17994), nasledne som donho nahral najnovsi PATCH (19126). Zatial funguje bez problemov az na jednu vec. Vzhladom na to, ze sme v podnajme, tak nie je mozne tahat LAN kabel od routru k boxu. Zakupil som si teda origo WiFi dongle 2,4 GHz. Po vlozeni do prijimaca vsetko ok, siete mi naslo. A tu nastal jeden problem. Box sa mi nechce pripojit na zaheslovanu wifi siet - skusal som WPA, WPA2 a ani v jednom pripade sa uspesne nenapojil a pokus o pripojenie vzdy skoncil chybou. V pripade nezaheslovanej wifi siete je to bez problemov, box sa napoji a hned vsetko funguje. Router mam Comtrend VR-3031eu (dodal ISP). Nema niekto z Vas nejaku radu pre tuto situaciu? Presiel som cele forum, googlil som, ale nic k tomuto som nenasiel.

Docasne som situaciu vyriesil tak, ze som si na routri vytvoril virtualny ap nezaheslovany, na ktory som nastavil obmedzenie poctu klientov na 1 a filter MAC adresy pre Cryptobox. Radsej by som vsak vyuzival moju, zasifrovanu wifi siet.

Ak by mi s tym niekto vedel pomoct, tak vam uz vopred dakujem.

a heslo si zadaval?? ked ti vyhlada siet treba klinut na tu ktoru pouzivas ty a zadat heslo,,az potom sa pripoji,,

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk