e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 1:01

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 8:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2016 - 6:32
Příspěvky: 139
Poděkoval: 52 krát
Poděkováno: 24 krát
MarekMM napsal:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Čauko ... či dobré ránko páni v zelenom ... to je čo za nezmysel že nemôžem zmazať vlastný príspevok

a hlavne ak sa tu objaví nechcene dvakrát :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

raz mi bolo vysvetľované, že mazať vlastný príspevok sa dá len do momentu, kým nikto nenapíše za ten tvoj príspevok svoj ďalší, prípadne nedá na ten tvoj odpoveď,
potom sa totiž už ten "krížik" vpravo dolu zmení na "i" - info a je koniec vymazávaniu....
zaujímavé, že ?
mne vadí aj to, že ak sa po pripojení na server "pozabudnem" prihlásiť, zaujme ma nejaký thread a vojdem do neho kamsi do hĺbky a až potom si spomeniem na prihlasovanie, tak ma z toho threadu vyhodí na základnú stránku a mám problémik sa do neho vrátiť,
viem, je to moja chyba, môžem mať prihlasovanie zapnuté automaticky (ale to nejako, konzervatívne, či možno zo zbytočnej opatrnosti nepoužívam),
a preto to riešim aj tak, že keď už som kdesi vbehol a chcem sa dodatočne prihlásiť a nerád by som o ten link "prišiel", tak si jednoducho ten link skopčím, prihlásim sa a vložím ho znovu....
ospravedlňujem sa za takéto triviálne amatérske poznámky, ale chcel som zareagovať na príspevok Mareka....

_________________
VU+ SOLO 4K, VTI 13.0.9, FHD Glass 17, (alternatívne aj BH 3.0.5 K, Open ATV 6.1), OScam r11233,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,

Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 11:40 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1532
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 47 krát
vlado222 napsal:
MarekMM napsal:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Čauko ... či dobré ránko páni v zelenom ... to je čo za nezmysel že nemôžem zmazať vlastný príspevok

a hlavne ak sa tu objaví nechcene dvakrát :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

raz mi bolo vysvetľované, že mazať vlastný príspevok sa dá len do momentu, kým nikto nenapíše za ten tvoj príspevok svoj ďalší, prípadne nedá na ten tvoj odpoveď,
potom sa totiž už ten "krížik" vpravo dolu zmení na "i" - info a je koniec vymazávaniu....
zaujímavé, že ?
mne vadí aj to, že ak sa po pripojení na server "pozabudnem" prihlásiť, zaujme ma nejaký thread a vojdem do neho kamsi do hĺbky a až potom si spomeniem na prihlasovanie, tak ma z toho threadu vyhodí na základnú stránku a mám problémik sa do neho vrátiť,
viem, je to moja chyba, môžem mať prihlasovanie zapnuté automaticky (ale to nejako, konzervatívne, či možno zo zbytočnej opatrnosti nepoužívam),
a preto to riešim aj tak, že keď už som kdesi vbehol a chcem sa dodatočne prihlásiť a nerád by som o ten link "prišiel", tak si jednoducho ten link skopčím, prihlásim sa a vložím ho znovu....
ospravedlňujem sa za takéto triviálne amatérske poznámky, ale chcel som zareagovať na príspevok Mareka....


Čauko o tej skutočnosti viem ... :)
a ak sa dobre pozrieš tak ďalší príspevok za mojim príspevkom pribudol
o viac ako deväť hodín o tom čo píšeš to nebolo.

A k tomu prihlasovaniu ... dá sa to tak ako píšeš ... ale dá sa to aj bez kopírovania ...

Otvoríš si jednoducho vo svojom prehliadači novú kartu v tej sa prihlásiš do AB - Fóra,
následne sa vrátiš do karty kde si si našiel to čo si hľadal a stlačíš tlačidlo F5 nech sa darí :)

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2017 - 20:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Září 2007 - 9:18
Příspěvky: 14
Poděkoval: 2 krát
Chcem sa opýtať na spotrebu AB700. Ak prijímač nie je nastavený v systéme standby-ON má po vypnutí takú istú spotrebu ako zapnutý cca 7w a wifi kontrolka pracuje bez zmeny či je prijímač zap. alebo vyp. tak asi to naozaj posiela nejaké dáta vonku ako som čítal v tomto vlákne.
Ak to nastavím do úsporného režimu tak to pri každom štarte bootuje a následne je problém s klientom mrzne mi to každých 10sec takže musím dať tovar. nastavenia, nahodiť odznova nastavenia klienta a ....
Asi je to zámer výrobcu aby sa to nevypínalo a bežalo neustále. Neviem ako je to v AB 6XX sériach je to môj prvý AB box.
Všetky AB Crypto majú tento standby režim takýto?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2017 - 7:13 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Daniel99 napsal:
Chcem sa opýtať na spotrebu AB700. Ak prijímač nie je nastavený v systéme standby-ON má po vypnutí takú istú spotrebu ako zapnutý cca 7w a wifi kontrolka pracuje bez zmeny či je prijímač zap. alebo vyp. tak asi to naozaj posiela nejaké dáta vonku ako som čítal v tomto vlákne.
Ak to nastavím do úsporného režimu tak to pri každom štarte bootuje a následne je problém s klientom mrzne mi to každých 10sec takže musím dať tovar. nastavenia, nahodiť odznova nastavenia klienta a ....
Asi je to zámer výrobcu aby sa to nevypínalo a bežalo neustále. Neviem ako je to v AB 6XX sériach je to môj prvý AB box.
Všetky AB Crypto majú tento standby režim takýto?

:) :) :)
No nie len Cryptoboxy, ale aj napr. Amiká, Edisiony, Arivy a mnoho dalších stb! A jedným z dôvodov je, aby stb v takomto "fake" standby režime bol neustále online z inými stb, s ktorými má vytvorené domáce share. T.j aby si nemusel mať neustále zapnutý server stb! Zvyčajne v takto režime je vypnutý Audio-Video výstup na stb, či ovládanie cez DO, okrem vyp/zap., prípadne napájanie pre LNB. To že niektoré fw posielajú dáta, resp. snažia sa pripojiť cez net na "neznáme" ip adresy - tak to je chyba (možno aj zámerná?!) tvorcov fw!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 2:14 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1532
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 47 krát
Daniel99 napsal:
Chcem sa opýtať na spotrebu AB700. Ak prijímač nie je nastavený v systéme standby-ON má po vypnutí takú istú spotrebu ako zapnutý cca 7w a wifi kontrolka pracuje bez zmeny či je prijímač zap. alebo vyp. tak asi to naozaj posiela nejaké dáta vonku ako som čítal v tomto vlákne.
Ak to nastavím do úsporného režimu tak to pri každom štarte bootuje a následne je problém s klientom mrzne mi to každých 10sec takže musím dať tovar. nastavenia, nahodiť odznova nastavenia klienta a ....
Asi je to zámer výrobcu aby sa to nevypínalo a bežalo neustále. Neviem ako je to v AB 6XX sériach je to môj prvý AB box.
Všetky AB Crypto majú tento standby režim takýto?


Nesplietaj fantázie a rozhodni sa chceš šetriť za každú cenu alebo :?:
Ak budeš mať všetko správne nastavené, môžeš kvôli šetreniu vypínať
aj hlavný domový istič, po zapnutí Ti to musí opätovne fungovať.
Polož si tiež otázku čo je nesprávne :?: čo je nastavené inak ako to má biť :?:
A ešte dačo je strašne malá pravdepodobnosť že problém je v cryptoboxe.
Dohľadaj si tu na fóre tému o čórovaní máš tam vymenovanú hromadu možností ako na to.

A máš aj kartu alebo len čóruješ ... :?:
Skúšal si aj pripojenie na rooter cez kábel ... hmmm :unknown:
Ako máš nastavené pripojenie na rooter :?: :?: :?:

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2017 - 19:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Únor 2017 - 17:36
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
furko napsal:
Nepripájaš to náhodou na ZTE od telekomu? Ten robil problémy.

Chceš povedať že to môže spôsobovať ruter lebo ja mám tento problém tiež ako =bekola=Amico8252 a starší ad 600 hd tiež sa pripojí na server bez problémov ale po kúpe nového ab crypto box 700 vypisuje ip pridelená ale na server sa nepripoji.Pred výmenou rutera všetko fungovalo a dokonca aj po výmene ale asi 3 týždene dozadu začali problémy .700 hd mám z ellana týždeň komplet upravený na zdieľanie takže si myslím že je upravený správne.Vie nikto viacej ohľadom toho problému.Pordí niekto čo s tím !!!
Příloha:
P_20170303_183912.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2017 - 21:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: -VU+solo se v2
Poděkoval: 6 krát
zdravým vie nekdo naco je ten graf pri prepnuti o info programu ?? :book: diik za info

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2017 - 22:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
Na to aby si videl či vidíš alebo nie, teda myslím obraz nejaký. Predpokladám že myslíš silu/kvalitu signálu. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 11:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 261
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 31 krát
Cio napsal:
furko napsal:
Nepripájaš to náhodou na ZTE od telekomu? Ten robil problémy.

Chceš povedať že to môže spôsobovať ruter lebo ja mám tento problém tiež ako =bekola=Amico8252 a starší ad 600 hd tiež sa pripojí na server bez problémov ale po kúpe nového ab crypto box 700 vypisuje ip pridelená ale na server sa nepripoji.Pred výmenou rutera všetko fungovalo a dokonca aj po výmene ale asi 3 týždene dozadu začali problémy .700 hd mám z ellana týždeň komplet upravený na zdieľanie takže si myslím že je upravený správne.Vie nikto viacej ohľadom toho problému.Pordí niekto čo s tím !!!
Příloha:
P_20170303_183912.jpg

ZTE2 je problém.
Treba v AB-čku v prostredí klijenta stlačiť modré tl. Ping a chytí sa.

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 18:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: -VU+solo se v2
Poděkoval: 6 krát
Steiner napsal:
Na to aby si videl či vidíš alebo nie, teda myslím obraz nejaký. Predpokladám že myslíš silu/kvalitu signálu. :D

Štaine dik za info ja myslel že to je EKG toho stb :D ale už je odnesen k jine tv a tam se nemuže připojit k serwru u mne vše v poho tak jak se psalo vyše ,skusim zavolat at to skusi stím modrym pingem .

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 19:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: -VU+solo se v2
Poděkoval: 6 krát
:book: tak modre tlačitko pomohlo to jako ping už to jede :idea:

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 20:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Únor 2017 - 17:36
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
rudich napsal:
Cio napsal:
furko napsal:
Nepripájaš to náhodou na ZTE od telekomu? Ten robil problémy.

Chceš povedať že to môže spôsobovať ruter lebo ja mám tento problém tiež ako =bekola=Amico8252 a starší ad 600 hd tiež sa pripojí na server bez problémov ale po kúpe nového ab crypto box 700 vypisuje ip pridelená ale na server sa nepripoji.Pred výmenou rutera všetko fungovalo a dokonca aj po výmene ale asi 3 týždene dozadu začali problémy .700 hd mám z ellana týždeň komplet upravený na zdieľanie takže si myslím že je upravený správne.Vie nikto viacej ohľadom toho problému.Pordí niekto čo s tím !!!
Příloha:
P_20170303_183912.jpg

ZTE2 je problém.
Treba v AB-čku v prostredí klijenta stlačiť modré tl. Ping a chytí sa.

Medzi časom som na to modré tlačidlo prišiel tiež ale aj tak ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 21:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
Tak si to tí čo máte to "šťastie" vlastniť ZTE dobre zapamätajte, lebo po výpadku prúdu a pod. to bude opäť aktuálne. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 8:23 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 319
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
uz to tu bolo 100x preberane...staci dopisat DNS 2 a aj po vypadku prudu bude vsetko normalne fungovat a netreba ani ziaden ,,ping,,dat..
treba iba hladat...

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2017 - 13:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Srpen 2012 - 8:43
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
Bude mi v tomto prijimaci fungovat karta Skylink Irdeto hned?dikes


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2017 - 13:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 125 krát
100x napísané, záleží od typu karty.
Staré Irdeto fungujú normálne.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2017 - 0:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Listopad 2016 - 20:11
Příspěvky: 5
smurfvillage napsal:
Wifi mi funguje s original dongle a aj ked pripojim ten najlacnejsi z Ebay.
Co sa tyka Eth. tiez bez problemov. Fungoval aj ked som ho prepojil s notebookom a zdielal internetove pripojenie.


prosim ta, ktory najlacnejsi z ebay-u ti funguje? pred 2 dnami mi prisiel tento http://bit.ly/1VBt1Pl a vobec nefunguje v 650HD. Udajne ma mat chipset Ralink RT5370, box ho vobec neregistruje ani v jednom usb porte (v PC po nainstalovani ovladacov z miniCD funguje). HW identification je USB\\VID_148F&PID_7601&REV_0000, udajne tieto dongle funguju aj v raspberry Pi. Chcel som dongle z demontovatelnou antenkou, kedze oficialny (aspon podla obrazkov) to neumoznuje. Da sa kupit nejaky overeny s demontovalnou antenkou, aby som zase nemusel cakat mesiac na dalsi z ciny, ktory mozno vobec nepojde? Prip. tip na nejaky cinsky overeny? Dakujem :)

_________________
2x AB-CRYPTOBOX 650HD | FW V1.09.17160-patch
TP-LINK WD1043ND v2
Skylink ICE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2017 - 18:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2016 - 19:51
Příspěvky: 25
Poděkováno: 1 krát
V linku co si sem dal je nieco ine ako si sem zrejme chcel dat.

Mne fungovali oba co mam z Ebay:
http://www.ebay.co.uk/itm/272469667965? ... EBIDX%3AIT

http://www.ebay.co.uk/itm/172401926981? ... EBIDX%3AIT

Odskusane na ABC 700HD.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2017 - 2:14 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1532
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 47 krát
Ka-EM napsal:
smurfvillage napsal:
Wifi mi funguje s original dongle a aj ked pripojim ten najlacnejsi z Ebay.
Co sa tyka Eth. tiez bez problemov. Fungoval aj ked som ho prepojil s notebookom a zdielal internetove pripojenie.


prosim ta, ktory najlacnejsi z ebay-u ti funguje? pred 2 dnami mi prisiel tento http://bit.ly/1VBt1Pl a vobec nefunguje v 650HD. Udajne ma mat chipset Ralink RT5370, box ho vobec neregistruje ani v jednom usb porte (v PC po nainstalovani ovladacov z miniCD funguje). HW identification je USB\\VID_148F&PID_7601&REV_0000, udajne tieto dongle funguju aj v raspberry Pi. Chcel som dongle z demontovatelnou antenkou, kedze oficialny (aspon podla obrazkov) to neumoznuje. Da sa kupit nejaky overeny s demontovalnou antenkou, aby som zase nemusel cakat mesiac na dalsi z ciny, ktory mozno vobec nepojde? Prip. tip na nejaky cinsky overeny? Dakujem :)


Tu máš originál AB Cryptobox klik

Mám to doma - má demotovateľnú anténku ako chceš ... :good:

Citovat:
AB WiFi dongle 5dB s odnímateľnov anténou pre všetky modelové rady AB Cryptobox 7XX, 6XX, 5XX a 4XX.
Vhodné aj pre prijímače VU+ Zero, SOLO SE, SOLO SE V2, SOLO 2 a Openbox S2, S2 MINI,
S2 MINI HD+ , S3 MINI a S3 CI ( všetky verzie firmware od V104).
Max. rýchlosť 150MBPS. IEEE 802.11 b/g/n


Image

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2017 - 15:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Listopad 2016 - 20:11
Příspěvky: 5
smurfvillage - ano link je zly, spravny ma byt http://www.ebay.com/itm/182329893050, Tie co si postol, tak su len malicke dongle, potrebujem s odmontovatelnou antenkou...

MarekMM - diky, ale je to drahe v porovnani s donglami z ciny...

_________________
2x AB-CRYPTOBOX 650HD | FW V1.09.17160-patch
TP-LINK WD1043ND v2
Skylink ICE


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk