e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 1:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2016 - 3:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Listopad 2008 - 9:20
Příspěvky: 2
takze pripajam sa brumenie a pískanie po vypnutí boxu taktiez,dost to vadi hlavne v noci


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2016 - 12:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Listopad 2009 - 18:26
Příspěvky: 17
Duce napsal:
daľšiu chybu čo som na boxe zistil, ale to bude chyba skôr iba toho môjho je brumenie a pískanie po vypnutí aj do tvrdého spánku, chyba bude s najväčšou pravdepodobnosťou na strane zdroja. dám ho do servisu lebo mne to dosť vadí nakoľko v tej izbe kde mám box aj spávam.

Prvá várka (Dec 2016) Cryptobox 700HD prišla s jednou HW chybou, ktorá nemá vplyv na funkčnosť prijímača. Ide o piskľavý zvuk ktorý vychádza z prednej časti prijímača, nie zdroja ako sme si poniektorí mysleli. Zvuk vydáva pravdepodobne integrovaný obvod na prednom panely - LCD displej, hlavne keď je prijímač úplne vypnutý a zapnuté zobrazovanie hodín. Várka v roku 2017 bude mať tento problém odstránený. Uvedené prijímače s vadným panelom budú opravené v rámci záruky samozrejme.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 18:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červenec 2008 - 20:45
Příspěvky: 3
Nezkousel nekdo zda funguje wifi dongle z 600?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 19:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 125 krát
Funguje všetko čo je s procesorom Ralink RT5370

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 22:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Listopad 2009 - 18:26
Příspěvky: 17
trulko napsal:
Otázka ohľadne home share.
Zdielam kartu SkyLink Irdeto medzi dvoma AB Cryptoboxami 700 a nepravidelne to na strane klienta sekne poprípade napíše po prepnutí kanálu "kódovaný kanál" .
Nastavenie podľa návodu z fóra. (Patch soft - prepoj UTP káblom - Router - Fix IP - Server - Klient )
Jediný rozdiel je že som nedal port 8000 ale port 12345.
Poprosil by som info ohľadne funkčnosti Home share na AB 700 .( Nech som si istý svojou neschopnosť alebo mohol nadávať na programátorov patchu . )

Ďakujem


Momentálne testujem tiež. V inštalácii 3x box 700HD statická IP prepojené cez Switch TP-Link 5 port zastavilo zdieľanie po 3 dňoch od inštalácie. Doba nečinnosti/neprepínania kanálov na servery neznáma, ale pravdepodobne pár hodín. Klienti bežali priebežne. Po prepnutí kanálu sa zdieľanie rozbehlo - standby card reader??? :-) . Ďalšia inštalácia 3x 700HD cca 10 dní bez hlásených problémov. Port nastavený na 20000.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 23:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Únor 2013 - 18:34
Příspěvky: 37
satelitni prijimac: Vu+
Místo/Bydliště: /root
Poděkoval: 1 krát
chcem sa spytat ako prijimac si rozumie s prvym softom co sa tyka sietovych aplikacii konkretne dlna, restartuje sa alebo je stabilna ? vdaka

_________________
|Optoma HD141X|Vu+ UNO 4K SE + 500GB|Maximum E-85 (1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28° - s tou sa ešte musím potrápiť)|PS4|

Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 18:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2016 - 19:51
Příspěvky: 25
Poděkováno: 1 krát
Mám ho doma pár dní a môžem povedať že som spokojný. Využívam ho iba na sledovanie TV. Ak by tam Xtras neboli ani by som si to nevšimol a ani by mi nechýbali.
DLNA mám poriešené priamo cez TV, Youtube tiež.
Jedine čo ma zaujalo bola možnosť nahrávania obsahu alebo pozastavenie živého vysielania. Možno sa raz dopracujem k tomu že niektorú z týchto funkcií aj použijem :Yahoo!: .

čo sa týka prostredia tak je jednoduché, prehľadné. Zapínanie trvá krátko.
To najpodstatnejšie nič nepíska :Yahoo!: .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 20:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 266
Poděkováno: 24 krát
Ešte 24.12 2016 som robil zdieľanie cez TP-link. Server AB Cryptobox 700HD, klienti 3: AB Cryptobox 700HD, AB Cryptobox 600HD a Amiko HD8150. Zatiaľ ide všetko bez problémov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 23:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
Gratulujem spokojným nevedomiacim ovečkám. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2017 - 1:12 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 740
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
jmurin napsal:
Ešte 24.12 2016 som robil zdieľanie cez TP-link. Server AB Cryptobox 700HD, klienti 3: AB Cryptobox 700HD, AB Cryptobox 600HD a Amiko HD8150. Zatiaľ ide všetko bez problémov.

a to že Ti kradnú Číňania ECMko a zlodeja spravia z Teba Ti nevadí?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2017 - 7:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1532
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 47 krát
Možno má na dvore veľkého psa a ten by polapal zlodejov a je mu jedno skade sú ... :D

A ak použil na prepojenie iba switch a ten neprepájal žiadnym káblom čo mu vedie za plot,
je to určite v pohode. :good: :D

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2017 - 7:31 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1532
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 47 krát
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Čauko ... či dobré ránko páni v zelenom ... to je čo za nezmysel že nemôžem zmazať vlastný príspevok

a hlavne ak sa tu objaví nechcene dvakrát :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2017 - 21:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 259
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Pri nastavení 1080p sa netrasie obraz? Na 650hd to robí napr. pri pozeraní travel channel!Podelte sa zo skúsenostiami :cleanglasses:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 12:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Listopad 2007 - 12:50
Příspěvky: 4
Zdravím!
Nemate problem s ethernetom? Pripojim kabel, vypise pripojene, a nema ip adresu. Tovarensky soft, a 3 kus zasebou to iste. Ak tam strcim wifi stick, tak cez wifi dostane ip a ide vsetko ako ma, ale cez kabel nechce komunikovat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 13:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2016 - 19:51
Příspěvky: 25
Poděkováno: 1 krát
Wifi mi funguje s original dongle a aj ked pripojim ten najlacnejsi z Ebay.
Co sa tyka Eth. tiez bez problemov. Fungoval aj ked som ho prepojil s notebookom a zdielal internetove pripojenie.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 15:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 125 krát
Nepripájaš to náhodou na ZTE od telekomu? Ten robil problémy.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 17:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2016 - 19:51
Příspěvky: 25
Poděkováno: 1 krát
Nema nahodou niekto odsledovane ci aj rada 7XX odosiela ECM ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 20:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4928
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 20 krát
smurfvillage napsal:
Nema nahodou niekto odsledovane ci aj rada 7XX odosiela ECM ?


Někde jsem tady zahlédl, že s posledním sw by to mělo být už v pořádku... :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 23:45 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 740
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
smurfvillage napsal:
Nema nahodou niekto odsledovane ci aj rada 7XX odosiela ECM ?

v poslednom softe je to ok, číňani už nekradnú :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 23:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4928
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 20 krát
Duce napsal:
smurfvillage napsal:
Nema nahodou niekto odsledovane ci aj rada 7XX odosiela ECM ?

v poslednom softe je to ok, číňani už nekradnú :)


:-) Dobrá zpráva. :good: :-)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk