e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 20:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 13:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2014 - 19:14
Příspěvky: 11
furko napsal:
lukas107 napsal:
Patch verzia - Extras chyba klient aj server

Všetko tam je len to treba zapnúť. Funguje ako klient aj ako server zatiaľ bez problémov.


Ako sa dostanem v menu na klienta a server? Je tam skryté menu podobne ako v AB 600? Ak áno aký PIN?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 13:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Únor 2016 - 9:35
Příspěvky: 37
Poděkoval: 5 krát
dionyzn napsal:
furko napsal:
lukas107 napsal:
Patch verzia - Extras chyba klient aj server

Všetko tam je len to treba zapnúť. Funguje ako klient aj ako server zatiaľ bez problémov.


Ako sa dostanem v menu na klienta a server? Je tam skryté menu podobne ako v AB 600? Ak áno aký PIN?

Až si čítal na fore,prvou podmienkou je,aby bol v prijímači PATCH softwer. Potom sa dávajú štyri 0000. Po zadaní sa objaví skryté menu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 13:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2014 - 19:14
Příspěvky: 11
JE tam patch . MENU-XTRAS-0000 - Menu sa rozšíri o EMU a IDENT, žiadny klient a server.

Sorry - po update samozrejme výrobné nastavenia a všetko ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: ok,kvalita!
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2016 - 17:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2010 - 16:50
Příspěvky: 24
satelitni prijimac: VU+ Zero
Místo/Bydliště: Hluboko v lesích
Faká to v pohodě...je akorát svižnější oproti 600HD...kartu čte přímo ze softem z prodejny

_________________
Vu+ Solo,Cccam,Motor


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2016 - 16:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Říjen 2014 - 19:17
Příspěvky: 31
Poděkoval: 1 krát
Ahoj.
Viem dostat Setting z AB600-650HD do AB700HD?
Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2016 - 21:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2009 - 21:43
Příspěvky: 28
Poděkováno: 1 krát
005jon napsal:
BOX nesklamal ani neohúril nezbadal som rozdiel medzi 600 a 700 jedine čo sa zmenilo je len číslo 7 v nazve. Očakával som HbbTV alebo pripojenie na sieťový disk , procesor je silný postate takíto jednoduchý box ho nemá šajnu vyťažiť .

dlhe_pole napsal:
takze oplati sa ho odskusat na nejakom routerboarde aby si videl aj co ti odchadza von, dam krk na to ze je tam o5 nejaka kuliha


Zatiaľ sa nič podobného nedeje nechal som ho zapnutý 24hod a teraz som kontroloval Transfer Rates nič neodchádza von. :book: FW 700HD_V1.09.17210_24-11-2016_A


Zdravim . Chci se jen zeptat zda jste zkoušeli jak chodí rozlišení obrazu 1080p ,u AB 652 combo 1080p se nedá použít, protože se obraz začne vlnit a nedá se nato dívat.Mám snad všechny řady od 450 400mini funguje bezvadně ale ta 652 je obrazově nejhorší!!Velké opravdu velké sklamání.Ferguson Ariva 200 má jen 1080i ale obraz je prokreslenější a celkově jasnější.Další Ariva 202,102mini,103mini a 252 combo jsou nesrovnatelně lepší ,všechny mám zapojená a chodí na jednu plnou kartu jak z praku. AB jsm zatím nepochopil ,proč takový skok zpět.Asi jen pro zasvěcené
a jen na CRT TV??? SCART?? to snad ne!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 17:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Srpen 2008 - 10:47
Příspěvky: 36
Poděkoval: 1 krát
Ahoj, jaké očekáváte rozdíly mezi 700 a 750? Vyplatí se počkat na 750? Mám teď totiž 650, ale myslím, že kdybych měl 600, tak to ani nepoznám.

Jestli to bude jako u 600 vs. 650, tak se to bude lišit jen CI slotem, pro který nevidím využití. Všechny karty pro Skylink co potřebuji jedou přímo po vložení - bez té CI redukce nebo co to je :) A další 650 mám jako klienta (s patchem).

Čili z toho usuzuji, že by pro moje účely stačil "pouze" model 700, co myslíte?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 18:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
A ešte rada X00 má display zo 60-tich rokov minulého storočia. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 21:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 123 krát
Pre mňa je displej nepotrebný. Na všetkých VU+ ich mám vypnute takže ani na crb ma netrápi.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 21:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Listopad 2006 - 22:34
Příspěvky: 47
Místo/Bydliště: okr. Prievidza
Duce napsal:
Tak dnes dorazil box aj mne, vzhľadovo je box totožný zo svojimi predchodcami z rady 6xx, po rozbalení som box zapojil k prijímaču nakoľko som bol zvedavý čo všetko ide na oficiálnom fw., box hladko nabootoval, po nastavení jazyka som zvolil jednoduchú inštaláciu, fastscan naladil skylink, po vložení karty M7 ICE box ihneď dekóduje, následne som odskúšal ostatné karty 0624,0668,0D97 a všetky idú, to je zaujímavá informácia pre obchodníkov nakoľko box sa môže rovno predávať zákazníkovi s tým že je schopný okamžitého použitia, zatiaľ som na prijímači nezbadal badateľné nedostatky nakoľko za 10 minút sa toho nedá ani veľa nájsť dnes odksúšam aj patch fw. a následne napíšem svoje poznatky tam sa asi nedostatky nejaké nájdu, nakoľko je to nový box s novým fw. a vždy doteraz tomu tak bolo u každého nového boxu.



Funguje teda na tomto prijimaci tato karta?
http://www.abcom.sk/produkt/karta-skylink-standard-irdeto-m7-1140573.html

_________________
hdBox 9105+, Cryptobox 550HD, OptiboX Extra CX PVR, Stab hh90, LNB Golden Interstar GI204S Quad, FTE 80 Al, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 21:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2012 - 20:33
Příspěvky: 107
Poděkoval: 2 krát
prosim o info, zvladne tento stroj posilat zapisy na kartu v serveru bezicim na Oscam? dekuji.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 22:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 123 krát
Josefskopik92 napsal:
prosim o info, zvladne tento stroj posilat zapisy na kartu v serveru bezicim na Oscam? dekuji.

Nie

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2016 - 9:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Leden 2010 - 14:07
Příspěvky: 55
Poděkováno: 1 krát
Nenašiel som v nastaveniach možnosť zapnúť HDMI-CEC. Mám patch firmware. Podporuje to box?

_________________
VU+ Ultimo 4K, OpenPli 6.2, Sony 55X8509C


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2016 - 10:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Prosinec 2012 - 17:08
Příspěvky: 8
Poděkoval: 1 krát
Otázka ohľadne home share.
Zdielam kartu SkyLink Irdeto medzi dvoma AB Cryptoboxami 700 a nepravidelne to na strane klienta sekne poprípade napíše po prepnutí kanálu "kódovaný kanál" .
Nastavenie podľa návodu z fóra. (Patch soft - prepoj UTP káblom - Router - Fix IP - Server - Klient )
Jediný rozdiel je že som nedal port 8000 ale port 12345.
Poprosil by som info ohľadne funkčnosti Home share na AB 700 .( Nech som si istý svojou neschopnosť alebo mohol nadávať na programátorov patchu . )

Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2016 - 13:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 123 krát
Ali4e napsal:
Nenašiel som v nastaveniach možnosť zapnúť HDMI-CEC. Mám patch firmware. Podporuje to box?

Zatiaľ nie, je to prvý soft a len sa testuje.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2016 - 16:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Srpen 2010 - 22:08
Příspěvky: 6
Palinko950 napsal:
dionyzn napsal:
furko napsal:
Všetko tam je len to treba zapnúť. Funguje ako klient aj ako server zatiaľ bez problémov.


Ako sa dostanem v menu na klienta a server? Je tam skryté menu podobne ako v AB 600? Ak áno aký PIN?

Až si čítal na fore,prvou podmienkou je,aby bol v prijímači PATCH softwer. Potom sa dávajú štyri 0000. Po zadaní sa objaví skryté menu.

samozrejme ze viem...nerobim to prvykrat...neslo mi to preto lebo som nedal tovarenske nastavenie


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2016 - 16:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 123 krát
lukas107 napsal:
samozrejme ze viem...nerobim to prvykrat...neslo mi to preto lebo som nedal tovarenske nastavenie

Tak podľa reakcie asi vieš trt palov lebo keby si vedel tak tu nevyplakávaš a vieš že továrenské nastavenia sa dávajú vždy!

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2016 - 17:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 123 krát
Rabbit napsal:

Konkrétne v tomto nie, treba počkať na ten model kde sa bude dať CI modul, v internej čítačke nefunguje.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2016 - 22:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2006 - 21:40
Příspěvky: 227
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Kurňa ten Číňan ťahá v 700 ecm ako besný keď ho povolím, jediné riešenie je filtrovať upload na routreru podla ípečky alebo mac adresy . Neverím že sa to v najbližšej dobe vyjdením novej Patch verzie zmení lebo v už v 6xx verziách to trvá dosť dlho a nič sa stým nerobí. :D

_________________
-
VU+ UNO 4K SE - Vu+DUO2 vti-image ,Xpeedlx3 DVBT,DVBS2 -egami-7.2.12 - - Gigabluehdquadplus- openatv-5.3 - AB Cryptobox 652HD Combo, AB Cryptobox750, - Toroidal 90 , 8xLNB Golden Interstar GI202 Twin .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2016 - 12:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 762
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 24 krát
No, vidim to tak ze NEKUPOVAT CRYPTOBOXY !!!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk