e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 20:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2018 - 9:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2018 - 21:13
Příspěvky: 4
janoslama napsal:
Noris napsal:
Ahojte,
kupil som si tento Cryptobox (700HD), pretoze je uz relativne dlhy cas na trhu a to dalo dostatok priestoru na odladenie pripadnych chyb. Box prisiel s najnovsim MCAS softom (17994), nasledne som donho nahral najnovsi PATCH (19126). Zatial funguje bez problemov az na jednu vec. Vzhladom na to, ze sme v podnajme, tak nie je mozne tahat LAN kabel od routru k boxu. Zakupil som si teda origo WiFi dongle 2,4 GHz. Po vlozeni do prijimaca vsetko ok, siete mi naslo. A tu nastal jeden problem. Box sa mi nechce pripojit na zaheslovanu wifi siet - skusal som WPA, WPA2 a ani v jednom pripade sa uspesne nenapojil a pokus o pripojenie vzdy skoncil chybou. V pripade nezaheslovanej wifi siete je to bez problemov, box sa napoji a hned vsetko funguje. Router mam Comtrend VR-3031eu (dodal ISP). Nema niekto z Vas nejaku radu pre tuto situaciu? Presiel som cele forum, googlil som, ale nic k tomuto som nenasiel.

Docasne som situaciu vyriesil tak, ze som si na routri vytvoril virtualny ap nezaheslovany, na ktory som nastavil obmedzenie poctu klientov na 1 a filter MAC adresy pre Cryptobox. Radsej by som vsak vyuzival moju, zasifrovanu wifi siet.

Ak by mi s tym niekto vedel pomoct, tak vam uz vopred dakujem.

a heslo si zadaval?? ked ti vyhlada siet treba klinut na tu ktoru pouzivas ty a zadat heslo,,az potom sa pripoji,,


Samozrejme, ze som heslo zadaval. Urcite som ho zadal dobre, ale vzdy pokus o pripojenie skoncil chybou a nasledne uz moja wifi siet zmizla z ponuky wifi sieti. Musel som rebootnut prijimac aby tam opat nabehla. Skusal som aj menit hesla, ale nepomohlo. Dal som vyrobne nastavenia v boxe, resetol som router, ale nic... Zatial teda fungujem na otvorenej wifi sieti, co je ale fakt, tak funguje to stabilne (klop klop).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2018 - 10:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2011 - 22:36
Příspěvky: 84
Poděkoval: 4 krát
Skus zmenit kanal. 1,6 alebo 9 nema to nic sice spolocne ale podla tvojej chyby to uz moze byt hoc co.
Ja mam 3ks 650 na usb wifi a okrem toho ze tie boxi stoja za... To ide.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2018 - 11:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 278
satelitni prijimac: AB crypto 650HD +500Hd
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 6 krát
presne toto isté som mal pred sviatkami aj ja!!! - Nevedel som sa pripojiť, vypadávala mi wifina - nevidel som ju v ponuke prístupových bodov... atď. Na vine bol modem !!! Technik zo Slovanetu mi ho teraz v piatok konečne vymenil za nový a je po probléme !
Zatiaľ sa pripoj cez kábel - tak ako ja. Bolo to síce cez dve miestnosti ale týždeň som to nejako predýchal

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2018 - 5:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Je to prosté - kabel je kabel.
Cez wi-fi pripojenie môžete očakávať takéto a podobné výpadky aj na iných typoch stb, nie len na Cryptoboxoch!
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2018 - 10:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2018 - 21:13
Příspěvky: 4
Dakujem za rady, venoval som tomu cas a vyskusal vsetky rady, mozne aj nemozne veci, ale neuspel som. Aj na routri som sa snazil zmenit vlastnosti, ale nic. Myslim si, ze chyba bude v routri. Uz sa mi dokonca CryptoBox na wifi aj pripojil, ale jednoducho nesiel internet. Tak zatial ficim na otvorenej wifine a uvidim co s tym dalej.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2018 - 15:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 278
satelitni prijimac: AB crypto 650HD +500Hd
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 6 krát
a ten kábel ?

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2018 - 14:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2018 - 21:13
Příspěvky: 4
lubomir63 napsal:
a ten kábel ?

Kabel uz fahci, wifi fakt za vela nestalo. Pouzil som plochy UTP kabel, vizualne nic moc, ale aspon som nemusel vrtat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2018 - 17:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2010 - 22:03
Příspěvky: 285
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 7 krát
Mozno uz je neskoro, ale predsa...
Ja som mal podobny problem... Zistil som ze problem bol v prilis dlhom hesle na WIFIne

_________________
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2018 - 9:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 279
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
Ahojte, v com moye byt problem pri tomto prijimaci ked ako klient cccam obcas sa prijimac zasekne tak, ze pomoze len tvrdý restart prijimaca. Je to fw? Je tam posledny patch fw. Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2018 - 11:15 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 462
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 21 krát
typujem problem stabylita internetu alebo serveru


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2018 - 11:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 279
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
Myslíš? To ze by malo za následok to ze prijímač vytuhne? Takže si myslíš nejakú inú verziu fw nepomôže


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2018 - 12:34 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 462
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 21 krát
nie soft mam odskusany zatial sa nikto nestazoval


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2018 - 14:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 260
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 30 krát
tomko napsal:
Ahojte, v com moye byt problem pri tomto prijimaci ked ako klient cccam obcas sa prijimac zasekne tak, ze pomoze len tvrdý restart prijimaca. Je to fw? Je tam posledny patch fw. Ďakujem

skus dat tovarko a znova nastav

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2018 - 10:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 279
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
skúsim, dakujem


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 114 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: PetoBB a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk