e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 1:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 19:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2009 - 23:04
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU Solo2,IPBox 9900HD,AB Cr550
Poděkováno: 2 krát
Je pravda že u 4xx chybí FastScan a aktualizace z FTP (zase píšu svůj názor), ale jestli se nepletu tak má 4xx něco podobnýho jako FastScan, nechají se tam nastavit "programy česko" (nebo tak nějak), ale nevím jak to funguje :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 23:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
Funkcia "auto fastscen" je tá najväčšia blbosť akú kedy kto vymyslel, samotná funkcia "fastscan" ok, keď už niekto chce, ale funkciou "auto ..fastscen" sa už normálny človek pasuje do funkcie neschopného debilka. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 23:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2009 - 23:04
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU Solo2,IPBox 9900HD,AB Cr550
Poděkováno: 2 krát
Auto FastScan je pro běžný uživatele, aby nemuseli někomu platit za naladění satelitu :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 7:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
Na to je FastScan.
Auto je pre toho čo nevie urobiť 2 kliky na diaľkovom, ako som písal vyššie. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 18:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
agent848 napsal:
...cca kolko trva kym vybehne nejaky upraveny firmware na share pre 700....
No prosím, a máte ho skôr ako samotný box. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 20:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2009 - 23:04
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU Solo2,IPBox 9900HD,AB Cr550
Poděkováno: 2 krát
Myslím si, že ani jeden z tich kdo se ptali po neorigo firmware nemají doma přijímač a firmware už je na světě :-)
Prozatím si s ním hraji a origo firmware a přijde mi to stejný jako 5xx nebo 6xx.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2016 - 11:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Listopad 2014 - 11:47
Příspěvky: 5
Steiner napsal:
Funkcia "auto fastscen" je tá najväčšia blbosť akú kedy kto vymyslel, samotná funkcia "fastscan" ok, keď už niekto chce, ale funkciou "auto ..fastscen" sa už normálny človek pasuje do funkcie neschopného debilka. :)


nieje nahodou autofastscan na to aby si si nemusel kontrolovat ako sa meni ponuka programov?
Cize ked nabehne nejaka nova stanica, resp zmenia frekvencie co je dost caste tak by zbehol autofscn a mas to v ponuke. Podla mna to je povodna myslienka.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2016 - 12:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
Myšlienka je to dobrá. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2016 - 23:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2011 - 19:23
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: VU+ Uno 4K
Poděkoval: 3 krát
su teda nejake sumy kedy by mohla prist 750? dik

_________________
VU+ Uno 4k, VTi 11.0, LNB AB 01 Twin+motor, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 23:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Leden 2010 - 10:19
Příspěvky: 77
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkováno: 1 krát
sakytu napsal:
Steiner napsal:
Funkcia "auto fastscen" je tá najväčšia blbosť akú kedy kto vymyslel, samotná funkcia "fastscan" ok, keď už niekto chce, ale funkciou "auto ..fastscen" sa už normálny človek pasuje do funkcie neschopného debilka. :)


nieje nahodou autofastscan na to aby si si nemusel kontrolovat ako sa meni ponuka programov?
Cize ked nabehne nejaka nova stanica, resp zmenia frekvencie co je dost caste tak by zbehol autofscn a mas to v ponuke. Podla mna to je povodna myslienka.



Ano presne tak, ak si niekto mysli ze dva kliky na dialkovom nezvladne len debil, tak asi vsetci dochodcovia a starsi ludia su debili, pretože to nezvladnu, auto fast scan je presne pre nich. Upozorni ich ze je zmena a ci chcu preladit, stlacia OK ze ano a je to.

_________________
DreamBox 800se klon, Nemesis Release SVN (110r0), 23-07-2012; AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3, [GIT] Enigma 2 RTi Core 24.08.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 23:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Leden 2010 - 10:19
Příspěvky: 77
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkováno: 1 krát
dodulo napsal:
su teda nejake sumy kedy by mohla prist 750? dik


Tiež by ma zaujímalo kedy sa objaví 750HD, pretože 650HD sa už nedajú objednať. E-shopy aj ak im svieti skladom tak niesú, a potrebujem tieto boxy nakolko SD vysielanie konci 31.12.2016.

_________________
DreamBox 800se klon, Nemesis Release SVN (110r0), 23-07-2012; AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3, [GIT] Enigma 2 RTi Core 24.08.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 23:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2009 - 23:04
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU Solo2,IPBox 9900HD,AB Cr550
Poděkováno: 2 krát
650HD by měly být na AB-COMu 12.12.2016, momentálně je nemají, ale pouze dočasně.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 23:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
Stevo102 napsal:
Ano presne tak, ak si niekto mysli ze dva kliky na dialkovom nezvladne len debil, tak asi vsetci dochodcovia a starsi ludia su debili, pretože to nezvladnu, auto fast scan je presne pre nich. Upozorni ich ze je zmena a ci chcu preladit, stlacia OK ze ano a je to.

To je síce pekné, ale ak je tá funkcia v boxe dosraná tak že ťa to otravuje pri každom spustení aj keď netreba tak aj tomu dôchodcovi asi dôjde že asi nie je niečo ok. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 23:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Leden 2010 - 10:19
Příspěvky: 77
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkováno: 1 krát
Steiner napsal:
Stevo102 napsal:
Ano presne tak, ak si niekto mysli ze dva kliky na dialkovom nezvladne len debil, tak asi vsetci dochodcovia a starsi ludia su debili, pretože to nezvladnu, auto fast scan je presne pre nich. Upozorni ich ze je zmena a ci chcu preladit, stlacia OK ze ano a je to.

To je síce pekné, ale ak je tá funkcia v boxe dosraná tak že ťa to otravuje pri každom spustení aj keď netreba tak aj tomu dôchodcovi asi dôjde že asi nie je niečo ok. :D


No niečo takéto som si fakt nevšimol, mám 650HD nie dlho a asi len dva krát ma to vyzvalo keď sky.... naozaj niečo menil. Ale nevylučujem chybu, kľudne môže byť. Všimol som si že keď je box v stanby, stále ťahá ECM - je stále aktívny tuner?

_________________
DreamBox 800se klon, Nemesis Release SVN (110r0), 23-07-2012; AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3, [GIT] Enigma 2 RTi Core 24.08.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 23:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
Tuner nie , ale firmware ano, je tu toho popísaného už hodne. Ale ako vidím v inej téme si si to už našiel. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2016 - 0:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Leden 2010 - 10:19
Příspěvky: 77
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkováno: 1 krát
Steiner napsal:
Tuner nie , ale firmware ano, je tu toho popísaného už hodne. Ale ako vidím v inej téme si si to už našiel. :)


Samozrejme našiel, len box je teplý v oblasti tuneru, preto som sa pýtal. Firmware ma nejak extra netrápi, net mi to neobmedzuje, elektriky kôli tomu mezožeriem veľa, a že to pozerá dáky číňanko alebo arab je mi úplne jedno ak to má mne fungovať ku spokojnosti.

_________________
DreamBox 800se klon, Nemesis Release SVN (110r0), 23-07-2012; AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3, [GIT] Enigma 2 RTi Core 24.08.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2016 - 23:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 92
Poděkováno: 5 krát
maximalne suhlasim

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 21:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
Stevo102 napsal:
dodulo napsal:
su teda nejake sumy kedy by mohla prist 750? dik


Tiež by ma zaujímalo kedy sa objaví 750HD, pretože 650HD sa už nedajú objednať. E-shopy aj ak im svieti skladom tak niesú, a potrebujem tieto boxy nakolko SD vysielanie konci 31.12.2016.


tady vpohodě všechny skladem, pochybuju že by kecali že jsou skladem kdyby je neměli
https://www.alza.cz/search.htm?exps=cryptobox&parcat=1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 23:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 125 krát
Ešte sú neni ani u dovozcu

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 23:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
furko napsal:
Ešte sú neni ani u dovozcu


To je jasné ale reagoval jsem na to, že se nedají už objednat 650HD což jsem tím linkem chtěl vyvrátit.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk