e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Srpen 2017 - 18:51

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2017 - 21:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Únor 2017 - 21:31
Příspěvky: 4
Ahoj, prosím vás o radu, chystám se na flashnutí mého Cryptoboxe 700HD.
Četl jsem návod, který je přiložený v raru.
Pokud jsem to správně pochopil, tak z USB nahraji jako první přechodný patch a pak ten druhý, který je v raru.

Musím dělat mezi nahraním přechodného a druhého restartování do továrního nastavení, nebo nahraji oba a až pak dám tovární.

Měl jste někdo problémy s patchnutím, jako je popsáno tady:
http://cryptobox.sk/info-fw-patch-cryptobox-700hd/
?

Díky moc za každou radu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2017 - 22:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2016 - 19:51
Příspěvky: 23
Poděkováno: 1 krát
Ahoj,

najskor si pozri v menu aky tam mas FW (informacie o prijmaci). Pokojne sa ti moze stat ze tam FW ktory chces uz mas.
2. metoda je ze pojdes: menu - xtras a stlacis "0000" (4x nulu za sebou). Ak mas P...h FW tak sa ti zobrazi klient, server,... atd.
Ak nie nestane sa nic a potom mozes flashovat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2017 - 12:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 216
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 5 krát
po nahrati fw treba daj aj tovarenske nastavenie


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2017 - 13:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2016 - 19:51
Příspěvky: 23
Poděkováno: 1 krát
Mam teraz doma druhy prijmac cryptobox 700HD a som prekvapeny.
Je tam posledny FW p...c zo 7. jan.. Nastavil som cccam no neustale seka obraz a vypisuje kodovany kanal. Postup som dodrzal a skusal som viac krat aj tovarenske nastavenia.

Pri pokuse o zmenu FW cez usb pise chybu.
Pripojil som wifi dongle original. Zoznam wifi sieti mi nezobrazilo az na niekolky pokus.


Celkom zvlastne funguje a reaguje. S prvym sa to neda porovnat tam slape vsetko ako ma.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2017 - 13:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Září 2016 - 8:53
Příspěvky: 3
Však som o tom už písal. Mne to robí tiež. Chce to len niekoľkokrát reštartovať box "natvrdo". Je to zrejme
nejaký problém so software


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2017 - 13:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Září 2016 - 8:53
Příspěvky: 3
Jednoznačne tieto boxy nemajú vychytané muchy a odporúčam cryptobox 650hd. Hneď sa mi tá cena 50eur nezdala.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2017 - 14:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2016 - 19:51
Příspěvky: 23
Poděkováno: 1 krát
abjokox napsal:
Však som o tom už písal. Mne to robí tiež. Chce to len niekoľkokrát reštartovať box "natvrdo". Je to zrejme
nejaký problém so software


to ze to je FW problem to som pochopil aj som jho restartoval niekolko krat. Nepisal osm to tu okamzite bez pokusu o napravu.

Robi ti to stale?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2017 - 21:38 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 703
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 21 krát
smurfvillage napsal:
Mam teraz doma druhy prijmac cryptobox 700HD a som prekvapeny.
Je tam posledny FW p...c zo 7. jan.. Nastavil som cccam no neustale seka obraz a vypisuje kodovany kanal. Postup som dodrzal a skusal som viac krat aj tovarenske nastavenia.

Pri pokuse o zmenu FW cez usb pise chybu.
Pripojil som wifi dongle original. Zoznam wifi sieti mi nezobrazilo az na niekolky pokus.


Celkom zvlastne funguje a reaguje. S prvym sa to neda porovnat tam slape vsetko ako ma.


Podľa toho čo píšeš tak Tvoj prijímač sa správa dosť neštandardne, aj keď tieto prijímače sú z "lowcostovej" kategórie, takto by sa rozhodne správať nemal, tento prijímač mi testuje moja mama každodenným pozeraním, ale takéto problémy sme nepostrehli, kvôli testovaniu na základ je tam karta a ostatné ide cez cccam a ide to dobre, aj EMM na kartu v prijímači chodia spoľahlivo, samozrejme ale nečakajte od tohto prijímača užívateľský komfort renomovaných linuxových prijímačov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 17:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2016 - 19:51
Příspěvky: 23
Poděkováno: 1 krát
Mal som uz 3 boxy 700HD a moje skusenosti su dost rozpacite.

1. kupeny v decembri 2017 slape ako hodinky. Vsetko sa dalo nastavit bez problemov podla navodu.
ani jeden jediny zadrhel. Kupeny s FW V1.09.17210. Ta ista alternativna verzia FW bola do neho nahrana.
Funkcna wifi antena z Ebay za 2 dolare.

2. Kupeny minuly tyzden s FW V1.09.17769 p...h sa spraval nestandardne ako som pisal vyssie.
Nedal sa do neho nahrat iny FW. Pisalo "chyba".

3. Prisiel dnes s FW V1.09.17769. Nahraty FW V1.09.17769 p...h
Funguje iba original wifi dongle. Wifi antena z Ebay sice funguje ale pri pripajani na siet pise "chyba" a nepripoji sa.
Nie je mozne nahrat FW V1.09.17210 p...h zase pise "chyba". Postup bol stale dodrzany.
Skusil aom aj viacero USB pre pripad ze chyba by bola v kluci no bez uspechu.
Nastavenie uz nebolo take bezproblemove. Chcelo to niekolko restartov aj cez zadny vypinac.
Klient funguje, programi hraju. Funkcne sa javi v poriadku.

Tolko moje skusenosti a postrehy.
:poklona:

Vie sa k tomu niekto vyjadrit ako je mozne ze sa neda nahrat iny FW?

:thankyou:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 19:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 251
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 25 krát
Ak máš v prijímači nahratý FW V1.09.17679 Patch, vrátiť sa spätne k V1.09.17210 Patch nie je možné. 17210 je FW vadný. Do tých dvoch posledných nahraj nanovo tu stiahnutý FW 17679 Patch. Myslím že pôjdu v pohode. Prechod z 17210 na 17679 je pre vadu FW trošku komplikovanejší, ale postup nájdeš tu na fóre.
A ešte môj dotaz. Ako si dokázal kúpiť prijímač v decembri 2017 keď je ešte len marec ?
Tak nech sa ti darí.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 19:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2016 - 19:51
Příspěvky: 23
Poděkováno: 1 krát
Dakujem za info. Nevedel som ze FW je vadny a preto sa neda vratit. Na to ze bol vadny tak fungoval dobre :D .
FW som stahoval priamo z abcom dnes.


Cestoval som v case :smoke: . Chybycka sa pritrafila :oops: .


:thankyou:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 22:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 251
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 25 krát
FW z ab-comu je Mcas nie Patch. Patch verziu si stiahni tu z ab-fóra.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2017 - 18:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 107
satelitni prijimac: xtrend et400
Poděkoval: 5 krát
Včera sem ten zazrak dones domu kupeny v alza tu s fora stahnul patch a vykazovalo stejne chyby jak je tady už popsano usb nechtelo vubec zabrat a jak už se podarilo skouška serweru ruznych majitelu sekani sekani sekani i tech co šlapou bezkonkurenčne po tvrdych restartech se vše usadilo a jede uplne v poho i emu s rusakama z 23 ješte chci skusit iptv jinak za ti love celkem slušne ale obraz je nejaky ini než na mojim xtrendu nebo vu+zeru skoušel sem ruzne rozlišeni tolik z mijich skusenosti . :book:

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 20:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2006 - 21:40
Příspěvky: 224
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 3 krát
V prvom rade keď kúpite príjimač tak si preverte akú verziu tam máte,
osobne mám skúsenosť s jedným internetovým schopom ktorý tam
nekorektne nahrával patch a každý prijímač ktorý tam zákazník kúpil som musel prehrať lebo robil sprostosti
naopak pokiaľ kúpite box bez patch verzie ani s jedným som ja nemal žiadny problém.

Vážený neberte to ako kritiku ale väčšina čo sa tu píše o 700 je len chyba medzi stoličkou a pc
treba len pozorne čítať a dodržať postup a 700 Vám bude šlapat ako vínko.
Osobne som týmto postupom nahral desiatky 700 a doteraz každá funguje bezchybne.

Najskor nahrajte prechodny softver "700HD_V1.09.17769_07-01-2017_MID_SW.bin"!
Potom nahrajte posledny zverejneny softver stlacenim tlacidla "Media" na DO.
" 700HD_V1.09.17769_07-01-2017.bin "
Nakoniec nahrajte subor youtube.cfg pre spravne fungovanie Youtube.

:book:

viewtopic.php?f=386&t=67868

_________________
-Vu+DUO2 vti-image ,Xpeedlx3 DVBT,DVBS2 -egami-7.2.12 - Xtrend ET9500 DVBT , DVBS2 tuner - Gigabluehdquadplus- openatv-5.3 - AB Cryptobox 652HD Combo, AB Cryptobox700, - Toroidal 90 , 8xLNB Golden Interstar GI202 Twin .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 10:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Prosinec 2016 - 19:23
Příspěvky: 10
slaby signal vypadky (chyba nie je v antene) po vypadnuti nenabehne az po prepnuti programu...myslim ze blbne vcelku viac ako predchadzajuci...nejake ecm mi je ukradnute...youtube ide ale je k nicomu nakolko ho ma kazdy sucasny tv...hdmi cec na LG nefunguje ale to je celkovo problem s LG...no a tak...uvidime co dalej :D po dlhsom vypnuti stand by (napriklad cez noc) a znovu zapnuti vypadava signal...pomoze az tvrdy restart potom ok az do dalsieho vypnutia ? takze vypadky signalu pretrvavaju...nervovo som to uz nevydrzal nahral som predchadzajuci FW no a zatial vsetko ok...


Naposledy upravil(a) melo001 dne 15.Březen 2017 - 23:46, celkem upraveno 4 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 9:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Listopad 2008 - 10:32
Příspěvky: 51
Johnk napsal:

"Najskor nahrajte prechodny softver "700HD_V1.09.17769_07-01-2017_MID_SW.bin"!
Potom nahrajte posledny zverejneny softver stlacenim tlacidla "Media" na DO.
" 700HD_V1.09.17769_07-01-2017.bin "
Nakoniec nahrajte subor youtube.cfg pre spravne fungovanie Youtube."


Přecházel jsem z "nepatch" verze 1.09.17769 na stejnou verzi "patch" a ten přechodový firmware není třeba (přijímač ho odmítl pro chybu). Takže jsem nahrál jen ten poslední firmware a pochopitelně pak i youtube.cfg. Vše funguje v pořádku. Sdílení karty neprovozuji, takže jsem ani nezkoušel.

_________________
AB Cryptobox 700 HD, HD-BOX 9105, Monoblok INVERTO Twin 0,2dB, parabola 80 Fe, Philips 7603, Philips 8404


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2017 - 7:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 20:30
Příspěvky: 21
Zdravím pánové. Dnes běžím pro novou sedmistovku a jak to tady tak čtu, trošku nerozumím.. Použití přechodového fw se týká nových strojů, kde je original fw NIŽŠÍ než xxx17769 ? Pokud teda dnes zakoupím ST s fw novějším, lze hned nahrát aktuálně poslední xx18034 ? Díky moc za info.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2017 - 7:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Květen 2009 - 18:47
Příspěvky: 41
Poděkoval: 5 krát
Ano.Ja som to robil vcera presne ako pises.Hned som dal 18034 a vsetko slape ako hodinky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2017 - 16:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 20:30
Příspěvky: 21
Ok, potvrzeno. Slape na prvni pokus jak ma. A jeste mam dotaz - mozna do jineho vlakna... Proc je nabidka na FTP Download pro ruzne modely jina? Chapu, ze patch fw je pro kazdy model jiny, to je pochopitelne, ale proc treba u 700HD neni SK_CZ_Skylink+Astra_Free.sdx jako v nabidce pro 650HD? Ja bych si prihlaseni na ftp na 700HD nastavil klidne podle parametru pro 650HD, ale mne to vubec moznost volby pristroje nenabizi. Jsem schopen zadat pouze _www.satupdate.net_ a zbytek probiha automaticky. Jak to mam udelat abych nabidku SK_CZ_Skylink+Astra_Free.sdx dostal do 700HD?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2017 - 9:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 20:30
Příspěvky: 21
Pánové, jelikož se neustále potýkám s výpadky - na 650HD vypisuje "nízká síla signálu" a na 500HD "kódovaný kanál" tak mně ještě po desítkách pokusů s různými patch napadlo, jestli za to nemůže router. Mám doma asi rok starý TP link a ten má těžké problémy s kompatibilitou - například neumí na wifi komunikovat s notebookem Lenovo. Tak si říkám, jestli třeba někdo nemá podobný problém. Sice jsem nedávo nahazoval kolegovi 700HD na patch, ale ten zatím jede na kartu. Zítra pořídím vlastní 700HD a uvidím. Čtu tady ale, že 17769 asi taky moc výpadky neřeší. Takže za to můžou buď soudruzi (ping ale vychází vždy dobře) nebo router. Je tu někdo, kdo jede klientem na třeba Asus routeru?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk