e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Říjen 2018 - 18:46

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 151 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 8 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2017 - 17:54 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Únor 2008 - 6:56
Příspěvky: 533
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 15 krát
Tak je to potvrzeni toho, ceho jsem se obaval. Idealne by ten lcd zobrazoval to, co jde ven z prijimace pres ten HDMI vystup. Tedy vsechno, co je videt na televizni obrazovce. Pak by to slo pouzivat jako malou tv, takhle je to jen na hodne omezene pouziti.

Jsou jeste dva prijimace s decentnim lcd (Gigablue a Xtrend8500) ale u obou je to zrejme stejne jako u tohoto spickoveho prijmace. Ted uz dva tydny denne pouzivam SimpleTV, coz je program jako DreamStream, ale lepsi (streamovani je dokonale, nikdy se neprerusi, jako u Dreamstreamu, ktery ma caste vypadky), ovsem neumi si vytahnout epg z prijmace a samozrejme neukazuje menu, takze v praxi moc dobre vim, jake omezeni to je. A to jeste nepocitame, ze umisteni toho lcd na krabici prijmace dale omezuje pouzitelnost, pocitacovou obrazovku ma clovek vzdy lepe umistenou na divani, nez to jde u toho prijimace.

Ten bod 3, jestli se nemylim, neznamena zobrazovani kanaloveho menu, tedy Channel menu, nebo Single Channel menu na tom lcd. Tato dve menu, nebo aspon to prvni, kanalove, jsou naprosto klicove v tom ohledu, o kterem pisu (mrknul bych na lcd prijimace co se bude vysilat na tom kterem kanalu a prepnul si stream podle toho). Nejde me vubec o 'Menu' nastaveni prijimace, inoformace ktere jsou k videni na Infobaru jsou k pouziti jen castecne. Mohl bys(te) to jeste vyjasnit?

Hadam, ze streamovat signal tak, jak vychazi z HDMI vystupu na prijimaci neni v Enigme mozne, i kdyby to jeji vyvojari chteli zaridit zmenou ve firmwaru, ale ze by to vyzadovalo zmenu v hardweru prijimace. U takoveho prijimace bych pak HDMI vystup vubec nepouzival, protoze ta SimpleTV se drzi streamovaneho signalu jako buldog nohavice postaka a kvalita obrazu netrpi, je bud stejna, nebo i lepsi.
A navic i kdyz muj prijimac (Alien2 triple tuner) vykonove vubec nezvlada PiP, tak ta SimpleTV zvlada i sest PiP (tedy muze i vic, ale nezkousel jsem, protoze i tech sest musi byt specialne vybranych z duvodu omezeni poctem tuneru, ktere mam k dispozici). Krome toho me napriklad kanal Sport5 zamrza po nejakych deseti vterinach provozu pres HDMI vystup z duvodu hodne slabeho signalu, ale ve streamu bezi spolehlive.

Takze streamovani u me prebiji pouzivani klasicke TV a to po vsech strankach a jedinou nevyhodou je to nezobrazovani kanaloveho menu pres zivy obraz toho streamu a nemoznost ovladani, prepinani streamovaneho kanalu, skrze pouziti DOvladace. Kdyby to bylo mozne, pak by me byl ten HDMI vystup uplne ukradeny. Rekl bych, ze distribuce v domaci siti a mozna i po venkovni siti je nedaleka budoucnost a vyvojari prijimacu by to meli zacit umoznovat.
Ja vlastne ani zadnou televizi neprovozuji, mam pocitac ktery lze prepnout do modu pro HDMI signal, ve kterem funguje uplne jako normalni HDTV. A kdyz prepnu na pocitac a prepnu streamovaci program na celou obrazovku, tak je to zase k nerozeznani od tv, az na to, ze 'nefunguje' DO prijimace. Ovsem vice prakticke je na dnesnich velkych monitorech streamovat do okenka na plose pocitace (ten muj 27" ma rozliseni 2560x1440) a prepnout na celou obrazovku jen pri rodinnem sledovani.


Naposledy upravil(a) vinov dne 29.Leden 2017 - 19:04, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2017 - 19:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9172
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 128 krát
Ja si myslim, ze ani jeden z tychto vyrobcov to neuvazoval pouzivat ako monitor ......... k comu je to dobre?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2017 - 19:22 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Únor 2008 - 6:56
Příspěvky: 533
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 15 krát
liquere napsal:
Ja si myslim, ze ani jeden z tychto vyrobcov to neuvazoval pouzivat ako monitor ......... k comu je to dobre?

Pravda, ale proc potom se s tim vubec namahat. I muj stary Alien nejake to info na tom displeji ukazuje a z praxe musim rict, ze to nepouzivam, coz neznamena, ze na nej nekdy nemrknu, ale to je spis jako kontrola, jestli prijimac sel opravdu do standby kdyz zmacknu tlacitko na DO, nebo nekdy ten displej pomuze dat prijimac do hlubokeho spanku (zobrazi kde v menu jsem a prepnu na deep standby a potvrdim OK), protoze na mem DO se na to cervene Power tlacitko nemuzu uplne spolehnout (ani na dlouhe zmacknuti, kdy prijimac ma jit rovnou do hlubokeho spanku). Jinak mozna bych ten displej pouzival trochu vic, kdyz ma tu kvalitu a i barvy, jako staly infobar, ale to muzu zmacknout OK na DO...

Ohledne zive tv, tak to by mohlo byt k pouziti, jestli to umi zobrazit jiny kanal nez na ktery se divam na tv, tedy aby to fungovalo jako PiP, na ktery bych prepnul, kdyz zacne film a tak (ale to muzu prave tak dobre mit PiP na TV, coz nejak moc neobtezuje). Jestli ani tohle ten lcd neumi, tak proste ti vyvojari hardwaru nemaji ani spetku fantazie, protoze aspon to by urcite melo byt mozne.

Asi nejlepsi vyuziti toho displeje by bylo jako stale kanalove menu, ktere by slo ovladat DO, jenze to by muselo byt extra knofliky na DO... a taky jestli by to bylo citelne, tedy v praxi pouzitelne, aspon pro nekoho, kdo ten prijimac da do vhodne polohy v mistnosti. Ale spis ten displej vidim jako marketingovy tahak, nez co jineho. Kdyby ten xtrend 8500 mel to, co bych od toho displeje chtel, tak bych mozna upgradoval z Alienu k nemu i ted, za zhruba polovicni cenu, prestoze je to asi dva roky stary prijimac se starym, tedy jednoduchym typem tuneru a to vse. Jenze tam ten jeste vetsi displej nez na tomhle vu+ ultimo nebude fungovat nijak jinak.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2017 - 20:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9172
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 128 krát
Podla mna to bol len marketingovy trik pre tych co sa odbavuju s piconami a grafikou na tych malych displejoch.To asi bol hlavny dovod aby to bolo farebne,blikalo to a hned to moze stat 400€ ...... :D alebo viac.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2017 - 22:44 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 394
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 46 krát
Určitě by to šlo jak si představuješ, ale musel nějaký machr na enigmu2, naprogramovat na to plugin, který by dostal vše, co je na výstupu hdmi do Mini LCD. Takhle to funguje dobře, ale samozřejmě kdyby byly všechny informace vidět na Mini LCD, bylo by to o mnoho lepší. Na Vu+ultimo 4k je Mini LCD displej oproti VU+ solu 4k o něco větší a čitelnější i při pohledu z úhlu.

_________________
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2-VTI 13.0.12,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 13.0.12, VU+ solo2, (VTI 13.0.12),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 0:24 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Únor 2008 - 6:56
Příspěvky: 533
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 15 krát
Trochu jsem nad tim podumal a byly by s tim jiste potize, tedy kdyby ten lcd fungoval jako plne nezavisla tv - pak by totiz bylo treba mit dva DO, jeden pro ten displej a druhy jako dnes pro HDMI vystup (TV). A v pripade toho streamovani do pocitace pak treti nezavisly DO (protoze by neslo kliknout mysi na to menu v prehravaci streamu), cili kazdy 'obrazovy terminal' by mel sve menu a svuj DO aby to fungovalo dle te me predstavy, coz je alespon prozatim nerealisticke.



Ohledne toho lcd me napadlo, ze by mohl byt jeste vetsi, kdyby ho zabudovali do horniho krytu prijimace a udelali ho vyklopny, pak by mohl mit dvakrat vetsi uhlopricku nez ty 4" a mohlo by to uz zacit opravdu fungovat jako miniTV. Pak jeste zabudovat dva mini reproduktorky pro stereo poslech a byla by z toho spickova kuchynska televize :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 7:24 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 945
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Mě by se libilo kdyby tam ešte přidali :


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 7:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4580
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 11 krát
vinov napsal:
Ohledne toho lcd me napadlo, ze by mohl byt jeste vetsi, kdyby ho zabudovali do horniho krytu prijimace a udelali ho vyklopny, pak by mohl mit dvakrat vetsi uhlopricku nez ty 4" a mohlo by to uz zacit opravdu fungovat jako miniTV. Pak jeste zabudovat dva mini reproduktorky pro stereo poslech a byla by z toho spickova kuchynska televize :)


:D :D :D To by v kuchyni mamině jen překáželo... :D :D :D

Praktičtější by bylo zabudovat displej rovnou do dveří ledničky
a mohlo by to mít úhlopříčku i 82cm... :D :D :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 8:13 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9172
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 128 krát
Na druhej strane, cim viac zabavy ma zena v kuchyni, tym menej otravuje v obyvacke ........ :roll: :D

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 8:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4580
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 11 krát
liquere napsal:
Na druhej strane, cim viac zabavy ma zena v kuchyni, tym menej otravuje v obyvacke ........ :roll: :D


:D :good: :D Tak určitě... :D :good: :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 8:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3665
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 2 krát
no uz jste trochu offtopic. Jako jednu podminku pri koupi satelitu jsem mel i velky displej - zatim jsem ho neprozkoumal :D .

Nejde neco nastavit pres LCD4Linux plugin - tam jsou nejaka nastaveni - Stutter TV , type - TV+OSD ?

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 18:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Březen 2011 - 17:18
Příspěvky: 199
Poděkováno: 2 krát
Výměn za Solo4K a máš mini tv bez problémů.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 18:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Květen 2007 - 17:27
Příspěvky: 167
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 6 krát
Mám VU+ Solo4K a uvažuji o výměně za Ultimo4K.
Protože dlouhodobě používám OpenATV může mi nějaký uživatel OpenATV na Ultimu4K říci jestli to mu to maká bez problémů, restartů, ....?

_________________
VU+ ULTIMO4K, OpenATV, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery FBC 2 x 4 SAT + 2 x DVB-T2/C
Dříve také a VU+ SOLO4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200, Showbox 300/700, Openbox 820/810,...
P.S.: Šíleně se nudím, a tak tady prudím!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 20:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 22.Duben 2009 - 16:13
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: Různé
Místo/Bydliště: Celá ČR
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
OpenATV 6.0 maká jak z praku.
Žádné problémy jsem nezaznamenal a toho chudáka ..myslím tím VU+Ultimo 4k, trápím, jak se dá.

_________________
„Rozum má své meze, ale omezenost je neomezená.“


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2017 - 0:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2011 - 0:07
Příspěvky: 51
satelitni prijimac: Vu+ ultimo 4k
Místo/Bydliště: Praha
Poděkováno: 1 krát
Jijirka napsal:
Mám VU+ Solo4K a uvažuji o výměně za Ultimo4K.
Protože dlouhodobě používám OpenATV může mi nějaký uživatel OpenATV na Ultimu4K říci jestli to mu to maká bez problémů, restartů, ....?


Také se přidám openATV funguje dokonale .. trápím ho nonstop :D VTI byl otřes a katastrofa .. (tedy asi je stále protože aktualizace nevychází skoro.. )

_________________
Vu+ Ultimo 4K - openATV , Xtrend ET 9500 - openATV, IP box 9900 -/ PC -Linux Mint

Když bych chtěl od recieveru jen satelit a chtěl vše funkční po instalaci, tak nebudu vyhazovat peníze za linuxový, kde je možné cokoliv a omezení je jen hloupost uživatele


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2017 - 7:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2006 - 0:24
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: VU+ DUO; ULTIMO 4K
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Ja s VTI jsem zas spkojenej, nemám problém.

_________________
NEW: Vu+ ULTIMO 4K, VTi 13.0.1 + oscam
Vu+ DUO, VTI 11.0.1 + ccam2.3, CSFD, camoFS, PictureCenterFS, LCD4linux, EMC, MediaPortal
Yumatu MX800, ARIVA202, SkyStar1
3D LED TV SAMSUNG UE32D6510


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2017 - 11:46 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 394
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 46 krát
mě též Open ATV 6.0 pracuje dobře, , ale stejně tak dobře pracuje i Vti 11.0.1

_________________
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2-VTI 13.0.12,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 13.0.12, VU+ solo2, (VTI 13.0.12),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2017 - 16:38 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 534
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 33 krát
jedutam napsal:
Také se přidám openATV funguje dokonale .. trápím ho nonstop :D VTI byl otřes a katastrofa .. (tedy asi je stále protože aktualizace nevychází skoro.. )


ja som nebol niky zastancom VTI vzdy som preferoval nejake open ale musim povedat ze momentalne VTI je na tom velmi dobre pre vu ultimo 4k a naco su ti neustale aktualizacie ked to slape, aktualizacie sa davaju ked je v niecom problem preto to openatv podchvilou robi

_________________
Dinobot U5 mini 4K Android - Enigma2 DualBOOT
Vu+Uno SE 4K-VTi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2017 - 5:44 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 945
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Já jsem taky skoušel openATV6... a nebyl jsem spokojen hlavně s kvalitou obrazu a co se tyče zvuky stejní problém jako u VTi . Jinak používám VTi co potřebuji to jde ( snad se najdou borci který dodělají gstreamer )


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2017 - 10:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2011 - 0:07
Příspěvky: 51
satelitni prijimac: Vu+ ultimo 4k
Místo/Bydliště: Praha
Poděkováno: 1 krát
forsajd napsal:
jedutam napsal:
Také se přidám openATV funguje dokonale .. trápím ho nonstop :D VTI byl otřes a katastrofa .. (tedy asi je stále protože aktualizace nevychází skoro.. )


ja som nebol niky zastancom VTI vzdy som preferoval nejake open ale musim povedat ze momentalne VTI je na tom velmi dobre pre vu ultimo 4k a naco su ti neustale aktualizacie ked to slape, aktualizacie sa davaju ked je v niecom problem preto to openatv podchvilou robi


šlape .. no u VTI mi definitivně přestal fungovat naposledy HDMI-IN .. u OpenATV nejsou aktualizace jen jádra .. jsou tam aktualizace i pluginu .. a pod .. na u VTI kašlo .. nejedná se o problém proč aktualizovat .. pluginy mají své gity na kterých se pracuje .. prostě nová revize (nové fetures) stabilita VTI je nic moc .. opravdu nevidím jediný důvod proč ho používat .. jediné co jsem už dříve někde psal .. VTI je jednoduchý a není potřeba znalostí ani snahy .. aby to fungovalo .. u OpenATV si musíš trošku pohrát .. přinejmenším nainstalovat feedy pro softcam a pod.. a to je pro někoho nepohodlné.. popravdě od toho tento box máme .. aby jsme si trošku pohráli :)

jsem vůči VTI asi zaujatý s openATV si hraju roky .. mám jeden z prvních kusů vůbec a to nefungovalo stále něco .. už je to mnohem lepší :)

emilsat napsal:
Já jsem taky skoušel openATV6... a nebyl jsem spokojen hlavně s kvalitou obrazu a co se tyče zvuky stejní problém jako u VTi . Jinak používám VTi co potřebuji to jde ( snad se najdou borci který dodělají gstreamer )


rozdíl kvality na uhd tv jsem nezpozoroval absolutně žádný (navíc je tam setting kde jde doladit) .. problém se zvukem naopak oproti VTI nemám už žádný .. (občasné ticho při změně zdroje co u VTI vyřesili restartovaním chybného driveru po asi 10s) port nového gstreameru na armv7 by byl super. Nemusel bych minimálně konvertovat vp9 na x265 když už nic.. no chce to čas :)

_________________
Vu+ Ultimo 4K - openATV , Xtrend ET 9500 - openATV, IP box 9900 -/ PC -Linux Mint

Když bych chtěl od recieveru jen satelit a chtěl vše funkční po instalaci, tak nebudu vyhazovat peníze za linuxový, kde je možné cokoliv a omezení je jen hloupost uživatele


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 151 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 8 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk