e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Leden 2018 - 11:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 151 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 58 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2016 - 8:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 513
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 32 krát
slovaky22 napsal:
Ahojte všetci.
Chcel by vás opýtať ako dlho trvá inštalácia VTi image cez USB do prijímač.? Cca koľko minút?
Ďakujem pekné za odpoved.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk


A to ti je načo táka informácia koľko trvá inštalácia nového image?

_________________
Vu+Ultimo 4K-VTi
Vu+Uno 4K-VTi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2016 - 10:27 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 365
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát
cca 6-9 minut, ale stejně vždy musíš počkat buď na restart, nebo až ti to na displeji napíše

_________________
Vu+ ULTIMO 4K-(VTI 13.0.2,Neoboot 6.50-OpenATV6.2, OpenBH 4.1, PurE2 6.1,DVB_T2/T); VU+ solo4k (VTI 13.0.2,Neoboot 6.50-OpenATV 6,1), VU+ solo2, (VTI 13.0.2),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2016 - 15:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2007 - 15:11
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: VU+Ultimo4k
@Ice : HDGlass16 si stiahni tu :
Kód:
http://www.hdglass16.eu/download.htm
a ked nainstalujes HDGlass, tak sa Ti nahra aj funkcny encoding.conf. Osobne pouzivam OsCam 11233 ktory mi bezi zatial v pohode a s nicim problem nema.

@forsajd : flashol so original image, nastavil LNB, skenuje len 19,2 .... flashol som VTi 11.0.0 , dokaze oskenovat len 19,2. To by som rad vedel v com je chyba, ked po nahrati setting z DM 7020HD to prepina vsetky LNB.... iba ich nevie oskenovat. hmmm.... netvrdim ze nemam nieco spatne, len neviem co.... skusim vymenit diseqc co to spravi, len teraz je dost smyklavo a nechce sa mi liezt k parabole :)

Akoze vcelku som s tym prijimacom spokojny, teda az na to ladenie, ale ja na to pridem kde je chyba :)

_________________
VU+ Ultimo 4k - VTi
VU+ Solo SE v2 - VTi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2016 - 15:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2011 - 22:27
Příspěvky: 24
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Ahojte..
No len tak som chcel.. Lebo som čítal ze trvá viac ako 15 minút..
A som chcel uveriť od niekoho kto už má ten príjmač.
Ďakujem

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2016 - 18:39 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 869
Poděkoval: 73 krát
Poděkováno: 177 krát
ALFo napsal:
...flashol so original image, nastavil LNB, skenuje len 19,2 .... flashol som VTi 11.0.0 , dokaze oskenovat len 19,2. To by som rad vedel v com je chyba, ked po nahrati setting z DM 7020HD to prepina vsetky LNB.... iba ich nevie oskenovat. hmmm.... netvrdim ze nemam nieco spatne, len neviem co.... skusim vymenit diseqc co to spravi, len teraz je dost smyklavo a nechce sa mi liezt k parabole :)...

Pokud ti to přepíná při nahrání settingu, tak nehledej chybu v relé. Zbytečně polezeš na střechu. Zkus to tak, že vybereš program ze settingu, který je na TP, který chceš proskenovat a nešel. Vyber volbu pro ruční ladění TP, měl bys vidět na obrazovce zobrazené nastavení převzaté ze settingu. Nech proskenovat TP a uvidíš, zda to bude funkční.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2016 - 0:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Říjen 2007 - 0:58
Příspěvky: 60
Poděkováno: 2 krát
Díky HDG už funguje. jen ho dobře nastavit. epg s encondingem jede ok.

dá se nějak nastavit jas LCD v pohotovostnim režimu ještě min než jde přes menu? dost to oslňuje.

da se nějak nastavit na LCD obraz pip?

da se nějak zmenšit na TV velikost obrazovky s pip obrazem? na DM to šlo. tady sem na to nepřišel díky.

zkusil jsem nastavit ovladač i pro ovládání TV. funguje Mute, ovládání hlasitosti, ale jen vypnutí TV. nelze TV zapnout, je to ok? mám TV Philips s androidem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2016 - 11:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 12.Prosinec 2016 - 19:53
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K
Místo/Bydliště: zapadne Slovensko
Poděkoval: 1 krát
Zdravim vsetkych,

vedel by mi niekto pomoct s nastavenim 1x DVB-S2 FBC Dual Tuner na Ultimo 4K?
Ako maju byt v menu pristroja nastavene tunery A a B ked pouzivam 2 coax kable spolu s Universal Quad-Monoblock LNB
(4,3° 19,2 a 23,5 Astra)?
Nedokazem totiz na tomto novom prijmaci naladit co len jednu stanicu - akukolvek! :unknown:
Mam aj TS Digicorder S1 a ma vynikajuci signal na oboch satelitoch.
Nasiel som navod na nemeckej VU+Wiki:
https://wiki.vuplus-support.org/index.p ... Dual_Tuner
Ale nefunguje ziadne nastavenie...

Dakujem za radu!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2016 - 11:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 513
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 32 krát
medoo: neviem co tam mas za poziciu 4.3

ja to mam tiez cez monoblok quad a mam to nastavene vid obrzok
Příloha:
nastavenie tunera 19.2 a 23.5.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vu+Ultimo 4K-VTi
Vu+Uno 4K-VTi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2016 - 12:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 12.Prosinec 2016 - 19:53
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K
Místo/Bydliště: zapadne Slovensko
Poděkoval: 1 krát
forsajd: Je to monoblok s 2 LNB zovretymi do uhla 4,3st - co je rozdiel medzi 19,2 a 23,5 Astra. Prijmam tak bez motora na parabole obe pozicie naraz.
Co sa tyka nastavenie Tunera mam to iste, ale nenajde mi ziadnu stanicu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2016 - 12:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 513
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 32 krát
medoo: hod sem obrazok ako to mas nastavene

_________________
Vu+Ultimo 4K-VTi
Vu+Uno 4K-VTi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2016 - 12:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 12.Prosinec 2016 - 19:53
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K
Místo/Bydliště: zapadne Slovensko
Poděkoval: 1 krát
OK ale az neskor, som este mimo domu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2016 - 12:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 12.Prosinec 2016 - 19:53
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K
Místo/Bydliště: zapadne Slovensko
Poděkoval: 1 krát
Este jedna otazka - existuje nejaky "Idiotensicher" navod pre newbie ako som ja - ako ozivit interne citacky pre 2 Skylink ICE karty?
Ja totiz sice vela citam, ale este tapam v tme :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2016 - 0:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2011 - 0:07
Příspěvky: 51
satelitni prijimac: Vu+ ultimo 4k
Místo/Bydliště: Praha
Poděkováno: 1 krát
medoo napsal:
Este jedna otazka - existuje nejaky "Idiotensicher" navod pre newbie ako som ja - ako ozivit interne citacky pre 2 Skylink ICE karty?
Ja totiz sice vela citam, ale este tapam v tme :D


nainstaluj oscam ..

a pak nastav reader

treba takto :

oscam.server
Kód:
[reader]
label                         = horní
description                   = SkylinkICE
enable                        = 1
protocol                      = internal
device                        = /dev/sci1
key                           =
password                      =
pincode                       = none
gbox_max_distance             = 2
gbox_max_ecm_send             = 3
gbox_reshare                  = 5
cccam_reshare                 = 5
readnano                      =
services                      =
lb_whitelist_services         =
reconnectdelay                = 60000
resetcycle                    = 0
keepalive                     = 0
smargopatch                   = 0
autospeed                     = 1
sc8in1_dtrrts_patch           = 0
fallback                      = 0
fallback_percaid              =
localcards                    =
cacheex                       = 0
cacheex_maxhop                = 10
cacheex_ecm_filter            =
cacheex_allow_request         = 0
cacheex_drop_csp              = 0
cacheex_allow_filter          = 1
cacheex_block_fakecws         = 1
caid                          = 0D96
atr                           =
boxid                         =
boxkey                        =
rsakey                        =
deskey                        =
ins7e                         =
ins7e11                       =
ins2e06                       =
fix07                         = 1
fix9993                       = 0
readtiers                     = 1
force_irdeto                  = 0
needsemmfirst                 = 0
ecmnotfoundlimit              = 0
ecmwhitelist                  =
ecmheaderwhitelist            =
detect                        = cd
nagra_read                    = 0
detect_seca_nagra_tunneled_card= 1
mhz                           = 450
cardmhz                       = 2700
ident                         =
chid                          =
class                         =
aeskeys                       =
group                         = 1
emmcache                      = 1,3,2,0
blockemm-unknown              = 0
blockemm-u                    = 0
blockemm-s                    = 0
blockemm-g                    = 0
saveemm-unknown               = 0
saveemm-u                     = 0
saveemm-s                     = 0
saveemm-g                     = 0
blockemm-bylen                =
lb_weight                     = 100
lb_force_fallback             = 0
savenano                      =
blocknano                     =
dropbadcws                    = 0
disablecrccws                 = 0
use_gpio                      = 0
cccreshare                    = -1
ccchop                        = 0
use_ssl                       = 0
force_ua                      =
exec_cmd_file                 =
stmkeys                       =
deprecated                    = 0
audisabled                    = 0
auprovid                      =
ndsversion                    = 0
ratelimitecm                  = 0
ratelimittime                 = 0
ecmunique                     = 0
srvidholdtime                 = 0
cooldown                      = 0,0
read_old_classes              = 1


spodni ctecka je :
Kód:
device                        = /dev/sci0


ostatni nastaveni oscamu tu najdes na foru

_________________
Vu+ Ultimo 4K - openATV , Xtrend ET 9500 - openATV, IP box 9900 -/ PC -Linux Mint

Když bych chtěl od recieveru jen satelit a chtěl vše funkční po instalaci, tak nebudu vyhazovat peníze za linuxový!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2016 - 14:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 12.Prosinec 2016 - 19:53
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K
Místo/Bydliště: zapadne Slovensko
Poděkoval: 1 krát
Super dakujem, ale netusim co reader a kam a ako to mam napisat, rep. zmenit :shock:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2016 - 14:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 12.Prosinec 2016 - 19:53
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K
Místo/Bydliště: zapadne Slovensko
Poděkoval: 1 krát
forsajd napsal:
medoo: hod sem obrazok ako to mas nastavene


Mam to tak isto, alepo 15min vyhladavanie mi nic nenaslo...
Příloha:
DSC_1831.JPG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2016 - 17:40 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 513
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 32 krát
medoo co za image mas?

_________________
Vu+Ultimo 4K-VTi
Vu+Uno 4K-VTi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2016 - 12:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 12.Prosinec 2016 - 19:53
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K
Místo/Bydliště: zapadne Slovensko
Poděkoval: 1 krát
Image VTI 11.0
...programy som uz nejako naladil...teraz potrebujem este rozchodit tu internu citacku.

Vie mi niekto pomoct?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 16:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Listopad 2008 - 16:30
Příspěvky: 1
Po zmene skinu mam stále reštart čo s tým?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 23:56 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 513
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 32 krát
zmen skin pokial ho neaktualizuju nic neurobis

_________________
Vu+Ultimo 4K-VTi
Vu+Uno 4K-VTi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ULTIMO 4 k
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 14:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 513
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 32 krát
Dnes som spustil film z nasu a ono ti ide zvuk DTS HD Master ale len z formatu TS a M2TS z MKV po starom len DTS

_________________
Vu+Ultimo 4K-VTi
Vu+Uno 4K-VTi


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 151 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 58 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk