e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Červenec 2018 - 12:45

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2018 - 20:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2010 - 17:09
Příspěvky: 18
Muzete mi nekdo poradit jak nastavit tunery? TUNER A-USALS,TUNER B-stejne s tuner A,TUNER C-neaktivni,TUNER D-neaktivni,TUNER E-neaktivni,TUNER F-neaktivni,TUNER G-neaktivni,TUNER H-neaktivni,TUNER C-neni nic pripojeno,TUNER J-DVBT povoleno.Naskenuje mi to satelity jen od 28 east do 5west,potom mi to pise spatne nastaveny tuner,jinak vse nastavene v poradku,.vsechno jelo normalne a najednou nic! IMAGE OPENPLI.DEKUJI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2018 - 9:17 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 325
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,et-4000,HDBOX9100
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 22 krát
takto :)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2018 - 17:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2010 - 17:09
Příspěvky: 18
DEKUJI.Porad to same,takze nefunguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2018 - 6:11 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 937
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
baranček @ on tam má : TUNER A-USALS,TUNER B-stejne s tuner A
Pokud používáš ( usals - motor ) musí tam byt vice obr.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2018 - 8:23 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 325
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,et-4000,HDBOX9100
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 22 krát
samozrejme to viem a musí to vedieť aj náš kolega ako píše doteraz mu to fungovalo,len teraz nastal nejaký zádrheľ.Ja na jeho mieste by som ešte vyskúšal nanovo flash image a opätovné nastavenie :)

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2018 - 19:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2010 - 17:09
Příspěvky: 18
Mam vse nastavene jak ma byt,usals,pozicioner,sirku,delku,ale nechapu proc to nejde,aktualizace zadna neprobehla,zadne pluginy,nic jsem nestahoval.Otocim parabolu 5west az 28east a vsecno OK! Otocim na 30west ,normalne to jelo a ted ani nezacne prohledavat,to same treba42east.DEKUJI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2018 - 20:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 285
Poděkováno: 17 krát
bohužel kde je chyba nevím,ale dělá mi to taky,natočí a neladí,zkus jeden transpoder na kterém
víš,že je signál,proladit na nefunkční družici


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2018 - 21:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2010 - 17:09
Příspěvky: 18
OK zkusim, zitra se ozvu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 14.Květen 2018 - 18:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2010 - 17:09
Příspěvky: 18
Zkusil jsem bohuzel nic!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2018 - 14:17 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 325
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,et-4000,HDBOX9100
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 22 krát
aj image si nainštaloval znovu načisto?Plus opätovné nastavenie?Mne to funguje bezchybne na každej známej image roky bezchybne podľa klasického nastavenia USALS ale aj klasický DiSEqC 1.2. s ručným nastavením jednotlivých družíc. :) Ešte dodám,používam Vhannibal Setting

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2018 - 6:27 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 937
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
dreambox61
Otocim parabolu 5west az 28east a vsecno OK
30west ,normalne to jelo a ted ani nezacne prohledavat,to same treba42east

jde o krajní pozice , není problém s parabolou mohla se hnout nebo muže na ty 30west spadnout . U 5w - 28e tam problém není z duvohu sklonu . Máš moznost sledovat parabolu jak se točí k 30w a 42e ?

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2018 - 17:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2010 - 17:09
Příspěvky: 18
Parabolu vidim,otaci se normalne ale od 28east nic a od 5west taky nic,nezacne to ani skenovat,pritom to skenovalo uplne dokonale,vitr s tim nehnul.DEKUJI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2018 - 12:25 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 937
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Nemáš nastavené konce ( 28e / 5w na doraz ? Udělej reset motoru ! Ze spoda budou tlačítka .....

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI TUNERU
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2018 - 19:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2010 - 17:09
Příspěvky: 18
Ne nemam na parabolu koukam!!!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk