e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Září 2018 - 13:28

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2018 - 20:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Květen 2010 - 9:53
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Vu+ Uno 4K se, Vu+ Solo SE
Místo/Bydliště: nové zámky
Poděkoval: 1 krát
Zdravim, chcel by som sa informovat ako by mal fungovat FBC tuner Vu uno4kse a Unicable Inverto. LNB mam pripojene na tuner A (B tuner som prepojil cez interny LOOP).

Tuner A nahravenie z Thor 0,8W 12054H (Markiza HD), prepnem na Doma HD (12380V) a dam nahravat. V tomto stave potom viem vyberat iba stanice z tychto dvoch frekvencii (nefunguju virtualne tunery).
Ked to dam na klasicky vystup LNB a spravim tu istu kombinaciu tak v ponuke mam aj ostatne frekvenie z pasma a polarizacie a vyuzivaju sa aj virtualne tunery. Nemalo by to takto fungovat aj pri Unicable.

Nastavenie tunerov pri Unicable:
Tuner A
Konfiguracny rezim - Pokrocile
Druzica - Thor 0,8
LNB - LNB 1
Priorita - AUTO
LOF - UNICABLE/JESS
Unicable Konfiguracny rezim - Unicable LNB
Vyrobca - Inverto
Typ - IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP
Kanal - SCR2
Kmitocet - 1420
Algo. ladenia - spolahlive
pripojenie - nie
Rezim diseqc - ziadny
force legacy signal stats - nie

Tuner B
prepojit sluckou na
tuner A
force legacy signal stats - nie

Za odpovede vopred dakujem.

_________________
VU+ Uno 4K SE, VU+ Solo SE, OpenATV 6.1, Mascom 85 cm, Stab HH 120 (42°E-45°W)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2018 - 9:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Říjen 2010 - 15:43
Příspěvky: 47
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Tvoj problém ma tiež zaujíma, lebo keď bude teplejšie chystám sa vymeniť klasické LNB za unicable.
Nevedel som, že existuje na tomto prijímači interný loop.
V každom prípade Ti chýba nastavenie druhej frekvencie na tuneri Ba že vraj je potrebné nastaviť aj prioritný tuner A.
Potom by som vyskúšal aj ten rozbočovač, čo je súčasťou Unicable LNB, chyba môže byť aj v tom internom loope.

_________________
VU+ UNO 4K SE, VTI 13.0.9, Amiko A3, AMIKO L107 SINGLE UNIVERSAL LNB, OSCAM: 1.20-unstable_svn Build: r11086


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2018 - 10:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Květen 2010 - 9:53
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Vu+ Uno 4K se, Vu+ Solo SE
Místo/Bydliště: nové zámky
Poděkoval: 1 krát
Skusal som aj nastavenie tuneru B, bol nastaveny ako tuner A ale ina frekvencia (a este aj nastavenie pripojit na som tam skusal nastavovat), a skusal som to pripojit aj cez rozbocovac a stale taky isty efekt. A prioritu ma tuner A. Tak neviem kde moze byt chyba.

_________________
VU+ Uno 4K SE, VU+ Solo SE, OpenATV 6.1, Mascom 85 cm, Stab HH 120 (42°E-45°W)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2018 - 10:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 15.Srpen 2010 - 16:30
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: DM 500HD, OptoboX Koala ...
Místo/Bydliště: Slovakia, Italy
Skus to nastaviť takto: Unicable / JESS für eine Satposition https://wiki.vuplus-support.org/index.php?title=Tunerkonfiguration_Vu%2B_Uno_4K_SE_mit_einem_DVB-S2(X)_FBC_Dual_Tuner#Unicable_.2F_JESS_f.C3.BCr_eine_Satposition


Daj vedieť ako si dopadol taktiež chcem vymeniť LNB za unicable
Dik

_________________
Vu+ Uno 4K SE
Dreambox DM 500HD

Motor OptiboX DM 3800 Ultra Speed
Parabola 120 cm AL
Skylink Full, Freesat, ...

:wav:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk