e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Červenec 2018 - 10:06

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2017 - 19:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2009 - 16:41
Příspěvky: 2
Poděkoval: 3 krát
zdravím chtěl jsem požadat o pomoc koupil jsem si vu uno 4k před tim jsem použival vu solo 2 tak jsem si myslel že tam dam cccam 2.3.0 a ono to nepodporuje potřebuju poradit jak na sharing u vu uno 4k
děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2017 - 20:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2016 - 12:16
Příspěvky: 216
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 5 krát
support mas na http://www.tvojpredajca.sk alebo citaj v sekcii oscam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2017 - 20:23 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Listopad 2009 - 23:38
Příspěvky: 412
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 21 krát
oscam-11384_armv7ahf-vfp-neon 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2017 - 21:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2009 - 16:41
Příspěvky: 2
Poděkoval: 3 krát
Zdravim neni nekdo z prahy že by mne to nastavil nechci to zadarmo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2017 - 14:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 211
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 7 krát
Inštaluj toto,nájdi tam VU+addons/Softcams /softcams for 4K receivers,daj oscam podľa svojho image.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-43W(strom zrezali),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Octagon SF 4008 4K UHD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,SCAN KING HF discone,RTL-SDR+Airspy R2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 12:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2009 - 20:47
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: ShowBox 5000 HD E2
Ahojte. Včera synovi dorazil VU+ UNO image Experimental... tak nejako. Nie som teraz pri nom ked toto pišem. po zapojeni a hladani programov mi na 23.5 nenaslo ani jeden kanal. Na 19.2 vyše 1000. Lnb mám monoblock. V nastaveni tuneru mam rezim jednoduchy porty A/B, druzice A- 19.2 , B-23.5. ked nič nenašlo zopakoval som to aspon 4x. Pomenil co sa da v nastaveniach tuneru. Dal som napokon tovarenske nastavenie a skusil odznova. Zasa nič. Ja mam showbox vitamin 5000 hd E2. Porovnal som nastavenia na mojom a na VU. Všetko rovnake a VU nenašlo na 23.5 znova nič. Už som rozmyslal ci pekne nepojde nazad do krabice a dal som este raz tovarenske nastavenie a po nastaveni a len ručnom prehladaní satelitu 23.5 mi ponaskakovalo vyše 200 kanalov. Ďalej som dal kartu skylink ICE do čítačky a tú nenašlo. Tak som skusil dat môj CI modul s kartou M7 z vitamina a programy nabehli. Prosím vás potrebuje k tej karte nejaky plugin aby mu ta vstavana čítačka našla tú jeho kartu ICE alebo je nejaka klavesova skratka na zapnutie, či radšej kúpiť CI modul. Alebo najlepšie nahrať nejaký lepší image pre UNO. Ak áno tak aký by ste mi poradili? Ďakujem.

_________________
ShowBox Vitamin HD 5000 - Enigma 2 - Metropolis HD By Franc ; LNB Monoblock Quad Blue Line 0,2 dB 4,3 stupňa; Parabola Gibertini 90 cm


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 12:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3069
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
majo17k napsal:
Ahojte. Včera synovi dorazil VU+ UNO image Experimental... tak nejako. Nie som teraz pri nom ked toto pišem. po zapojeni a hladani programov mi na 23.5 nenaslo ani jeden kanal. Na 19.2 vyše 1000. Lnb mám monoblock. V nastaveni tuneru mam rezim jednoduchy porty A/B, druzice A- 19.2 , B-23.5. ked nič nenašlo zopakoval som to aspon 4x. Pomenil co sa da v nastaveniach tuneru. Dal som napokon tovarenske nastavenie a skusil odznova. Zasa nič. Ja mam showbox vitamin 5000 hd E2. Porovnal som nastavenia na mojom a na VU. Všetko rovnake a VU nenašlo na 23.5 znova nič. Už som rozmyslal ci pekne nepojde nazad do krabice a dal som este raz tovarenske nastavenie a po nastaveni a len ručnom prehladaní satelitu 23.5 mi ponaskakovalo vyše 200 kanalov. Ďalej som dal kartu skylink ICE do čítačky a tú nenašlo. Tak som skusil dat môj CI modul s kartou M7 z vitamina a programy nabehli. Prosím vás potrebuje k tej karte nejaky plugin aby mu ta vstavana čítačka našla tú jeho kartu ICE alebo je nejaka klavesova skratka na zapnutie, či radšej kúpiť CI modul. Alebo najlepšie nahrať nejaký lepší image pre UNO. Ak áno tak aký by ste mi poradili? Ďakujem.


ach jo .. to je tak ked si sat jelito kupi linux box.
zajdi niekde do kammennej predajne a daj si to nastavit.. ellano myslim taketo nastavovacky robi po 30 € a to ta isto pri tej cene co si dal za box nezabije


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 14:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1215
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 103 krát
majo17k napsal:
Alebo najlepšie nahrať nejaký lepší image pre UNO. Ak áno tak aký by ste mi poradili? Ďakujem.

Nahraj tam hotovú zálohu ktorú si nájdeš na nete napr. na satupdate.net alebo ako píše dlhé pole zaplatiť niekomu za spojazdnenie prijímača alebo si zobrať dovolenku a začať študovať po nete je toho plná prdel!!!

p.s. ale mám rád ľudí ktorý sem hodia problém, sa odhlásia a večer už len kuknú ktorý debil za neho vyriešil jeho problém,že.

_________________
Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 16:27 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1010
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 42 krát
Som zvedavý ako si nastavil ten vitamin s tou enigmou? Ale asi nie Ty si to nastavoval. Takže riešenie je jednoduché. Postupuj tak ako pri vitamine. :D :D

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 18:03 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 28.Leden 2009 - 12:40
Příspěvky: 425
satelitni prijimac: Linuxové prijmače
furko napsal:
majo17k napsal:
Alebo najlepšie nahrať nejaký lepší image pre UNO. Ak áno tak aký by ste mi poradili? Ďakujem.

Nahraj tam hotovú zálohu ktorú si nájdeš na nete napr. na satupdate.net alebo ako píše dlhé pole zaplatiť niekomu za spojazdnenie prijímača alebo si zobrať dovolenku a začať študovať po nete je toho plná prdel!!!

p.s. ale mám rád ľudí ktorý sem hodia problém, sa odhlásia a večer už len kuknú ktorý debil za neho vyriešil jeho problém,že.


casy ked bol medzi nami este rewis,(cest jeho pamiatke)uz skoncili.Rewis rad poradil a co to naucil aj zadarmo ze?
hold,chlapci zvykajte si hladat a studovat...

_________________
:good:Xtrend ET10000HD G-edition 3xDVB-S2+DVB-C_OpenPli_Oscam,Vu+Zero_OpenPli_Oscam/CCcam,FUBA DA110 AL_LNB Invacom Twin,40mm Feed,0,3 dB_motor 30W-75E+FE perforated 90cm_08W,LNB Inverto Twin Black Ultra 0,2 dB
http://www.vhannibal.net/autosetting.php http://www.openinfo1036.estranky.cz/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 18:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2009 - 20:47
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: ShowBox 5000 HD E2
petersk napsal:
Som zvedavý ako si nastavil ten vitamin s tou enigmou? Ale asi nie Ty si to nastavoval. Takže riešenie je jednoduché. Postupuj tak ako pri vitamine. :D :D

Nastavil som ho sám. To čo som potreboval som naštudoval stiahol image nahral nastavil pomocou sprievodcu a žiadny problém sa nevyskytol. všetko šlape ako má. Po zapnutí VU proste na 23.5 nenaslo žiadny kanál. zopakoval som ladenie mnohokrát až mi konečne našlo stanice aj to po ručnom prehľadávaní. vedel som že niečo nie je v poriadku. Srávil som pri tom asi 3 hod. a napokon mi ešte nefungovala vstavaná čítačka. V menu som nenašiel žiadnu položku pre oscam. Preto som sa napokon obrátil tu na fórum. Ale som nevedel že to chcem až tak moc veľa ako je pomoc alebo len usmernenie ako dalej. Prebohaaaa kolkým som zrazu stúpil na otlak.
Ale v konečnom dôsledku veľmi pekne ďakujem FURKOvi. Poradil "satupdate.net". To mi stačilo a VU+ v pohode šlape ako má bez problémov.

_________________
ShowBox Vitamin HD 5000 - Enigma 2 - Metropolis HD By Franc ; LNB Monoblock Quad Blue Line 0,2 dB 4,3 stupňa; Parabola Gibertini 90 cm


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 18:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2009 - 20:47
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: ShowBox 5000 HD E2
furko napsal:
majo17k napsal:
Alebo najlepšie nahrať nejaký lepší image pre UNO. Ak áno tak aký by ste mi poradili? Ďakujem.

Nahraj tam hotovú zálohu ktorú si nájdeš na nete napr. na satupdate.net

:thankyou: VU+ funguje.

_________________
ShowBox Vitamin HD 5000 - Enigma 2 - Metropolis HD By Franc ; LNB Monoblock Quad Blue Line 0,2 dB 4,3 stupňa; Parabola Gibertini 90 cm


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 18:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1010
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 42 krát
No vidíš, nastavil si to aj sám. Gratulujem. Nech sa darí.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2017 - 19:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2009 - 20:47
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: ShowBox 5000 HD E2
petersk napsal:
No vidíš, nastavil si to aj sám. Gratulujem. Nech sa darí.

Ďakujem

_________________
ShowBox Vitamin HD 5000 - Enigma 2 - Metropolis HD By Franc ; LNB Monoblock Quad Blue Line 0,2 dB 4,3 stupňa; Parabola Gibertini 90 cm


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: digisk+upc na VU+Zero4K
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2018 - 13:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Leden 2018 - 7:55
Příspěvky: 7
mám modul Digisk v ci a share upc na prímači ami AMIKO HD8200 a funguje to v pohode len sa zle zobrazuje EPG a je to starý šrot otázka je že ked kúpim VU+Zero4K či sa to bude dať spojazniť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2018 - 14:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5088
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
na freesate to EPG nie je veru žiadna sláva na niektorých programoch ..... [-o< ale lepšie to ukazuje ked si v E2 v menu pre EPG nastvíš EPG jazyk1 slovensky a EPG jazyk2 česky :good: samozrejme záleží ak ti toto umožnuje image nastaviť . napr. v openxx to ti ponúkne ale tuším že vo VTI a B.H. už asi nie ak si dobre pmätám ... #-o a záleží aj na skine ,lebo aj ten ked si vyberieš nesprávny pre našu lokalizáciu tak sa smiechu nezdržíš ..... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2018 - 13:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Únor 2010 - 14:28
Příspěvky: 14
Poděkoval: 9 krát
Zdravim priatelia....zamyslam nad kupou Una 4K SE,kedze sa jedna o Enigmu,nie je problem medzi komunikaciou cez RCC alebo DCC??narazam na upravu oscamu napr...Vdaka za odpoved vopred...

_________________
VU+ UNO 4K SE 13.0.4 oscam Powervu 11399
AZ Box Premium HD OPEN RSI 3.0,cccam 2.3.0
AB Cryptobox 500HD,650HD newcamd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2018 - 15:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 91
Poděkováno: 5 krát
nie,nie je ziaden problem

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2018 - 19:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Únor 2010 - 14:28
Příspěvky: 14
Poděkoval: 9 krát
frcko73 napsal:
nie,nie je ziaden problem

Moja Vdaka za odpoved... :thankyou:...vidim v popise,ze ho maš tiež,spokojnost??ci nasiel si nejaky nedostatok,ktory by si vytkol??

_________________
VU+ UNO 4K SE 13.0.4 oscam Powervu 11399
AZ Box Premium HD OPEN RSI 3.0,cccam 2.3.0
AB Cryptobox 500HD,650HD newcamd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2018 - 19:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 91
Poděkováno: 5 krát
mam ho zatial len kratko,ale zatial som nenasiel negativum.

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk