e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 27.Listopad 2020 - 3:55

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VTi Počasie
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2020 - 0:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Září 2016 - 18:07
Příspěvky: 20
Zdravim,
ma niekto skusenosti s funkcnym pocasim pre VTi ? Original z cistej instalacky uz davno nefunguje, z fora som sa dozvedel o Foreca ktore donedavna fungovalo.
Diky za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VTi Počasie
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2020 - 12:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 18:36
Příspěvky: 11
Poděkováno: 6 krát
Ahoj
Ja používam skin HD Glas a tam je aj počasie, mne to úplne stačí


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VTi Počasie
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2020 - 18:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Září 2016 - 18:07
Příspěvky: 20
aspar napsal:
Ahoj
Ja používam skin HD Glas a tam je aj počasie, mne to úplne stačí


Nova instalacia VTi 14.0.6 skin Glass_fhd a pri hladani pozicie vyhlasi nemoze sa spojit so serverom.
Modul Foreca vyhlasi cakajte prosim a nic.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VTi Počasie
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2020 - 18:24 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 308
Poděkováno: 17 krát
V VTI 14.0.6 je v moduloch/rozšírenia vweather3,stiahni nainštaluj,poskytovateľa nastav na yahoo,na internete yahoo weather zadaj svoje mesto,v hornom riadku za mestom máš id ktoré zadáš do prijímača,ja mám nastavené zobrazenie v hlavnom menu.Funguje to o.k.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VTi Počasie
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2020 - 1:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Září 2016 - 18:07
Příspěvky: 20
jope napsal:
V VTI 14.0.6 je v moduloch/rozšírenia vweather3,stiahni nainštaluj,poskytovateľa nastav na yahoo,na internete yahoo weather zadaj svoje mesto,v hornom riadku za mestom máš id ktoré zadáš do prijímača,ja mám nastavené zobrazenie v hlavnom menu.Funguje to o.k.


Diky uz to ide


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VTi Počasie
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2020 - 21:14 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 430
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 12 krát
tu su id pre slovensku republiku

a tu id pre cesku republiku

_________________
Vu+ zero
@Maximum E85 Multibeam
@diseq prepinac-23,5°E-19,2°E-13°E-0,8°W
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk