e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Srpen 2017 - 11:20

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: setting pre enigmu2
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2016 - 23:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2011 - 13:53
Příspěvky: 80
Zdravím,

Neviem, či som to zaradil správne túto otázku, ale ako už s predmetu vyplíva nemá niekto aktuálny setting novej Digi pre enigmu 2? Prípadne neviete mi povedať, či je možné nejako konvertovať tú kanálovú mapu, ktorú ponúka Digi na stránke pre svoje cam moduly?

Ďakujem pekne za akúkoľvek radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: setting pre enigmu2
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2016 - 11:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2771
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
palisanderb1 napsal:
Zdravím,

Neviem, či som to zaradil správne túto otázku, ale ako už s predmetu vyplíva nemá niekto aktuálny setting novej Digi pre enigmu 2? Prípadne neviete mi povedať, či je možné nejako konvertovať tú kanálovú mapu, ktorú ponúka Digi na stránke pre svoje cam moduly?

Ďakujem pekne za akúkoľvek radu.


1, vyplýva sa pise s oboma tvrdými "y" madar !
2, je problem si to prescanovat podla flysatu a podobne zameranych stranok a zeditovat v PC ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: setting pre enigmu2
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2016 - 13:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2011 - 13:53
Příspěvky: 80
dlhe_pole napsal:
palisanderb1 napsal:
Zdravím,

Neviem, či som to zaradil správne túto otázku, ale ako už s predmetu vyplíva nemá niekto aktuálny setting novej Digi pre enigmu 2? Prípadne neviete mi povedať, či je možné nejako konvertovať tú kanálovú mapu, ktorú ponúka Digi na stránke pre svoje cam moduly?

Ďakujem pekne za akúkoľvek radu.


1, vyplýva sa pise s oboma tvrdými "y" madar !
2, je problem si to prescanovat podla flysatu a podobne zameranych stranok a zeditovat v PC ?


Ja mam na teba nejake stastie ci co. Ak by to nebol problem tak by som sem nepisal, ze by som ten setting potreboval nemyslis? Dôvod preco to problem je ti popisovat nebudem podla vsetkeho ta to moc netrapi.

Vdaka za tvoj drahocenny cas.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Feedfetcher a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk