e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Srpen 2017 - 11:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2016 - 18:34 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 800
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 7 krát
RAMSES napsal:
polulin napsal:
Nemá někdo kombinaci toho modulu a Fresat karty? Viz. viewtopic.php?f=357&t=66523#p666933

Díky.


Ten samý problém riešim na VU+DUO2, máte na to riešenie ??


ak by ešte niekoho zaujímalo riešenie na uvedený problém,, viac nájde na tomto odkaze

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: DM7080 a modul Digi Slovakia
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2016 - 14:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Květen 2011 - 18:45
Příspěvky: 105
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Dobrý deň,

na DM7080 HD (image opendreambox 2.2 z 25.11.2016) mi nechodia korektne programy AXN Black, AXN White a Spektrum Home z ponuky Digi Slovakia pri použití ich modulu a karty (pri prepínaní niekedy tieto programy nabehnú, inokedy zostane čierna obrazovka).

Pri programoch Dorcel, Dusk a Eroxxx je len čierna obrazovka a STB s modulom si nepýta ani PIN k odblokovaniu programov.

Uvedený modul s kartou som vyskúšal aj v Clarke-Tech HD 4100 a tam to bolo v poriadku.

Ak niekto využívate Maxi balík Digi Slovakia s modulom v DM7080 HD (alebo DM7020 HD), podeľte sa prosím o svoje skúsenosti s príjmom týchto programov.

Za prípadné odpovede ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM7080 a modul Digi Slovakia
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2016 - 17:03 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1128
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
Skús priradiť tie stanice modulu.

_________________
Dreambox 7080 Merlin 4
Oscam EMU r11279
VU+ Ultimo Satdreamgr+TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM7080 a modul Digi Slovakia
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2016 - 18:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Květen 2011 - 18:45
Příspěvky: 105
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Skúšal som priradiť nielen stanice ale aj poskytovateľov a caid k modulu, no problém pretrvával.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2016 - 12:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Srpen 2011 - 20:28
Příspěvky: 25
satelitni prijimac: Vu DUO +2.1.1
Místo/Bydliště: Topoľčany
Ahojte máte niekto vyskušaný Digi TV - CA modul na príjmači Amiko 8250,prípadne Cryptobox 650 HD.alebo kto máte modul v PEa okolí.dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2016 - 12:53 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Říjen 2008 - 20:28
Příspěvky: 498
Místo/Bydliště: Moravia
Poděkoval: 10 krát
V 8260+ běží O.K.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 16:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Srpen 2011 - 20:28
Příspěvky: 25
satelitni prijimac: Vu DUO +2.1.1
Místo/Bydliště: Topoľčany
Ide všetko aj s Amikom 8250+ ,, Nová Digi TV - CA modul ...nemáte niekdo náhou setting na Digi + madarské stanice....Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 19:04 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 800
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 7 krát
http://www.satupdate.net/files/file/138 ... 916874bin/

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2017 - 23:52 
Online
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Říjen 2016 - 16:17
Příspěvky: 84
Místo/Bydliště: NBK
Poděkováno: 1 krát
Ahojte máte niekto vyskušaný Digi TV - CA modul na príjmači OPTICUM HD ODIN TWIN+ , Mutant HD1500 HEVC Twin tuner nebo OCTAGON SF3038 E2 HD Triple FullHD 1080p 1xDVB-S2 Tuner ????????????????

_________________
2 x MUT@NT HD1500 OpenATV 6.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2017 - 3:32 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 482
Poděkováno: 5 krát
Ak myslis tento
https://www.elektropeha.sk/satelitna-te ... duct_id=94
tak tochodi v nom bez problemov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2017 - 15:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Květen 2011 - 18:45
Příspěvky: 105
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Moje skúsenosti s modulom Digi Slovakia v DM7080 HD a v DM7020 HD:

1. Na DM7080 HD (image opendreambox 2.2 z 25.11.2016) mi nechodia korektne programy AXN Black, AXN White a Spektrum Home z ponuky Digi Slovakia pri použití ich modulu a karty (pri prepínaní niekedy tieto programy nabehnú, inokedy zostane čierna obrazovka).

2. NA DM7080 HD a súčasne DM7020 HD (dreambox-image-dm7020hdv2-20161019) pri programoch, ktoré si vyžadujú zadanie detskej poistky je len čierna obrazovka a STB s modulom si nepýta ani PIN k odblokovaniu programov.

Zmena image nepomohla a problém pretrváva. Technická podpora na Digi Slovakia garantuje plnú fukčnosť len na TV Samsung a LG.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM7080 a modul Digi Slovakia
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 18:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Květen 2011 - 18:45
Příspěvky: 105
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Po inštalácii pluginov dreamciplus a autopin v DM7080 HD/DM7020 HD v móde CI+ fungujú všetky programy po priradení k modulu DIGI bez problémov.

Dokonca je možné eliminovať zadávanie detskej poistky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2017 - 16:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Květen 2011 - 17:52
Příspěvky: 32
Zdravím, jede modul v HD-BOXU 9105 plus? Díky za reakce.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nová Digi TV - CA modul
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2017 - 16:57 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1732
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 66 krát
HD Box 9105+ šlape s novým modulem Digi spolehlivě, Nová Digi na něm jede bez problémů. :-)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk