e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Březen 2017 - 9:08

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2016 - 20:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 4534
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 55 krát
pele1 napsal:

To by vysvětlovalo hlášku kterou mám u JOJ na livetv.skylink.cz. Zůstala mi ale v dostupných programech. Ale nemám v dostupných Novu.
Příloha:
Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG [ 36.58 KiB | Zobrazeno 3531 x ]

Funguje to nějak zvláštně:
Příloha:
Výstřižek1.PNG
Výstřižek1.PNG [ 55.32 KiB | Zobrazeno 3531 x ]

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, Skylink, TNK, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Proti blbosti i bohové bojují marně. Rozčilovat se, znamená ničit si zdraví pro blbost jiných.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2016 - 21:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1079
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 35 krát
nova v livetv nefunguje od začiatku

_________________
Dreambox 7080 Merlin 4
Oscam EMU r11279
VU+ Ultimo Satdreamgr+TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 7:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 4534
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 55 krát
Nechápu, jak můžou do světa vypustit takový polotovar.

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, Skylink, TNK, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Proti blbosti i bohové bojují marně. Rozčilovat se, znamená ničit si zdraví pro blbost jiných.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 8:16 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 21.Únor 2011 - 20:31
Příspěvky: 886
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 14 krát
Súhlas, včera som si aktivoval Skylink Live TV (Promo) a musím škonštatovať že je to na milú Jarmilu.(Po našom na puču.) :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 10:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Listopad 2008 - 9:30
Příspěvky: 79
Místo/Bydliště: NMnV
To moze napadnut asi len ich paranojicke hlavy blokovat to na jednu domacu siet. Ved ja chcem telku pozerat, ked lezim vecer na hoteli na sluzobke, alebo som na chate. Cele naprd, da sa pouzit len doma na zachode. Dalsi zbytocny nezmysel, by sa mali poucit od inych operatorov, ako sa to robi. Ale transcoding a port forwarding to vyriesi na Enigme aj bez nich.

_________________
2 x DM800HD original s Visiosat Multisat 1W, 13E, 19.2E, 23,5E 4 MS, na chalupe 4 x Samsung s DVB-S2 a CI+ a Toroidal 90, 1W, 13E, 19.2E, 23,5E a 2 Skylink karty.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 12:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Únor 2010 - 16:02
Příspěvky: 82
satelitni prijimac: Ariva 200 hd / Openbox 820
Místo/Bydliště: Slovensko
Ak zmením na karte region na SK, ktoré cz programy budu deblokované ako v prípade JoJ na karte s cz regionom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 19:49 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 21.Únor 2011 - 20:31
Příspěvky: 886
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 14 krát
Dnešní torpunov a moj prispevok bol vymazaný, to sa v demokratickom štate nerobí alebo áno? :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2008 - 14:01
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: openbox,motor,parabola 80cm
Místo/Bydliště: okr. Hlohovec
Cela ich nová zakaznicka zona je na ....,doteraz sa dala reautorizacia karty urobit hocikomu,teraz si to pyta email a kedze dotycny ho nema ,tak to vysvetluj nejakej starsej pani ze preco jej nejdu programy zo zaplateneho balika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 23:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 2819
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 83 krát
hajnall napsal:
Dnešní torpunov a moj prispevok bol vymazaný, to sa v demokratickom štate nerobí alebo áno? :smoke:

Si si istý ? :smoke: , Taký starý harcovník nevie že v téme "Novinky v Skylinku" sa nediskutuje ? :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom od marec 2016 po december 2016 neodporúčam !!! 2016/02 - OK, 2017/01 - OK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2016 - 4:13 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 21.Únor 2011 - 20:31
Příspěvky: 886
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 14 krát
Steiner napsal:
hajnall napsal:
Dnešní torpunov a moj prispevok bol vymazaný, to sa v demokratickom štate nerobí alebo áno? :smoke:

Si si istý ? :smoke: , Taký starý harcovník nevie že v téme "Novinky v Skylinku" sa nediskutuje ? :D

:D Berem na vedomie, ale torpunové dva príspevky s diskuziu nemali nič spoločné. :unknown:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2016 - 15:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 4534
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 55 krát
:) však jsou všechny v tomhle vláknu. Někdo z kolegů tu diskuzi přesunul sem.

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, Skylink, TNK, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Proti blbosti i bohové bojují marně. Rozčilovat se, znamená ničit si zdraví pro blbost jiných.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2016 - 16:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 2613
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 64 krát
toprun napsal:
Nechápu, jak můžou do světa vypustit takový polotovar.

Mozna proto ze
Kód:
V plné verzi bude služba aktivní od 12.9.2016.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2016 - 12:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2008 - 20:01
Příspěvky: 231
Místo/Bydliště: poblíž Zlína
Zdravím
Mám nainstalovanou na tabletu z Google Play aplikaci Skylink CZ krom toho že hned při spuštění aplikace to po mně chtělo číslo dekódovací karty tak nevím nač ta aplikace je ? :shock: já jsem nabyl domněnky že mi tam půjdou všechny kanály plus kanály které mám předplacené v balíčku a za tím mě v často kladených otázkách je na prvním místě jak postupovat při placení servisního poplatku :D to je přeci úsměvné.

_________________
Koscom SDF 3510 + 3X LNB (23.5E+19.2E+13E) + karta DiGitalLink + CS Link--nováček prosím o trpělivost!!!.
Ariva 202 E HD karta-skylink výměna


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2016 - 16:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 4534
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 55 krát
marecek29 napsal:
Mozna proto ze
Kód:
V plné verzi bude služba aktivní od 12.9.2016.

Co to je plná verze? Definuj přesně :)
I kdyby to byla nějaká light, tak by měla fungovat.

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, Skylink, TNK, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Proti blbosti i bohové bojují marně. Rozčilovat se, znamená ničit si zdraví pro blbost jiných.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2016 - 18:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 2613
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 64 krát
toprun napsal:
Co to je plná verze? Definuj přesně :)
I kdyby to byla nějaká light, tak by měla fungovat.

Jestly nevis co je testovaci rezim,tak to je pak tezky.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2016 - 7:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 4534
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 55 krát
Ty si ale nepsal nic o testovacím režimu. :)
Normálně všechno testují s pár uživateli a najedou tohle testují v plném provozu? No hlavě aby to už vyladili ke spokojenosti uživatelů.

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, Skylink, TNK, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Proti blbosti i bohové bojují marně. Rozčilovat se, znamená ničit si zdraví pro blbost jiných.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2016 - 13:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:09
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: VU+ Duo2 2xS2+T2, BH 3, HDG16
Místo/Bydliště: Vyškov
Poděkoval: 4 krát
Ono je úplně jedno, jestli je to testovací nebo ostrý režim. Když se podívám, co mi LiveTV nabízí, zjistím, že v základu je to ČT1, ČT2, ČT sport, většina Primy a Óčko. U slovenských se nechytám. Pokud přidám aktuálně předplacený Smart balíček, přidají mi Filmbox (kvalita silně diskutabilní) a Penthaus (erotiku mám raději živě). Ale ani Nova, ani Barandov, nemluvím o free programech, které SL nabízí v základu. Navíc omezeně na jednu síť. Takže na co to je? V domácí síti si nastreamuji celý satelit.

_________________
VU+ Duo2 Twin S2 + DVBT2, BH 3.0, HDG16


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2016 - 13:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Prosinec 2011 - 18:55
Příspěvky: 25
Presne rovnakú otázku si kladiem aj ja. Na čo to vlastne je ?

Vypuštěna citace. Necituj zbytečně předchozí příspěvek.
toprun.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2016 - 20:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Únor 2012 - 17:32
Příspěvky: 41
Mňa by zaujímalo,kde nájdem ten tv archiv v appke.Takisto mi funguje iba pár programov.Kopec sk a cz programov mi nejde.

Odoslané z Mi-4c


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2016 - 21:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Listopad 2015 - 13:50
Příspěvky: 27
Poděkoval: 2 krát
Po včerejší aktualizaci již aplikace nefunguje. Na tabletu píše : Toto zařizeni nepodporuje požadované schéma DRM.

_________________
SAT: VU+ SOLO SE V2
TV: LG 42LB650V
RKM 902II ANDROID 5.0 + KODI


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk