e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2017 - 20:09

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2016 - 19:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Strong SRT 7504
Pozor na tento prijimac, ktory ponukaju aj operatori zakaznickej linky Skylink .
Aj ked Vas budu presviedcat o jednoduchosti instalacie , v pripade ze pouzivate parabolu s dvomi poziciami Astra 19,2 + Astra 23,5 , prijimac standartnym sprievodcom nastaveni nenastavite . Na automaticku detekciu portu DiseqC prepinaca totiz pri pozicii ASTRA 23,5 pouziva TP, ktory sa na uvedenej pozicii uz nepouziva !
Pracovnici zakaznickej linky o tejto skutocnosti nevedia a budu Vas presviedcat aky jednoduchy prijimac to je a urcite ho sami nastavite. Aktualizacny OTA TP pre tento prijimac novsi fw nema .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2016 - 23:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 2970
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 88 krát
No jo no, nedávno som taký dával do našej krčmičky, s balíkom mini na 2r. Výhodná ponuka včetne boxu, predtým tam bol SD box.
Našťastie tam žiadny DiseqC nie je, ale dobre vedieť takéto veci.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom od marec 2016 po december 2016 neodporúčam !!! 2016/02 - OK, 2017/01 - OK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 0:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1212
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 33 krát
Aj SD_čkové satelitné prijímače boli skôr pohroma,
ako satelitné prijímače z dobrým a užívateľsky prívetivým prostredím či ovládaním. :cry:

To len obchodné reťazce ich v rôznych cenovo zvýhodnených sadách, v akciách nastrkali medzi ľudí. :cry:

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje a otáča aj parabolou už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE-irdeto-irdetoM7, Hello HD,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 16:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Březen 2006 - 14:15
Příspěvky: 197
Poděkováno: 2 krát
Veru, čo Strong, to hrôza...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2016 - 10:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Srpen 2016 - 10:21
Příspěvky: 1
https://s10.postimg.org/9hia88eyh/strong.jpg

Viz. obrazok v linku. Mate stym skusenosti ? Zakaznik nam ho uz takto doniesol.. tak som nahodil na USB v5 FW ale skonci to vzdy rovnako pri chybe eff

- skusane rozne USB, FAT 32
- skusany aj novsi FW v6 (povodny tam je v5)

Any ideas ? Za kazdu radu budem velmi vdacny :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2016 - 11:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Stiahni sw na inom pc a tak ho daj na usb . error file found = eff
alebo pohladaj na nete iny zdroj sw

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2016 - 12:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1212
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 33 krát
sestnastka napsal:
https://s10.postimg.org/9hia88eyh/strong.jpg

Viz. obrazok v linku. Mate stym skusenosti ? Zakaznik nam ho uz takto doniesol.. tak som nahodil na USB v5 FW ale skonci to vzdy rovnako pri chybe eff

- skusane rozne USB, FAT 32
- skusany aj novsi FW v6 (povodny tam je v5)

Any ideas ? Za kazdu radu budem velmi vdacny :)


revis napsal:
Stiahni sw na inom pc a tak ho daj na usb . error file found = eff
alebo pohladaj na nete iny zdroj sw



Skús niečo z tejto stránky ... SK klik soft. Strong SRT 7504


alebo tu CZ klik soft. Strong SRT 7504


Ja opatrujem pre takéto príležitosti staršie USB má iba 256MB funguje super. :good:

USB je najlepšie vopred naformátovať a následne nakopírovať naň už rozbalený soft.

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje a otáča aj parabolou už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE-irdeto-irdetoM7, Hello HD,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2017 - 23:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Březen 2017 - 23:18
Příspěvky: 2
Zdravim, nechcem zakladat novu temu ohladom tohto prijmaca tak sa to spytam tu. Podporuje tento prijmac zapojenie cez scart a hdmi naraz? Ide mi o to ze v jednej izbe mam pripojenu telku cez scart a do druhej izby mam natiahnuty hdmi kabel (ide len o doplnkovu moznost pozerania satelitu je mi jasne ze na druhej tv sa bude dat pozerat len to co na prvej) , bohuzial prvykrat ked som to tak zapojil nebol problem ale po vypnuti a zapnuti prijmaca uz prijmac nedokaze naskocit akoby zamrzol pri zapinani a akonahle odpojim hdmi kable tak prijmac naskoci.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2017 - 17:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 2583
Poděkoval: 68 krát
Poděkováno: 139 krát
zapajal som to takto jednemu dedovi do druhej izby po AV nasledne externe modulovane do UHF a ma to asi rok a nestazuje si tak mu to asi funguje.

_________________
Legendou som sa stal hlavne vdaka teme Mimo forum /do "Opravdu mimo mísu" asi nepatrí/
Satelitnou legendou sa necitim no Ja som tie pravidla nevymyslel :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2017 - 17:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Březen 2017 - 23:18
Příspěvky: 2
Nemoze byt problem v dlzke hdmi kabla? Je to prepojene 10+5m kablom bez ziadneho hud alebo opakovaca len jednoduchou hdmi spojkou. Snazim sa vylucit ci ide o chybu prijmaca alebo chybu v zapojeni.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2017 - 20:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 2583
Poděkoval: 68 krát
Poděkováno: 139 krát
zapoj telku na skusku cez HDMI na kratko bez spojky a uvidis kde je problem.

_________________
Legendou som sa stal hlavne vdaka teme Mimo forum /do "Opravdu mimo mísu" asi nepatrí/
Satelitnou legendou sa necitim no Ja som tie pravidla nevymyslel :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 12:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 2583
Poděkoval: 68 krát
Poděkováno: 139 krát
Stretol som za zo zaujimavym problemom oslovila ma jedna stara pani vlastniaca prijimac Strong 7504 ze ma problem zo zvukom pri kanale Lux TV na
Astra 3B.
Zvuk je tak silne praskavy ze je to nepozeratelne najprv som podozrieval telku tak som pripojil analogovo zvuk na externe reproduktory no problem pretrvaval dokonca som mal pocit ze teraz pocujem na pozadi slabe praskanie aj na inych programoch.
Po pripojeni ineho boxu k parabole prijem Luxu bez problemov no uvedeny strong u mna doma vykazuje ten isty problem nepomohlo tovarko a znovunaladenie.
Soft je v nom: v036 co som zistoval je asi posledny dostupny pre tento prijimac.
Ironia je ze ak by tento prijimac vlasnil clovek ktory o Lux ani nezakopne tak ani nevie ze je nejaky problem.

_________________
Legendou som sa stal hlavne vdaka teme Mimo forum /do "Opravdu mimo mísu" asi nepatrí/
Satelitnou legendou sa necitim no Ja som tie pravidla nevymyslel :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 16:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 14.Říjen 2009 - 10:58
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: FTA pre LUX HD
Poděkováno: 1 krát
vensan napsal:
Stretol som za zo zaujimavym problemom oslovila ma jedna stara pani vlastniaca prijimac Strong 7504 ze ma problem zo zvukom pri kanale Lux TV na
Astra 3B.
Zvuk je tak silne praskavy ze je to nepozeratelne najprv som podozrieval telku tak som pripojil analogovo zvuk na externe reproduktory no problem pretrvaval dokonca som mal pocit ze teraz pocujem na pozadi slabe praskanie aj na inych programoch.
Po pripojeni ineho boxu k parabole prijem Luxu bez problemov no uvedeny strong u mna doma vykazuje ten isty problem nepomohlo tovarko a znovunaladenie.
Soft je v nom: v036 co som zistoval je asi posledny dostupny pre tento prijimac.
Ironia je ze ak by tento prijimac vlasnil clovek ktory o Lux ani nezakopne tak ani nevie ze je nejaky problem.


http://www.systemabc.sk/cache/documents/THS813_SW_v0.4.0_approved.rar

040 je to aj na strong aj thomson

_________________
Nekukám TV vymýva rozum
info@mava.sk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Strong SRT 7504 Skylink Ready
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 18:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 2583
Poděkoval: 68 krát
Poděkováno: 139 krát
Pozdravujem za Presov zabralo :good:
:thankyou:

_________________
Legendou som sa stal hlavne vdaka teme Mimo forum /do "Opravdu mimo mísu" asi nepatrí/
Satelitnou legendou sa necitim no Ja som tie pravidla nevymyslel :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: edios a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk