e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Srpen 2019 - 6:34

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 85 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2018 - 22:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4612
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 305 krát
Mohli venovať tolko lasky a energie do live tv ako venuju do m7 uniblock a nejakeho viaccess orca a mohli mat viac platiacich zakaznikov.
Okrem zneistovania platiacich zakaznikov unisachmi a v minulosti surfsrandou v boji proti skutocnym piratom zatial nic nedosiahli.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2018 - 23:57 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1206
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 24 krát
No.mohli, mám FHD 1,8G tablet s intel procesorem, platím kombi - nemám nárok, nebude optimalizace :-( jen zvuk a barevné pruhy :(

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.3, PurE2-6.2, OpenPLi 6.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2018 - 13:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Září 2017 - 8:44
Příspěvky: 28
Poděkováno: 1 krát
Virtuální klávesnice byla i ve verzi 2.0 pro prohledání archivu a také nevyhledala nic s diakritikou a že to neumí ani nová verze 5.2.1 je zarážející. Nemusí do virtuální klávesnice hned přidávat české znaky, ale když zadám "E" tak očekávám, že to najde i "É", "Ě" a popřípadě i další jako "Ë", "È", "Ê".


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2019 - 17:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Říjen 2008 - 15:10
Příspěvky: 266
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
Ahojte, neviete náhodou či funguje Skylink live aj mimo EU, mám na mysli Čínu.

_________________
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2019 - 19:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Únor 2012 - 23:35
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
2 fanatix:

Podle všeho je to opravdu omezeno pouze na EU - v létě jsem to zkoušel v Bosně a Hercegovině a nešla, ale v Maďarsku, Chorvatsku a Slovinsku bez problémů...

______________________
Odesláno z "founa"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 23:17 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1206
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 24 krát
fanatix napsal:
Ahojte, neviete náhodou či funguje Skylink live aj mimo EU, mám na mysli Čínu.

Tak tam jsem nebyl, ale Qatar a Dubai bez problémů i bez vpn..

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.3, PurE2-6.2, OpenPLi 6.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2019 - 18:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Říjen 2008 - 15:10
Příspěvky: 266
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
Fungoval aj v Číne a aj bez VPN.

_________________
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 13:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
Iba poznamka ak by to niekto riesil - kupil som si Google Chromecast 3. Viac menej v pripade ak sme neni doma a mala chce pozerat svoje rozpravky. Odskusane a s Live tv funguje bez problemov a samozrejme nevyzaduje sa smart tv ktoru skylink live podporuje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 19:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červen 2010 - 12:33
Příspěvky: 129
Poděkoval: 13 krát
To znamená, že cez Google Chromecast 3 má aplikáciu Skylink Live TV?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 21:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
Lepsie povedane Skylink Live TV podporuje Chromecast takze sa do neho da castovat (ako to prelozit?) aj stream zo Skylink Live Tv. Chromecast sam o sebe v sebe ziadnu aplikaciu nema resp sa tam ziadna neinstaluje ale vsetko sa pusta z telefonu. Telefon sluzi vlastne ako dialkove ovladanie. Data idu potom uz priamo do Chromecastu cez wifi a teda nezatazuje sa telefon. Samozrejme treba este wifi na ktoru sa aj telefon aj chromecast pripoja (co vacsinou problem nie je a pripadne mam na tento ucel tp link mr3020 + usd data modem)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 21:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červen 2010 - 12:33
Příspěvky: 129
Poděkoval: 13 krát
Ak som to pochopil, tak pustíš si Skylink Live na mobile a to čo pozeráš, tak následne cez wifi - cez Chromecast zrkadlíš na TV?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 21:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
Ano pustis na Skylink Live tv (inak ide aj Horizon Go a asi aj dalsie podobne aplikacie). Nasledne sa Ti v telefone zobrazi taka cast ikonka na ktoru kliknes a vyberes zariadenia na ktore chces obraz odoslat (ak mas napr viacero chromecastov na danej wifi) a nasledne Ti pojde obraz v TV (v mobile uz potom nie ale samozrejme sa to da zase prepnut naspat). Telefonom potom len prepinas. Pre uplnost - da sa aj zrkadlit cela obrazovka telefonu co sa moze hodit pre nepodporovane aplikacie ale tu ide potom vsetko cez telefon a zbytocne ho to zatazuje; ak das normalne cast tak telefon uz zatazeny neni (neskusal som ale tusim ho mozes aj uplne vypnut).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 21:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červen 2010 - 12:33
Příspěvky: 129
Poděkoval: 13 krát
Tak prepodkladám, že by nemal byť problém ani s HBO GO. Skúsim si to od niekoho požičať a testnúť to, moc sa mi neche to kupovať bez otestovania. Ale dík za info, niečo porozmýšľam, ešte niečo na nete o tom preštudujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 21:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
Logo HBO NOW (viem ze to neni GO) je na krabici od Chromecast takze to zrejme pojde + prave pozeram https://helpcenter.hbogo.eu/sk/technick ... chromecast - cize skor urcite nebude problem. Vzdy to mozes pri nakupe online vratit do 14 dni ked uz ;) Ja som to kupoval v mall sk kedze davaju k tomu US adapter + EU redukciu (alza je drahsia a bez adaptera).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 21:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červen 2010 - 12:33
Příspěvky: 129
Poděkoval: 13 krát
Načo adaptér - musí sa to nabíjať? A ak áno, ako dlho to vydrží nabité?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 22:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
Nie ale cez USB sa napaja (obraz ide cez HDMI). Asi to pojde aj z USB televizora ale zalezi aky ma chromecast odber (nemeral som) a kolko mA vie usb na telke dodat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 22:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červen 2010 - 12:33
Příspěvky: 129
Poděkoval: 13 krát
idem to tiež objednať z mall
dík za informácie


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 22:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
Neni zac. Snad budes spokojny.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2019 - 14:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Září 2018 - 9:54
Příspěvky: 1
Poděkoval: 1 krát
Ahojte, prosím vás o radu. Mám Samsung 8002 a nainštaloval som tam tento skylink TV, internet mám na telku výhradený o rýchlosti 20mega. Nemám problém s YouTube a pod. Ale keď zapnem cez ten skylink šport tak ma ide šľak trafiť, nakoľko je pri pohyboch ten obraz ako keby trhaný, nie plynulý.. Telka nemá problém ani s PC cez hdmi 100fps paráda, tak neviem či mám nastaviť niečo inak, alebo to robí aj niekomu inému? Ďakujem pekne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2019 - 16:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Září 2017 - 8:44
Příspěvky: 28
Poděkováno: 1 krát
Jelikož Skylink Live TV má FPS 25, bude asi potřeba v TV nastavit vhodnou hodnotu "Auto motion plus" nebo funkci vypnout.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 85 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk