e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2017 - 11:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2017 - 12:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2007 - 19:53
Příspěvky: 24
satelitni prijimac: DM8000HD
Místo/Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
bohužel mě odešla do věčných lovišť karta ICE, jako náhradu mám novou M7, ta funguje jen v skylink ready modulu
v Dreamboxu využívám i Cline přes Cccam
lze nějak nastavit, aby se prioritně četla karta v CI modulu (pouze základní balíček se zaplaceným servisním poplatkem) a ostatní šlo přes cccam z Cline ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2017 - 22:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 19:23
Příspěvky: 118
heh to jsem zvědavej jestli ti místní borci pošlou oscam na M7 :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2017 - 23:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 2982
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 90 krát
evidentne ho zatiaľ nepotrebuje :D
oscam na M7 je pre ľudí, nie len pre borcov, tak ak k tomu príde keď to bude treba, tak ... :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom od marec 2016 po december 2016 neodporúčam !!! 2016/02 - OK, 2017/01 - OK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 9:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2007 - 19:53
Příspěvky: 24
satelitni prijimac: DM8000HD
Místo/Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
v žádném případě mě nejde o sharing karty, beru to jako koníčka, k tomu směřoval i můj amatérský pohled, pokud se týká oscamu pro novou M7, beru to jako chiméru, něco o čem se mluví ale nikdo to neviděl, ale nechám se přesvědčit o opaku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 9:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2012 - 14:24
Příspěvky: 103
satelitni prijimac: VU+ ZERO,VU+ UNO 4K
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
mám to samé co ty a mě pomohlo tohle, hodil jsem tam 2 a jelo to.
Příloha:
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg [ 109.62 KiB | Zobrazeno 1006 x ]

_________________
skype:sglg90
VU+Zero , VU+UNO 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 9:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 1902
satelitni prijimac: f4t, x403p, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 140 krát
Poděkováno: 153 krát
Neide len o sharing karty. Ide aj o korektnu funkčnosť viactuneoveho prijimaca. Proste cam modul slúži k tomu aby si platil viac za horšie služby. Ďalší stupen je skylink ready, secure silicon atd. Marketing sa snazi vyvolať dojem, ze tieto funkcie akosi zaručujú super funkčnosť, pritom zaručujú super zisky tym čo nam celý tento paskvil vnucuju.

_________________
zbierka boxov a orange pi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 11:51 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1139
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 51 krát
stanislav97 napsal:
mám to samé co ty a mě pomohlo tohle, hodil jsem tam 2 a jelo to.
Příloha:
Bez názvu.jpg

Ako môže oscam preferovať kartu v CA module?

_________________
Dreambox 7080 S2X-MS
Oscam EMU r11279
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 11:52 
Online
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 933
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 37 krát
stanislav97 napsal:
mám to samé co ty a mě pomohlo tohle, hodil jsem tam 2 a jelo to.
Příloha:
Bez názvu.jpg

No neviem, či Ti to správne funguje ak je karta v module? Podľa mňa nie. Ak je karta v module môžeš tam nastavovať hocičo, oscam si ju vôbec nevšíma totiš.

_________________
Formuler F1, Xpeed LX1, Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 12:11 
Online
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 933
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 37 krát
sikula napsal:
bohužel mě odešla do věčných lovišť karta ICE, jako náhradu mám novou M7, ta funguje jen v skylink ready modulu
v Dreamboxu využívám i Cline přes Cccam
lze nějak nastavit, aby se prioritně četla karta v CI modulu (pouze základní balíček se zaplaceným servisním poplatkem) a ostatní šlo přes cccam z Cline ?

Nahoď oscam. Nastav si linku /reader/. Potom si prekopíruj tieto súbory medzi configy oscamu. V súbore oscam.dvbapi si daj I: ignore ktoré máš na karte.


Přílohy:
oscamservicesdvbapi.rar [2.69 KiB]
Staženo 110 x

_________________
Formuler F1, Xpeed LX1, Xminisolo3,EVO Nova IP
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 14:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2007 - 19:53
Příspěvky: 24
satelitni prijimac: DM8000HD
Místo/Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
petersk
díky, vyzkouším


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 18:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2007 - 19:53
Příspěvky: 24
satelitni prijimac: DM8000HD
Místo/Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
tak jsem přešel na Oscam, nastavil dle rady, funguje to
ještě jsem musel v Dreamboxu v Nastavení/ Common Interface Assignment zadat service programů ativovaných přes kartu, aby se neobjevovalo u programů pracujících přes Cline oznámení, že daný program nemám předplacený
děkuji za rady


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: kuliboni a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk