e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 29.Březen 2020 - 20:09

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2017 - 12:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2009 - 9:37
Příspěvky: 18
Zvažujem kúpu príjmača s dvoma UNI čítačkami na dve ICE karty (CZ+SK) a našiel som Dreamsky HD6 Duo. Potrebujem ho použiť ako server na homesharing s AB Cryptoboxami 650 HD. Nejaké skúsenosti či to bude spoľahlivo fungovať? Hlavne či bude v pohode čítať z oboch kariet, lebo v Cryptoboxe som s tým mal problém. V podstate od toho nič extra nepotrebujem, len aby čítal obe karty, fungoval homesharing (cryptoboxy mi momentálne idú cez cccam), príp. možno občas nejaké nahrávanie na USB/HDD. Mohlo by to fungovať?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 02.Červen 2017 - 23:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Leden 2010 - 11:55
Příspěvky: 99
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
karty su ti naco ved tam ide g-share vsak tam mas cely skylink zadarmo dusim 16 mesiacov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2017 - 11:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 240
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 25 krát
jozef58 napsal:
karty su ti naco ved tam ide g-share vsak tam mas cely skylink zadarmo dusim 16 mesiacov


Žiadny g-share,skylink,16 mesiacov no.noó

To terrible: ak si to poriadne nastavíš cryptobox1,2 klient,server pre oba prijimače,tak ti to pekne pojde
a nepotrebuješ další stb,,hmm


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2020 - 14:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 282
Poděkováno: 14 krát
Dnes mi došiel DUO,mám kartu skylink M7 v module Smit Irdeto CI+ a nefunguje to korektne.
Nahodí jeden program a po prepnutí na iný hlási nie je možná capacita CI.Má niekto firmware v ktorom Smit modul funguje korektne.Skúšal som aj staršie aj posledný no nepomohlo to.

_________________
Qviart Lunix4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2020 - 15:01 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1241
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 108 krát
jope napsal:
Dnes mi došiel DUO,mám kartu skylink M7 v module Smit Irdeto CI+ a nefunguje to korektne.
Nahodí jeden program a po prepnutí na iný hlási nie je možná capacita CI.Má niekto firmware v ktorom Smit modul funguje korektne.Skúšal som aj staršie aj posledný no nepomohlo to.

A to firmware tam máš aké????
Modul sa dá v menu ešte nastaviť poprípade (záleží od image) stiahnuť plugin pre podporu modulu.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2020 - 15:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 282
Poděkováno: 14 krát
Firmware posledné stiahnuté z menu ver. 3.02.75,je to SH4 uzavretý linux,neviem o žiadnom plugine
pre modul tento linux.Nie je to Enigma2.

_________________
Qviart Lunix4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2020 - 15:56 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1241
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 108 krát
jope napsal:
Firmware posledné stiahnuté z menu ver. 3.02.75,je to SH4 uzavretý linux,neviem o žiadnom plugine
pre modul tento linux.Nie je to Enigma2.

No to už je moja choroba už automaticky beriem že je to E2.
Odporúčam sa toho boxu čo najrýchlejšie zbaviť vrátiť zahodiť.....

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2020 - 19:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2009 - 21:08
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: Xtrend 8000,HD Box 9105+,7110
Místo/Bydliště: Pod Javorinú
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 6 krát
Podívej se na Satdigitalne.cz do sekce Dreansky HD6 a tam by jsi mohl najít radu i pluginy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2020 - 9:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 282
Poděkováno: 14 krát
Tak som našiel po rade jedného maníka oscam pre M7 a ono to funguje v hornej čítačke pod oscamom.

_________________
Qviart Lunix4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2020 - 11:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 282
Poděkováno: 14 krát
Nedopatrením sa mi podarilo nahrať do HD6 duo firmware pre Skyway Droid2,box teraz začne bootovať ale vypíše LOAD a nejde ďalej.Skúšal som prehrať pôvodný soft cez RS232 no nejde to,chyba 0x10.
Asi mi zmenil aj ID boxu.Dá sa nejako dostať do boxu,rs232,alebo iba servis.

_________________
Qviart Lunix4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2020 - 18:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2009 - 19:28
Příspěvky: 39
Místo/Bydliště: HE
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 4 krát
jope napsal:
Firmware posledné stiahnuté z menu ver. 3.02.75,je to SH4 uzavretý linux,neviem o žiadnom plugine
pre modul tento linux.Nie je to Enigma2.
však si z neho urob OPENBOX SX-6 a maš novy firmear a ide spoľahlivo-navod na satdigitalne


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk