e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Prosinec 2018 - 11:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Formuler F4 Turbo dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 14:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2009 - 10:32
Příspěvky: 85
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo COMBO
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Ahojte,
musím si tady odplivnout nad DO. To je tak neskutečně tupé, že jsem snad horší v rukách neměl.

Klávesa klikne (zvuk), ale kontakt se nesepne. Dělají to všechny důležité klávesy. Musím na to hodně zatlačit než blikne dioda indikující "stisk".
Už jsem to rozdělal, ale je to ten typ s kovovými plíšky kontaktů a přes to je nalepená fólie.
Máte to taky tak? jestli ne, tak zvažuji reklamaci, ale nechce se mi posílat na firmu celý přístroj.

Případně nějakou náhradu DO za univerzální typ. Ideální funkční bluetooth z číny ;)

_________________
BOX: Formuler F4 Turbo Combo OpenATV
TV: LG 50PA6500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 14:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 5392
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 30 krát
DO Formuleru F4 funguje bez problémů. Vidím to na reklamaci.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 14:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2009 - 10:32
Příspěvky: 85
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo COMBO
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Tak mám vadný kus ... Měnil jsem i baterie za nové, ale nepomohlo.

_________________
BOX: Formuler F4 Turbo Combo OpenATV
TV: LG 50PA6500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 14:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 5392
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 30 krát
U deseti kusů F4 nebyl ani jednou problém s DO. Máš zřejmě smůlu na vadný kus.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 16:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4114
Poděkoval: 213 krát
Poděkováno: 270 krát
U mna 1x f3 a 4x f4t - vsetko funguje. Origo baterky vydrzia tak 3 mesiace.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 16:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4114
Poděkoval: 213 krát
Poděkováno: 270 krát
Skus este test fotakom z mobilu. Malo by to vyzerat asi takto


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 16:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2009 - 10:32
Příspěvky: 85
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo COMBO
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
To není otázka nefunkční IR diody. To je otázka mechaniky kontaktů. Hmatová a zvuková odezva brpběhne, ale kontakty se nespojí. Musí se ještě více zatlačit, aby to "bliklo". Podobně řešené DO na HDBOX funguje jak samet. jakmile to klikne tak je kontakt sepnutý.

_________________
BOX: Formuler F4 Turbo Combo OpenATV
TV: LG 50PA6500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 19:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4114
Poděkoval: 213 krát
Poděkováno: 270 krát
Potom uz len reklamacia. Zatial pc klavesnica moze posluzit. Ovsem nema vsetky tlacitka tak v keymap by sa to muselo upravit. F4 az f12 premapovat na farby a podobne.
Ja tak mam spravenu kb z ebay, ale este mi tam stale par tlscitok cbyba, tak to nieje rovnocenna nahrada.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 19:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 141
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 9 krát
To mně zase nefunguje to IR čidlo. Chtěl jsem box Hodit zezadu na televizi.Připojím čidlo chvíli to šlo a pak už ne. Tak jsem zkusil objednat jiný ale se stejným výsledkem. :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2018 - 21:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Únor 2018 - 21:37
Příspěvky: 13
No mě teda taky u F4 to DO nefunguje nijak zvlášť spolehlivě a to klikání mi taky vadí..
Výborné alternativní DO je tohle:

https://www.dalkove-ovladace.cz/ovladace-pro-sat-dvbt-dvbc-formuler-c-14_654/formuler-f3-nahrada-dalkoveho-ovladace-p-6327?zenid=2e76c32c94b228e16b3a7b16d656e132

za ty peníze luxus.. Měl jsem to stejný dřív u HDBOXU a naprostá spokojenost..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2018 - 17:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Září 2015 - 18:00
Příspěvky: 64
Poděkoval: 6 krát
Nepomohlo by pro blbnoucí IR čidlo aktualizace firmware? Tři dny po rozchození a nasazení poslední nightly jsem byl donucen udělat aktualizaci. Po probuzení se standby zamrzával každých 10s obraz asi na 5s, po restartu to vždycky fungovalo dobře. S poslední verzí to zase funguje normálně.
DO není žádná bomba, ale funguje v celku normálně. Předtím jsem si oblíbil univerzální DO z Lidlu, ale pes mu rozkousal displej, takže ho na nový sat nenaučím a musím počkat na novou akci.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2018 - 21:25 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
Jde prosím DO od Formuleru zapínat a vypínat starší TV Panasonic?Děkuji.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2018 - 21:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 141
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 9 krát
Zkus ho to naucit vzadu na ovladaci je napsano jak nato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2018 - 8:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 8:16
Příspěvky: 102
Musím sa zapojiť, DO na Formuler F4 Turbo je skutočne katastrofa. Ja mám 2 prijímače a oba idú zle. Presne ako popisuje generator. A v mojom prípade nepomohlo ani univerzalne DO, mám pocit že je chyba v prijímači. S IR čidlom je to to isté. Som rád že to tu niekto spomenul, ja som to písal aj na heureke do recenzie. Prijímač je v pohode, spokojnosť, ale z toho DO som na prášky. Preto som aj kúpil S Turbo a tam ide DO v pohode.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2018 - 7:21 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
Stosun napsal:
Zkus ho to naucit vzadu na ovladaci je napsano jak nato

Díky,jde to.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 17:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Září 2015 - 18:00
Příspěvky: 64
Poděkoval: 6 krát
Pokud ta starší TV umí HDMI CEC, tak lze nastavit, aby se při vypnutí/zapnutí satelitu vypla/zapla TV. Obvykle je to potřeba zapnout někde v TV a určitě se to musí ručně zapnout v stb.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 17:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4114
Poděkoval: 213 krát
Poděkováno: 270 krát
Liska j napsal:
Jde prosím DO od Formuleru zapínat a vypínat starší TV Panasonic?Děkuji.

Na 7 rocnom philipse nie, na 5 rocnom ano. Tak si vyber, ale hdmi cec sa rozsirilo asi pred 5 rokmi. Najdes v navode, pripadne v menu telkaca.
Novsie f4turba maju jedno uciace sa tlacitko. Tam sa da nahrat vypinanie tv. Navod zozadu na ovladaci.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2018 - 22:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 9:33
Příspěvky: 18
Ahojte, tiez mam problem s dialkovym od F4 Turbo. To, ze po stlaceni je pocut tlacitko az k susedom od vedla, to som si uz zvykol, co je ale horsie, niekedy mi tlacitka same od seba zblbnu, napr.:

- chcem zvysit hlasitost a ono to prepne o program vysiie/nizsie (ano, urcite stlacam hlasitost)
- idem vyppnut sat a ono to prepne na iny program a pod.


Btw: Mam aj dialkove od DreamBoxu (pre 800HD se), ale to "nespolupracuje". Skusal som ho dokonca naucit na F4 turbo, ale nejde... Da sa to nejako upravit, aby spolupracovalo?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2018 - 13:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Srpen 2008 - 21:56
Příspěvky: 3
Poděkováno: 1 krát
AHOJ DOBRE FUNGUJE OVLADAČ HDBOX 9105+ JEDE OK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2018 - 13:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2009 - 10:32
Příspěvky: 85
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo COMBO
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Jako že je s Formulerem 1:1 kompatibilní? jeden tu totiž mám, tak můžu odzkoušet ...

_________________
BOX: Formuler F4 Turbo Combo OpenATV
TV: LG 50PA6500


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk